Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2197 posts, 659414 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 157

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan punmeister

AGIFER.

Re: Astra Imperio Metropolitan Costin

survola wrote here:
Defect de soft  😖

Sursa informatiei?

Re: Astra Imperio Metropolitan cosminduru

Cum adică defect de soft, tramvaiul face ce vrea el, e AI? Nu are manipulantul o frana mecanică de urgență, ceva? Daca se întâmplă cu călători, la 50km/h?

Eu cred că mai degrabă au fost ăia adormiți la 4am prin depou și au făcut-o lată.

Re: Astra Imperio Metropolitan TrainWrecker

Deci cat ar dura procedura de repunere in circulatia a astrelor, repararea lor nu ancheta/partea juridica si cine le va repara, URAC-ul?

Re: Astra Imperio Metropolitan Vasile52

Doamne ferește URAC. Nu, cel mai probabil STB va plăti catre Astra reparațiile. Dar mai întâi trebuie sa fie colectate toate probele de catre STB si AGIFER.

Deci vrei sa spui ca nu se apuca de reparat nimic pana cand afla cine e vinovatul tamponarii?

Din ce stiu eu (sa ma corecteze cineva dacă greșesc) raman imobilizate pana sunt colectate probele. (Inregistrari computer de bord, camera de filmat, poze cu zona tamponata, etc.) Altfel se considera "Sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri".

Re: Astra Imperio Metropolitan nathalael

In seara asta, pe Preciziei, intr-un Imperio căruia ii scârțâiau articulațiile in ultimul hal, deschide vatmanul usa de la cabina și ma întreabă pe mine dacă scârțâie așa rău ca le aude și el in cabina.
Nu pun numărul de parc sa nu ii fac probleme.

cosminduru wrote here:
Cum adică defect de soft, tramvaiul face ce vrea el, e AI?

Nu este asa de simplu cat creezi sa programezi sistemul de tracțiune al unui vehicul. Sunt multe locuri unde o posibila eroare se poate intampla de la o citire gresita a pozitiei controller-ului pana la alimentarea boghiurilor la o putere prea mare.

cosminduru wrote here:
Nu are manipulantul o frana mecanică de urgență, ceva? Daca se întâmplă cu călători, la 50km/h?

Posibil timpul de reactie sa fi fost prea mic. Sau a folosit controller-ul creezand ca este suficient.

Putin off-topic: Frana de urgenta, cel putin in serviciul comercial, este considerata ca ultima solutie datorita fortei de franare care poate vatama calatorii.

Re: Astra Imperio Metropolitan Costin

TrainWrecker wrote here:
Deci vrei sa spui ca nu se apuca de reparat nimic pana cand afla cine e vinovatul tamponarii?

Fix asa. Ca si la autobize e la fel, si la masina ta personala e la fel.

Re: Astra Imperio Metropolitan survola

Costin wrote here:
survola wrote here:
Defect de soft  😖

Sursa informatiei?

E o ironie, făceam un fel de paralelă cu rama de metrou înfiptă în depoul Berceni.
Sper să nu dureze aici investigatția cât durează la metrou.

Nici nu ar trebui, una e ca s-au ciocnit 2 tramvaie in depou si alta e toata nenorocirea care s-a intamplat acolo.

Re: Astra Imperio Metropolitan cosmindaniel

Are cineva poze?

Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

"Frana de urgenta" este ciuperca de Emergency Stop, nu exista "frana mecanica de urgenta", cred ca o sa le repare si o sa ingroape repede problema.

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 157

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433239 posts in 5392 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”