Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 421032 views

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 123

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

laurashgeo wrote:
Fix asta vroiam sa sa spun si eu  :mrgreen:  Daca stie cineva care e rostul refugiilor sa ne spuna si noua. Sau au comandat din greseala mai multe refugii  :lol: : si doar nu era sa le arunce

Eram sigur ca or sa apara comentarii despre refugiile de tramvai, fie de model fie de forma... :evil:
Chiar daca statia este sub pasaj nu inseamna ca nu are nevoie de refugii, daca iti bate un viscol sau un vant puternic nu te ajuta cu nimic pasajul...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) becs

dar n'ar strica sa se uite si putin la aspect cand le fac

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Chev Celios

A si te ajuta muuuult acoperisul ala amarat. :lol:

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) darknight

Afacerile lor...ce credeti ca  la pasajul asta nu sa furat nimic....?Mai cumparam o bordura de la SC X ca il stim noi ...mai luam un refugiu de la SC Y .....asa e in romania....Sa furat de sa rupt si la pasajul asta.... :lol:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

darknight wrote:
Sa furat de sa rupt si la pasajul asta.... :lol:

Nu as baga mana in foc pentru afirmatia asta  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) rails

Bucurati-va de refugiile alea (de fapt de tot pasajul) cat arata acum bine, ca dupa ce dau drumul la toata zona nu stiu cat o sa reziste fara afise cu "miss piranda 2012" si "faraonii manelelor in concert"  :evil:

Re: Presa despre Pasajul Basarab ioan

Off Topic: Liftul de la cladirea de birouri unde lucrez eu este facut de ce de la ThyssenKrupp.Tot ce sper este sa ofere produse de calitate. Eu unul m-am cam saturat sa tot urc pe scari...il repara si in doua ore revin sa il repare iar....

Re: Presa despre Pasajul Basarab andrei11

Motorul de cine este facut ? Sau 'buba' e de la butoane ? Intereseaza-te !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

Draga #darknight, fara 'suparare' mai baga si tu o 'cratima' pe ici pe colo ca nu costa nimic (sau s'-'au furat pana si linioarele)... :lol:

Re: Presa despre Pasajul Basarab ioan

problema nu este la motor... ci la modul deschidere usa, panou de comanda , instalare in cladire(trosneste etc) Liftul din blocul meu are 30 ani si nu sta atat timp stricat cal cel de la nemtii acestia...

Re: Presa despre Pasajul Basarab shoppy

Motorul principal este partea cea mai fiabila dintr-un lift, la cele moderne cel mai des se strica usile automate, adica senzorii sau partea mecanica (parghii, curele, biele).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) ioan

Astazi am trecut pe Titulescu si am vazut ca lucrau la instalarea predalelor pe rampe.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Nightwolf

ar trebui sa betoneze miercuri, nu s-guru? In plus am vazut ca s-au demontat reazamele de pe Titulescu ...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Azi a fost consumata si etapa 9, 25m, urmatoarea turnare a celor doua rampe pe miercuri-joi, apoi vineri etapa 11 si duminica sau luni etapa 12. Saptamana viitoare tensionarea finala a hobanelor si inceperea demontarii schelelor si a macaralei instalata la inceputul lui 2008.

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”