Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 353219 views

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 106

📖 Pagination options
Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera mindmasster

shoppy wrote:
Care blestemul Pipera, ce, a fost vreun santier unde nu au fost probleme majore cu utilitatile? Mai bine blestemul Bucurestiului.

+1. Sa-mi spuneti si mie o lucrare la care nu au fost probleme cu utilitatile?

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Grigore

subway guru wrote:
Un mic 'aditional' de 10 milioane de $...
Baga si aici un trotuar rulant, ceva? ;)

La banii nostri, acum o sa ne luam de la 10 milioane?!  :lol:

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Nightwolf

Pfff... e parfum .... 10 mil ... bine ca nu sunt 50 ... DA`IL TERMINA ANU` ASTA?? ;)

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera adn2377

Nightwolf wrote:
Pfff... e parfum .... 10 mil ... bine ca nu sunt 50 ... DA`IL TERMINA ANU` ASTA?? ;)

Pai cu ce sa termine? Ca banii votati in bugetul pe 2011 sunt 0 (zero).
Doar daca il face constructorul pe banii lui, sperand sa plateasca primaria la un moment dat in viitor...

pai daca sunt 0 cum s-a votat aditionalul si semnat? :D LOL!

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Serban

Discutiile despre buget vad ca nu au afectat lucrarile, se lucreaza cu acelasi spor. Astazi se lucra si la supralargire, era un ditamai utilajul care daramase un gard si curata zona.
Pilele de pe Pipera au fost armate toate, cu o exceptie sau doua la care se lucra azi. Oare nu ar putea sa toarne mai multe pile in acelasi timp? Ar fi pacat asa, una cate una, avand in vedere ca sunt gata.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera shoppy

Din cate am vazut pe santier exista un sigur set de cofraje de pila  :cry: .

Da, asta am vazut si eu...macar de ar fi un singur set pentru fiecare pereche si sa toarne simultan mai multe pile de marimi diferite...

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera shoppy

Pai nu cred ca e nevoie, practic conteaza doar partea curba de sus care e identica la toate, deci vor folosi setul de cofraje existent pentru toate pilele ca diferenta de inaltime pana jos se face din cofraj drept standard.

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera GAC

@adn si nightwolf
Cu costul suplimentar este foarte simplu: doar nu ne putem imagina ca un pasaj de 1500 de metrii poate costa 25 de milioane de euro, deci din profitul f gras preconizat se executa lucrarile suplimentare de "9 milioane de euro", care de fapt costa efectiv doar vreo 2, cel mult 3 si se asteapta bugetul pe 2012, care va cuprinde restantele de 9 milioane. Astfel, asteptarea de 9 luni-1 an va deveni foarte profitabila.

Nici nu ma astept la asa ceva, dar ma astept ca odata sa se faca lucrul drept. Din surse sigure stiu ca cele 12 mld de EUR puse la dispozitie de UE acum 1 an si care sunt nerambursabile si nu vor sa fie primite de catre dna Prima-Blonda inca sunt de actualitate pt infrastructura rutiera. Insa, problema e ca din alea nu prea poti sa furi! Adicatelea cum fac astia aici: of. 25 mil de eur si aditionale in urmatorii 2 ani de 75 mil ... adica sa fim seriosi...

Update: A inceput sa se lucreze serios la largire. Credeam ca spatiul dintre actuala soasea si cladiri e suficient. Se pare ca nu, s-au daramat toate gardurile de pe partea stanga, sensul spre CF Constanta.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera mihai_atanasiu

da si am vazut azi in drum spre serviciu ca escavau pe Barbu Vacarescu vis-a-vis de reprezentanta Skoda;
in rest merge destul de lent treaba pe acolo;
au scos cofrajul de pe prima pila; sa vedem ce vor face cu el; am senzatia ca turnarea s-a facut acum vreo trei zile cu toate ca acel cofraj
fusese pus de mai bine de 2 sapt.

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463838 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”