Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Termoficare

1134 posts, 269914 views

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 81

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Termoficare Utilizator anonim 2

Stie el foarte bine chestia asta; 10% e cota, neoficiala. Mie nu imi place cum se pune problema:

Ori:
1. Repartitoare - cu firma parazita ce isi asigura profit atit la montare cit si lunar, pe toata durata contractului, cu impartire incorecta a cheltuielilor (apartamentele nu sint izolate intre ele si, cum spunea Guru, 15 grade e temperatura asigurata intr-o camera numai din plata vecinilor, daca tii complet robinetul inchis si platesti 0 lei).
Ori:
2. Nimic - cu risipa si costurile aferente.

Exista si varianta:

3. Robinete termostatate - optim! Costurile impartite ca la comun, pe cota parte indiviza dar factura pentru toti mai mica cu aproximativ 20%. Instalarea e facuta individual, fara firma si spaga data cui trebuie, fara alte interese.

O baga pe aia cu "ne obliga astia!" Care "astia", ca e casa mea! Cita vreme Radetul are contoar jos si emite o factura pe care o platim, nu il f... grija ce fac eu mai departe asa cum nici Enelul nu are vreo treaba cu instalatia mea electrica atita vreme cit ma incadrez in limita de putere contractata.

Re: Termoficare neoman

Pare ca intra Termonergetica cu lucrare mare si pe Dezrobirii. Pe sensul spre Iuliu Maniu nu se mai parcheaza pe strada de la Uverturii pana la Rosia Montana si sunt puse balize cu banda cu insemnele Termoenergetica.

Cam așa arată țevile de sub Dezrobirii
20230429_102637.JPG (1.63 MB; downloaded 1597 times)
20230429_102631.JPG (1.98 MB; downloaded 1597 times)

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Au lucrat exact in aceleasi locuri acum doi ani, nu? Abur insa iese la greu in partea neatacata, spre Gorjului.

Re: Termoficare Gabi23

Alea au fost schimbate în urmă cu vreo 10-12 ani tot așa se circula ca și acum pe un sens. A fost o lucrare grea și cu multe probleme executată de către Secția "LOT" a fostei RADET.

Utilizator anonim 2 wrote here:
Au lucrat exact in aceleasi locuri acum doi ani, nu? Abur insa iese la greu in partea neatacata, spre Gorjului.

Da fix pe aceeași porțiune au lucrat. Le-am adresat o cerere sa vedem ce îmi răspund.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Tevile extrase de pe Dezrobirii nu arata chiar asa rau si inteleg de la Gabi ca nu sint nici prea vechi. De ce le inlocuiesc? Sa insele aparentele?

Noi sintem bransati printr-o derivatie din Iuliu Maniu deci complet independent de aceasta lucrare. Cu toate astea, de duminica trecuta a inceput bataia de joc: intii o oprire de o zi, pe urma o dimineata cu apa calda, dupa aia oprire programata doua zile, lungita la trei apoi jocul obisnuit: de vreo doua ori pe zi, dimineata si seara, apa rece in loc de calda. “Nu face fata reteaua la sarcina termica”.
In toamna gata, loteria vizelor si daca am noroc, fie ce o fi, aici nu ma mai intorc nici mort.

Re: Termoficare subway guru

Dupa 1 Mai muncitoresc ar trebui sa se apuce si sa se puna pe treaba la renovarea retelei de conducte de termoficare sau asteapta de 1Decembrie ca e ziua nationala?

Re: Termoficare Saint666

Pe Bd. Chisinau lucreaza de cateva saptamani, au lucrat si in weekend.
Au tras tevile provizorii si acum se lucreaza la scoaterea tevilor vechi.
343037214_6116873805032937_6844027425592323948_n.jpg (759.98 KB; downloaded 1424 times)

Re: Termoficare shoppy

Oooo se instaleaza tevi cu izolatie, mare lucru.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Probleme mari la neprihanitii si niciodata vinovatii livratori perfecti “pina la gardul Cet-ului”:

D33729C8-7B6B-42BD-B96F-076B80C68AE6.png (1.21 MB; downloaded 1259 times)

0E90BB92-1C01-4716-874B-DC0966EBABA9.png (650.27 KB; downloaded 1259 times)

E un miracol ca au recunoscut ceva; rahatul e prea mare sa mai intre sub pres.

Re: Termoficare Saint666

Cu ocazia avariei se poate observa mai exact care-s PT-urile alimentate din noua centrala Titan.

Re: Termoficare Albert

Destul de multe, ma asteptam sa fie mai putine.

Re: Termoficare subway guru

Eu de doua saptamani ma crucesc, am apa fiarta la robinet!!!

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 81

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”