Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 353450 views

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33  ... 106

📖 Pagination options
Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera shoppy

Super, deci avem ce poza sambata :); cofrajul doar era pe santier de vreo 2 saptamani, a fost montat candva saptamana trecuta iar turnarea s-a facut joi sau vineri; logic urmeaza pila de alaturi.
Cofrajul de la culee nu l-au scos?

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Serban

@shoppy Azi dimineata nu era scos
@mihai Nu stiu cum poti sa sustii ca se misca lent...

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Goldmund

"Basarab", acum "Barbu Vacarescu", asta e "istorie vie" pentru Capitala. Ma bucur cand va vad interesati de orasul lui Bucur.
Cat timp am trait eu in acest oras am tot visat si sperat astfel de proiecte si iata, acum voi le traiti live!
Sa fie intr-un ceas bun si la mai mare!

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera mindmasster

Goldmund wrote:
"Basarab", acum "Barbu Vacarescu", asta e "istorie vie" pentru Capitala. Ma bucur cand va vad interesati de orasul lui Bucur.
Cat timp am trait eu in acest oras am tot visat si sperat astfel de proiecte si iata, acum voi le traiti live!
Sa fie intr-un ceas bun si la mai mare!

De lucrat s-a lucrat foarte bine si repede de la inceput . Eram cu totii uimiti de cat  de repede se misca lucrurile .  Sa speram ca acest proiect va avea finantare si termenul 1 dec 2011 sa fie respectat.

Un detaliu: cofrajul pentru pile are inscriptionata pe interior sigla "Pa&Co". Asadar, pila este stantata cu sigla :)

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera alex230ro

pana la urma au ramas fonduri pentru terminarea pasajului?de miscat treaba se misca nesperat de bine pana acum  :D  .Ma rog traficul e praf dar cred ca dupa ce va fi gata ,pasajul va mai rezolva un pic problema traficului din Pipera(ma rog o sa arunce problema in rondul de la OMV)

Mor cand va aud cu asta ca traficul e praf. Cred ca n-ati trecut p acolo acum 2 ani sa vedeti ce omor era fata de cum e acum. Am mai scris despre asta.
3 pile turnate, a 4 a se toarna azi...

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera alex230ro

lucrez de 3 ani si ceva in zona ,in mod evident se circula mult mai bine decat atunci ,sa te vad cand prinzi trenul de 7.30 sau 16.30 ce mai zici?,sau cand se blocheaza bariera pe Petricani,sau cand faci o ora pe Fabrica de Glucoza(sa amintesc de portiunea dintre Barbu Vacarescu si Calea Floresca?)Sau dupa ora 18 cand se face ditamai coada pe Dimitrie Pompei.Apropo sa inteleg ca si tu lucrezi in zona?
Oricum vad ca au inceput sa se rupa plasele care nu permiteau sa intorci pe Barbu Vacarescu.. :mrgreen:
PS:sunt curios daca se apuca si de pasajul suprateran si la Petricani

Pai si ce legatura are Pasajul de la Barbu Vacarescu cu cel de la Petricani. Aici vorbim despre Pipera, unde nu ai nici o bariera si unde se circula chiar bine. Ca la petricani si pe pompei e aglomeratie, e alta poveste.

Cred ca mai pregatesc o deviere de trafic, pe Pipera, paralela cu breteaua de acum. Am vazut ca niveleaza langa. Probabil vor sa faca loc si pentru grinzi, deja au aparut schele langa pilele turnate.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera elloyy

Pai bine mai Serban, tocmai tu care lucrezi la Skoda sa nu ne anunti ca v-au demolat gardul? :d Aseara treceam pe acolo si demolau intr-o veselie.

Hahah, n am avut acces la net aseara, vroiam sa anunt azi, dar vad ca mi-ai luat-o inainte :). Deci, au inceput lucrarile in curtea Porsche, puteti vedea mai multe pe webcam.

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”