Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
528 posts, 154310 views
📖 Pagination options
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
cris_m
Cred ca da, nu sunt eu cel care face pozele, eu doar le distribui
Cred ca da, nu sunt eu cel care face pozele, eu doar le distribui
- survola
-
Posted:
-
survola
Mulțumim și fotografului, să o țină tot așa!!!
Mulțumim și fotografului, să o țină tot așa!!!
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Multumiri fotografului, din nou. Nu pot sa nu remarc faptul ca lipsec doar doua segmente din peisaj, restul sunt deja pe santier. La cum se anunta vremea, s-ar putea sa se incadreze in graficul promis.
Multumiri fotografului, din nou. Nu pot sa nu remarc faptul ca lipsec doar doua segmente din peisaj, restul sunt deja pe santier. La cum se anunta vremea, s-ar putea sa se incadreze in graficul promis.
- shoppy
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Cu toate acestea, reiterez ce ziceam la topicul de poze: e ok sa sudeze la temperaturile mici de afara?
Cu toate acestea, reiterez ce ziceam la topicul de poze: e ok sa sudeze la temperaturile mici de afara?
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
La sudura normal se face preincalzirea suprafetelor cu propan sau oxi-acetilena, deci daca preincalzesc n-ar trebui sa fie probleme.
La sudura normal se face preincalzirea suprafetelor cu propan sau oxi-acetilena, deci daca preincalzesc n-ar trebui sa fie probleme.
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Februarie 2023
subway guru
Asa se numeste corect, pila nu pilon, nu picior!
zapacitu wrote here:
Este inchisa breteaua de urcare din Colentina spre Delfinu. Azi pe la 5 erau in curs de ridicare segmentele de la pila Delfinu. Nota bene, nu stapanesc termenii, deci daca am incurcat pila cu pilon, va rog sa ma scuzati!
Asa se numeste corect, pila nu pilon, nu picior!
- survola
-
Posted:
-
Re: Februarie 2023
survola
- 1689
-
Posted:
-
1689
Struto-camila asta va naste multe copii in conditiile actuale in care primariile de sector se pot comporta ca stat in oras…
Metalurgiei cu Luica, Dristor - Mihai Bravu , Pallady sint doar inceputul…
La 5 e doar o chestiune de timp (sa se stabilizeze cine e primar…) pina o sa rasara unul la Rahova cu Trafic Greu…
La 4, daca ar putea, ar mai baga unul si la Brincoveanu cu Oltenitei (la Pieptanari incearca ei de mult timp, dar au o problema cu metroul).
Plus unul la Sincai daca s-ar putea de pe Tineretului pe Cantemir…
La fiecare intersectie mai mare, cite un pasaj…
Suprateran, bineinteles…
Ca-s ieftine si de efect imediat.
Struto-camila asta va naste multe copii in conditiile actuale in care primariile de sector se pot comporta ca stat in oras…
Metalurgiei cu Luica, Dristor - Mihai Bravu , Pallady sint doar inceputul…
La 5 e doar o chestiune de timp (sa se stabilizeze cine e primar…) pina o sa rasara unul la Rahova cu Trafic Greu…
La 4, daca ar putea, ar mai baga unul si la Brincoveanu cu Oltenitei (la Pieptanari incearca ei de mult timp, dar au o problema cu metroul).
Plus unul la Sincai daca s-ar putea de pe Tineretului pe Cantemir…
La fiecare intersectie mai mare, cite un pasaj…
Suprateran, bineinteles…
Ca-s ieftine si de efect imediat.
- Cristi N
-
Posted:
-
Re: Știri și articole din presă
Cristi N
SF-ul va fi comandat de PS2 care isi doreste acest proiect. Din cate imi amintesc s-a votat in CL S2 asocierea cu PMB pentru realizarea SF-ului, nu mai stiu daca s-a si votat si in CGMB acelasi lucru. Dupa ce sunt ambele sesiuni de votari gata PS2 poate da drumul achizitiei SF-ului.
mirceade wrote here:
Nu foarte interesant în lipsa informațiilor despre SF pentru tramvai.
SF-ul va fi comandat de PS2 care isi doreste acest proiect. Din cate imi amintesc s-a votat in CL S2 asocierea cu PMB pentru realizarea SF-ului, nu mai stiu daca s-a si votat si in CGMB acelasi lucru. Dupa ce sunt ambele sesiuni de votari gata PS2 poate da drumul achizitiei SF-ului.
- survola
-
Posted:
-
survola
Să ne țineți la curent și cu montarea predalelor, vă rog!
Să ne țineți la curent și cu montarea predalelor, vă rog!
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Păi PMB a votat că dă la PS2, deci doar de la PS2 mai așteptăm ceva.
Păi PMB a votat că dă la PS2, deci doar de la PS2 mai așteptăm ceva.
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
Am impresia ca inca nu e votat acordul si in CGMB, cel putin eu nu am reusit sa gasesc hotararea in Monitorul Oficial al Municipiului Bucuresti: link.
PS2 nu poate face nimic fara sa fie votat de CGMB.
Am impresia ca inca nu e votat acordul si in CGMB, cel putin eu nu am reusit sa gasesc hotararea in Monitorul Oficial al Municipiului Bucuresti: link.
PS2 nu poate face nimic fara sa fie votat de CGMB.
- General_Katana
-
Posted:
-
General_Katana
Este adevarat ca noua structura metalica nu se potriveste cu pilele deja construite acum mult timp si astfel termenul limita nu va fi anul acesta ?
De ce zic ca nu se potriveste ? Pentru ca daca va uitati cu atentie la structura metalica o sa vedeti ca din loc in loc exista zone unde imbinarile mai au nevoie de pile in plus fata de cele existente.
Am inteles dintr-o sursa neoficiala cum ca pilele de beton exitente trebuie "retusate" sau demolate. Este adevarat ?
Este adevarat ca noua structura metalica nu se potriveste cu pilele deja construite acum mult timp si astfel termenul limita nu va fi anul acesta ?
De ce zic ca nu se potriveste ? Pentru ca daca va uitati cu atentie la structura metalica o sa vedeti ca din loc in loc exista zone unde imbinarile mai au nevoie de pile in plus fata de cele existente.
Am inteles dintr-o sursa neoficiala cum ca pilele de beton exitente trebuie "retusate" sau demolate. Este adevarat ?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj suprateran Doamna Ghica (parte din inelul median) (FINALIZAT 2023, NERECEPŢIONAT)
•
Choose destination