Topic: Discuții diverse despre Metrorex
5534 posts, 1190337 views
📖 Pagination options
- BGP2597
-
Posted:
-
Re: Discuții diverse despre Metrorex
BGP2597
Pe panou apar trenurile din graficul de circulație teoretic. De vreme ce în perioada asta se circulă anapoda din cauza lipsei de trenuri, în sistem nu se mai introduc toate trenurile din program, ci unul câte unul pe măsură ce se programează plecările, de aia nu apărea nimic.
Pe panou apar trenurile din graficul de circulație teoretic. De vreme ce în perioada asta se circulă anapoda din cauza lipsei de trenuri, în sistem nu se mai introduc toate trenurile din program, ci unul câte unul pe măsură ce se programează plecările, de aia nu apărea nimic.
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
De ce are 049, peste graffiti, emblema Metrorex?…
37E979B5-9D1B-4F5A-AAA9-E61BE62DDACE.jpeg (345.51 KB; downloaded 2123 times)
- rosetti61
-
Posted:
-
- Mihaidraghici
-
Posted:
-
Mihaidraghici
Tocmai, ca nu e desenat nici peste, nici sub. S-a pus material peste (ziar spre exemplu), pentru a ramane emblema vizibila dupa.
Luca M. wrote here:
Tocmai, ca nu e desenat nici peste, nici sub. S-a pus material peste (ziar spre exemplu), pentru a ramane emblema vizibila dupa.
- essco
-
Posted:
-
essco
Am vazut de cateva zile reclame lipite in trenuri la o bautura usor alcoolica, cu texte clare de publicitate la alcool. Este legal? Bautura se numeste Wet.
Am vazut de cateva zile reclame lipite in trenuri la o bautura usor alcoolica, cu texte clare de publicitate la alcool. Este legal? Bautura se numeste Wet.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Si nu doar la metrou, Wet au si pe outdoor campania. Si DA, au voie.
Si nu doar la metrou, Wet au si pe outdoor campania. Si DA, au voie.
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
E voie? Piata Unirii 2, Heineken
E voie? Piata Unirii 2, Heineken
CCBA9969-278B-4C5F-8F38-C99A19968F8E.png (1.64 MB; downloaded 1569 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
De ce n-ar fi voie? Berea asta e mic copil pe langa reclamele la pacănele care au impanzit (si) metroul.
De ce n-ar fi voie? Berea asta e mic copil pe langa reclamele la pacănele care au impanzit (si) metroul.
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
Ma refer la acel stand, ca stiu ca nu ar trebui sa mai existe pe la metrou. Sau poate asta nu se incadreaza.
Ma refer la acel stand, ca stiu ca nu ar trebui sa mai existe pe la metrou. Sau poate asta nu se incadreaza.
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu este ceva permanent. Si banii merg la Metrorex, nu la mafia sindicatului.
Nu este ceva permanent. Si banii merg la Metrorex, nu la mafia sindicatului.
- Luca M.
-
Posted:
-
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Am venit marti cu metroul de pe M5 si la Eroilor am schimbat cu M3 spre Unirii si a venit o IVA. Habar nu aveam ca mai sunt bagate aici, e ceva normal sau nu aveau destule BM in ziua aia (era spre 10:30 PM) ?
LE .. am citit in urma cateva pagini si nu pare ceva iesit din comun, dar totusi m-a surprins
Am venit marti cu metroul de pe M5 si la Eroilor am schimbat cu M3 spre Unirii si a venit o IVA. Habar nu aveam ca mai sunt bagate aici, e ceva normal sau nu aveau destule BM in ziua aia (era spre 10:30 PM) ?
LE .. am citit in urma cateva pagini si nu pare ceva iesit din comun, dar totusi m-a surprins
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
Să vedem unde le vor pune
Să vedem unde le vor pune
IMG_8948.jpeg (1.84 MB; downloaded 1795 times)
- Vasile52
-
Posted:
-
Vasile52
Nu exista deja pe M5? Ca o paranteza nu se potrivesc deloc cu stilul magistralei.
Nu exista deja pe M5? Ca o paranteza nu se potrivesc deloc cu stilul magistralei.
📖 Pagination options