Topic: Termoficare
1134 posts, 269912 views
📖 Pagination options
- Saint666
-
Posted:
-
Re: Termoficare
Saint666
Am gasit pe net planul urmator cu acoperirea CETului inchiriat Titan.
Insa in planul acesta zona acoperita e semnificativ mai mare fata de cea mentionata acum la punerea lui in functiune..care pare mult mai realista.
Planul full size se gaseste pe linkul: https://i0.1616.ro/media/2/2621/33214/20 ... mnat.pdf
Am gasit pe net planul urmator cu acoperirea CETului inchiriat Titan.
Insa in planul acesta zona acoperita e semnificativ mai mare fata de cea mentionata acum la punerea lui in functiune..care pare mult mai realista.
Planul full size se gaseste pe linkul: https://i0.1616.ro/media/2/2621/33214/20 ... mnat.pdf
cet-titan-acoperire.JPG (209.17 KB; downloaded 2088 times)
plan-arii-de-acoperire-cet-titan-semnat.pdf
plan-arii-de-acoperire-cet-titan-semnat.pdf (5.02 MB; downloaded 137 times)
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Ohoo, buna captura, cu super rezolutie! Intr-adevar e mai realista zona asta acoperita si totodata mai mare decit ma asteptam. Ar putea replica modelul si in alte parti, dupa cum a si spus: Colentina si Pipera.
Practic aceste cazane ajuta si zonele adiacente care nu sint conectate la ele prin faptul ca acea caldura totala livrata de la CET-urile vechi se va imparti la mai putini consumatori.
Ohoo, buna captura, cu super rezolutie! Intr-adevar e mai realista zona asta acoperita si totodata mai mare decit ma asteptam. Ar putea replica modelul si in alte parti, dupa cum a si spus: Colentina si Pipera.
Practic aceste cazane ajuta si zonele adiacente care nu sint conectate la ele prin faptul ca acea caldura totala livrata de la CET-urile vechi se va imparti la mai putini consumatori.
- Saint666
-
Posted:
-
Saint666
A venit 'primavara' au inceput din nou lucrarile pe Bd. Chisinau.
Ziua 4 fara apa calda si caldura, mai urmeaza 3 conform cmteb.
Dupa ce pe timpul iernii au lucrat la schimbarea retelei secundare, din magistrala pana la 2 PT-uri, acum se apuca de continuarea schimbarea Magistralei, in continuarea sectiunii inlocuite anul trecut.
(de la jumatatea bulevardului pana la intersectia Diham)
A venit 'primavara' au inceput din nou lucrarile pe Bd. Chisinau.
Ziua 4 fara apa calda si caldura, mai urmeaza 3 conform cmteb.
Dupa ce pe timpul iernii au lucrat la schimbarea retelei secundare, din magistrala pana la 2 PT-uri, acum se apuca de continuarea schimbarea Magistralei, in continuarea sectiunii inlocuite anul trecut.
(de la jumatatea bulevardului pana la intersectia Diham)
8ec256d1-1d0b-4abb-a662-027b8e4c7fce.jpg (529.51 KB; downloaded 1894 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
Vom achiziționa 20 de minicentrale termice mobile care vor asigura confortul termic al populației din peste 16.300 de apartamente din toate cele 6 sectoare ale Capitalei.
Vom achiziționa 20 de minicentrale termice mobile care vor asigura confortul termic al populației din peste 16.300 de apartamente din toate cele 6 sectoare ale Capitalei.
Partidul Social Democrat a încercat astăzi în ședința Consiliului General să blocheze această importantă achiziție de pe urma căreia vor beneficia aproximativ 40.000 de bucureșteni.
Atitudinea consilierilor PSD arată încă o dată felul în care se raportează la cetățeni, disprețul față de aceștia și refuzul de a crește calitatea vieții lor prin investiții corecte.
🟢 Cu cele 20 de centrale modulare vom reuși să trecem cu bine de viitoarele trei ierni, iar când va fi gata noua centrală în cogenerare din Titan, le putem reloca în alte puncte critice care au nevoie ele însele de modernizare.
🟢 Concret, este vorba despre 20 de minicentralele termice, containere transportabile, mobile, în care se află amplasate echipamentele pentru producerea de energie termică – cazane de apă caldă, conducte, vase de expansiune, colectoare, furnitura pentru comandă, control și funcționare (vane, robineți, filtre etc), stații de tratarea apei, instalații de alimentare cu combustibil, apă, energie electrică, automatizare, parte electrică etc.
Studiul de Fezabilitate a fost întocmit de ADI Termoenergetica Bucureşti-llfov, la solicitarea PMB.
⚠️Valoarea totală a investiției este de 113.038.600 lei fără TVA.
- subway guru
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
La Obiectivul 4, mai este un tronson de câteva sute de metri pe Dorobanți de executat, în zona Ambasadei Turciei. Trebuie mutat provizoratul, pentru a avea alimentare continuă a consumatorilor. Se lucrează și la refacerea zonelor afectate de lucrări.
La Obiectivul 4, mai este un tronson de câteva sute de metri pe Dorobanți de executat, în zona Ambasadei Turciei. Trebuie mutat provizoratul, pentru a avea alimentare continuă a consumatorilor. Se lucrează și la refacerea zonelor afectate de lucrări.
OB 4 - Grozăvești - 08.04.2023 (1).jpg (557.55 KB; downloaded 1534 times)
OB 4 - Grozăvești - 08.04.2023 (2).jpg (592.7 KB; downloaded 1534 times)
OB 4 - Grozăvești - 08.04.2023 (3).jpg (699.29 KB; downloaded 1534 times)
OB 4 - Grozăvești - 08.04.2023 (4).jpg (479.19 KB; downloaded 1534 times)
OB 4 - Grozăvești - 08.04.2023 (5).jpg (348.62 KB; downloaded 1534 times)
OB 4 - Grozăvești - 08.04.2023 (6).jpg (534.91 KB; downloaded 1534 times)
OB 4 - Grozăvești - 08.04.2023 (7).jpg (495.38 KB; downloaded 1534 times)
OB 4 - Grozăvești - 08.04.2023 (8).jpg (647.75 KB; downloaded 1534 times)
OB 4 - Grozăvești - 08.04.2023 (9).jpg (543.43 KB; downloaded 1534 times)
OB 4 - Grozăvești - 08.04.2023 (10).jpg (545.6 KB; downloaded 1534 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Anul trecut au inchis de la 1 aprilie fara nici o explicatie, complet in afara “conditiilor legale”. Am inghetat ca un rahat in casa pina prin luna mai. Am avut si 16 grade.
Anul trecut au inchis de la 1 aprilie fara nici o explicatie, complet in afara “conditiilor legale”. Am inghetat ca un rahat in casa pina prin luna mai. Am avut si 16 grade.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Asociatiile de locatari nu vor protesta, se vor bucura ca nu mai au de platit sume substantiale.
Nu-ti convine? Pune-ti centrala termica pe gaze!
Asociatiile de locatari nu vor protesta, se vor bucura ca nu mai au de platit sume substantiale.
Nu-ti convine? Pune-ti centrala termica pe gaze!
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Aer conditionat cu incalzire e mai simplu si mai ieftin.
Asociatiile sint compuse din imbecili care nu stiu sa faca distinctia intre repartitoare si robinete termostatate chiar daca li se explica. Am senzatia ca vechea zicala “coeficientul de inteligenta al unei multimi e mai mic decit al oricarui membru” e adevarata. Oameni altfel normali si rezonabili, intr-o adunare generala se comporta ca niste oligofreni. Le explici ca se poate face economie de peste 20% cu niste robinete termostatate, instalate de fiecare, cu instalatorul care ii place, fara banuieli de spaga si la jumatate de pret si raspunsul e: “lasa-ma dom’le cu repartitoarele astea!”. Asa ca deschidem geamurile ca murim de cald si apoi ne plingem de factura…
PS: nu stiu daca toti dar o buna parte din presedintii de asociatii sint afiliati politic astfel ca nu prea fac scandal, sa nu isi piarda privilegiile asigurate de partid.
Aer conditionat cu incalzire e mai simplu si mai ieftin.
Asociatiile sint compuse din imbecili care nu stiu sa faca distinctia intre repartitoare si robinete termostatate chiar daca li se explica. Am senzatia ca vechea zicala “coeficientul de inteligenta al unei multimi e mai mic decit al oricarui membru” e adevarata. Oameni altfel normali si rezonabili, intr-o adunare generala se comporta ca niste oligofreni. Le explici ca se poate face economie de peste 20% cu niste robinete termostatate, instalate de fiecare, cu instalatorul care ii place, fara banuieli de spaga si la jumatate de pret si raspunsul e: “lasa-ma dom’le cu repartitoarele astea!”. Asa ca deschidem geamurile ca murim de cald si apoi ne plingem de factura…
PS: nu stiu daca toti dar o buna parte din presedintii de asociatii sint afiliati politic astfel ca nu prea fac scandal, sa nu isi piarda privilegiile asigurate de partid.
- punmeister
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Ia-l deoparte pe administrator si spune-i ca firma care monteaza repartitoare lui o sa-i puna gratis si o sa-i mai dea si spaga pe deasupra.
Ia-l deoparte pe administrator si spune-i ca firma care monteaza repartitoare lui o sa-i puna gratis si o sa-i mai dea si spaga pe deasupra.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București
•
Choose destination