Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj suprateran Doamna Ghica (parte din inelul median) (FINALIZAT 2023, NERECEPŢIONAT)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

528 posts, 154310 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33  ... 38

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului cris_m

Cred ca da, nu sunt eu cel care face pozele, eu doar le distribui :)

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului survola

Mulțumim și fotografului, să o țină tot așa!!!

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului zapacitu

Multumiri fotografului, din nou. Nu pot sa nu remarc faptul ca lipsec doar doua segmente din peisaj, restul sunt deja pe santier. La cum se anunta vremea, s-ar putea sa se incadreze in graficul promis.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

Da, parca au inceput sa se miste mai bine.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului cris_m

Cu toate acestea, reiterez ce ziceam la topicul de poze: e ok sa sudeze la temperaturile mici de afara?

La sudura normal se face preincalzirea suprafetelor cu propan sau oxi-acetilena, deci daca preincalzesc n-ar trebui sa fie probleme.

Re: Februarie 2023 subway guru

zapacitu wrote here:
Este inchisa breteaua de urcare din Colentina spre Delfinu. Azi pe la 5 erau in curs de ridicare segmentele de la pila Delfinu. Nota bene, nu stapanesc termenii, deci daca am incurcat pila cu pilon, va rog sa ma scuzati! :bere:

Asa se numeste corect, pila nu pilon, nu picior!
:bere:

Re: Februarie 2023 survola

cris_m wrote here:
Azi am primit pozele mult asteptate. :)

Mulțumim, @cris_m și sursei!

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului 1689

Struto-camila asta va naste multe copii in conditiile actuale in care primariile de sector se pot comporta ca stat in oras…

Metalurgiei cu Luica, Dristor - Mihai Bravu , Pallady sint doar inceputul…

La 5 e doar o chestiune de timp (sa se stabilizeze cine e primar…)  pina o sa rasara unul la Rahova cu Trafic Greu…

La 4, daca ar putea, ar mai baga unul si la Brincoveanu cu Oltenitei (la Pieptanari incearca ei de mult timp, dar au o problema cu metroul).

Plus unul la Sincai daca s-ar putea de pe Tineretului pe Cantemir…

La fiecare intersectie mai mare, cite un pasaj…

Suprateran, bineinteles…

Ca-s ieftine si de efect imediat.

Re: Știri și articole din presă Cristi N

mirceade wrote here:
Nu foarte interesant în lipsa informațiilor despre SF pentru tramvai.

SF-ul va fi comandat de PS2 care isi doreste acest proiect. Din cate imi amintesc s-a votat in CL S2 asocierea cu PMB pentru realizarea SF-ului, nu mai stiu daca s-a si votat si in CGMB acelasi lucru. Dupa ce sunt ambele sesiuni de votari gata PS2 poate da drumul achizitiei SF-ului.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului survola

Să ne țineți la curent și cu montarea predalelor, vă rog!   :)

Păi PMB a votat că dă la PS2, deci doar de la PS2 mai așteptăm ceva.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Cristi N

Am impresia ca inca nu e votat acordul si in CGMB, cel putin eu nu am reusit sa gasesc hotararea in Monitorul Oficial al Municipiului Bucuresti: link.

PS2 nu poate face nimic fara sa fie votat de CGMB.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului General_Katana

Este adevarat ca noua structura metalica nu se potriveste cu pilele deja construite acum mult timp si astfel termenul limita nu va fi anul acesta ?

De ce zic ca nu se potriveste ? Pentru ca daca va uitati cu atentie la structura metalica o sa vedeti ca din loc in loc exista zone unde imbinarile mai au nevoie de pile in plus fata de cele existente.

Am inteles dintr-o sursa neoficiala cum ca pilele de beton exitente trebuie "retusate" sau demolate. Este adevarat ?

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33  ... 38

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj suprateran Doamna Ghica (parte din inelul median) (FINALIZAT 2023, NERECEPŢIONAT)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433219 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”