Topic: Discuții diverse
91 posts, 49950 views
📖 Pagination options
- Mat_hias
-
Posted:
-
Re: Discuții diverse
Mat_hias
Otokar Doruk IF 59 TCM al STCM care deservea exclusiv linia 481 a fost înlocuit temporar de Temsa Prestij IF 11 PCH. Am și o poză cu acesta, dar din păcate calitatea este proastă, așadar nu o voi da aici. De mentinut faptul că firma mergea cum trebuie.
Otokar Doruk IF 59 TCM al STCM care deservea exclusiv linia 481 a fost înlocuit temporar de Temsa Prestij IF 11 PCH. Am și o poză cu acesta, dar din păcate calitatea este proastă, așadar nu o voi da aici. De mentinut faptul că firma mergea cum trebuie.
- STB243
-
Posted:
-
STB243
Ce numere de parc au noile autobuze Karsan e-ATAK? Și de ce nu apar pe info tb?
Ce numere de parc au noile autobuze Karsan e-ATAK? Și de ce nu apar pe info tb?
- TPB
-
Posted:
-
TPB
Autobuzul Temsa Prestij SX cu numarul de parc 9011, circula in continuare. Recent, am avut ocazia de a calatori cu el, pe toata linia 470 (Complex Comercial Colosseum - Tudor Arghezi). Din pacate, acesta merge fara aer conditionat, iar afisajele sunt defecte. Totodata nu este accesibil persoanelor cu mobilitate redusa. Motorul huruie destul de tare, iar la fiecare groapa, calatorii sunt ,,aruncati" din scaune, pentru ca centurile sunt blocate.
Cateva poze cu 9011 (IF11PCH)...
Autobuzul Temsa Prestij SX cu numarul de parc 9011, circula in continuare. Recent, am avut ocazia de a calatori cu el, pe toata linia 470 (Complex Comercial Colosseum - Tudor Arghezi). Din pacate, acesta merge fara aer conditionat, iar afisajele sunt defecte. Totodata nu este accesibil persoanelor cu mobilitate redusa. Motorul huruie destul de tare, iar la fiecare groapa, calatorii sunt ,,aruncati" din scaune, pentru ca centurile sunt blocate.
Cateva poze cu 9011 (IF11PCH)...
IF11PCH_470_1.jpg (135.8 KB; downloaded 836 times)
IF11PCH_470_2.jpg (118.4 KB; downloaded 836 times)
IF11PCH_470_3.jpg (211.55 KB; downloaded 836 times)
IF11PCH_470_4.jpg (158.21 KB; downloaded 836 times)
IF11PCH_470_5.jpg (299.65 KB; downloaded 836 times)
- idk_vlad
-
Posted:
-
- TPB
-
Posted:
-
TPB
Conform unui mesaj mai vechi scris de @dekolor , acest Temsa a fost fabricat in 2017.
Conform unui mesaj mai vechi scris de @dekolor , acest Temsa a fost fabricat in 2017.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Si ce mai cauta in transportul public porcaria asta de masina daca nu corespunde nici unei cerinte pentru un transport decent? TPBI doarme?
Si ce mai cauta in transportul public porcaria asta de masina daca nu corespunde nici unei cerinte pentru un transport decent? TPBI doarme?
- idk_vlad
-
Posted:
-
idk_vlad
Și pe lângă că are A/C-ul defect, nu are nici geamuri care să se deschidă…
Și pe lângă că are A/C-ul defect, nu are nici geamuri care să se deschidă…
📖 Pagination options