Topic: Reconstrucţie pod CF Grădiştea (Linia 102 Bucureşti - Giurgiu)
161 posts, 63602 views
📖 Pagination options
- yoraz
-
Posted:
-
Re: Reconstrucţie pod CF Grădiştea (Linia 102 Bucureşti - Giurgiu)
yoraz
Pe Argeş în gios,
Pe un mal frumos,
Negru-vodă trece
Cu tovarăşi zece:
...
Pe Argeş în gios,
Pe un mal frumos,
Negru-vodă trece
Cu tovarăşi zece:
...
IMG-20230511-2.jpg (582.75 KB; downloaded 3134 times)
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Au ratat prosteste ocazia de a corecta traseul drumului. Va ramine o bucla inutila in loc sa restabileasca legatura fireasca pe calea cea mai scurta. Transformatorul era acolo mai demult sau e constructie recenta?
Au ratat prosteste ocazia de a corecta traseul drumului. Va ramine o bucla inutila in loc sa restabileasca legatura fireasca pe calea cea mai scurta. Transformatorul era acolo mai demult sau e constructie recenta?
IMG_0636.png (1.67 MB; downloaded 2919 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
Credeam ca, totusi, urmaresti consecvent saga edificarii CF 102, nu...pasager!
Pentru lamurire vezi aici min 1:18.
Credeam ca, totusi, urmaresti consecvent saga edificarii CF 102, nu...pasager!
Pentru lamurire vezi aici min 1:18.
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Nu am fost atit de atent la detalii. Ar fi trebuit sa imi dau seama ca e constructie noua: nu numai ca e pusa anapoda in asa fel incit drumul sa nu mai poata fi rectificat ci si aliniata cu busola stricata…Nu e paralela nici cu cladirea, nici cu podul, la nimereala.
Cred ca e doar un transformator pentru alimentarea aparaturii din cladire. Pentru electrificarea propriu zisa e nevoie de ceva mai mare. In plus, nu stiu sa se fi inceput lucrarile; e un proiect diferit.
Nu am fost atit de atent la detalii. Ar fi trebuit sa imi dau seama ca e constructie noua: nu numai ca e pusa anapoda in asa fel incit drumul sa nu mai poata fi rectificat ci si aliniata cu busola stricata…Nu e paralela nici cu cladirea, nici cu podul, la nimereala.
Cred ca e doar un transformator pentru alimentarea aparaturii din cladire. Pentru electrificarea propriu zisa e nevoie de ceva mai mare. In plus, nu stiu sa se fi inceput lucrarile; e un proiect diferit.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Este un transformator pentru consumatorii locali, cred ca se cheama Transformator in Anvelopa de Beton TAB, nu are legatura cu electrificarea, cel mai probabil va inlocui acest transformator de pe stalp: https://www.google.ro/maps/@44.2094956,2 ... 4!8i8192
Este un transformator pentru consumatorii locali, cred ca se cheama Transformator in Anvelopa de Beton TAB, nu are legatura cu electrificarea, cel mai probabil va inlocui acest transformator de pe stalp: https://www.google.ro/maps/@44.2094956,2 ... 4!8i8192
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și de extindere a infrastructurii feroviare din România
•
Choose destination