Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj suprateran Doamna Ghica (parte din inelul median) (FINALIZAT 2023, NERECEPŢIONAT)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

528 posts, 154299 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

La noi sistemul este o tampenie, sinele sunt proprietatea STB iar obiectivul STB este ca pe sine sa circule tramvaie si nu masini, deci cat timp nu vine o primarie sa asfalteze pe langa sine, STB umple gropile de pe langa sine cu piatra cubica si nisip, ei nu detin asfalt si nici nu ii intereseaza sa faca asfaltari.

Intre timp in santier au inceput sa fie livrate predalele.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului zapacitu

Asta explica multe. Deci e clar ca trebuie ceva modificat, cum ar fi schimbat obiectivul: pe unde e sina de tramvai, TREBUIE sa circule Autobuz, Autobuz cu burduf, tramvai, diverse acareturi necesare (inclusiv "remorcherele" lor cu care au reusit sa beleasca statia de 1/10 de pe Obor).

Nu circula remorcher pe 41 sau pe segmentele de green track si nici autobuz cu burduf pe toate stradutele cu tramvai din centru.

Asta voiam sa zic: de ce nu circula? Sa reproiecteze astfel incat dupa modernizare SA FIE POSIBIL. Ca sa nu mai avem discutii inutile si sa existe posibilitatea reala de culoare dedicate. Nu pe margine, ci pe centru, ca asa e legea la noi. Sau ajustat legea si mutat tramvaiu pe margine, ca pe mijloc nu face decat sa incurce. Pe TOATA lumea.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului survola

Daca e green track cum sa circule autobuz pe acolo?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului subway guru

Nu te amagi ca exista solutii miraculoase care sa aiba doar plusuri nu si minusuri.

Solutia prezentata de tine e de fapt o linie cf abandonata.

Green track e o tampenie in oras. Iarba aia e fix pix iar autobuzele, politia si salvarile nu pot beneficia. Deci e nevoie pe acelasi bulevard unde deja ai rezervat 7m si ai blocat posibilitatea depasirii coloanei sa faci cumva sa treaca si salvarea, pompierii etc. Vezi Rahova, vezi Virtutii. S-au facut experimente, hai sa se traga concluziile si sa se vina cu solutii noi, nu doar carpeli de spalat bani. Stiu ca se va fura la orice, insa daca iese ceva util la modul general e mai bine pentru mine ca cetatean. Crezi ca nu mi-ar conveni sa mearga autobuzele pe culoare unice pe majoritatea arterelor cu tramvai? Ar fi chiar excelent, poate s-ar merge decent!

Nu are rost sa cautam carpeli, green track / strazi pietonale / parcuri exista in toate orasele civilizate, nu le desfiinteaza nimeni ca sa circule masinile de interventie ca altfel ar sta blocate in trafic si ar muri oameni, pentru circulatia masinilor de interventie in misiune exista solutii dedicate.
Cat despre remorchere, din nou, nu trebuiesc cautate carpeli, in orasele civilizate lucrurile se fac cu cap din capul locului, adica pe o linie tramvaiele se pot impinge intre ele, nu e ca la noi ca daca ai V3A si dupaia Bucur si se strica V3A pe green track sau Basarab atunci nici Bucur nu-l poate impinge nici remorcherul nu poate intra(macar Astra s-au cumparat ca un Astra poate demara impingand un alt Astra pe rampa maxima).

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului turby

Am trecut joi pe 30 Martie prin zona, se pare ca liniile de tensiune pentru tramvai sunt instalate. In schimb nu am vazut nicio predala instalata...

@shoppy - e clar ca avem viziuni diferite; le putem dezbate, insa nu cred ca e locul aici.

Cred ca obiectul pe termen scurt e repunerea in functiune la sol; ulterior vor pune si perdale si tot ce mai e de facut la pasaj.

Am inteles perfect unde bat cei care tot lanseaza la 6 luni teoria salvarii, remorcherului, ISU, pompierilor, politia, SRI, anti-tero, orice, "unde merge azi salvarea sau orice poate maine merg eu cu masina personala, ca pe Giuriului, deci hai tare cu teoria salvarilor sau orice", se poate dezbate aici https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?t ... ageNum=1

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Chev Celios

turby wrote here:
Am trecut joi pe 30 Martie prin zona, se pare ca liniile de tensiune pentru tramvai sunt instalate. In schimb nu am vazut nicio predala instalata...

Pe 29 Martie s-au facut probe cu 209.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului survola

Conform primarului S2, au termen o lună pentru predale, apoi suptabetonarea, cu circulație pe pasaj la sfârșitul lunii august.

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj suprateran Doamna Ghica (parte din inelul median) (FINALIZAT 2023, NERECEPŢIONAT)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433210 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”