Topic: Știri și articole din presă
132 posts, 52674 views
📖 Pagination options
- Cristi N
-
Posted:
-
Re: Știri și articole din presă
Cristi N
Circulatia a fost redeschisa pe cele doua bretele dupa cateva ore. Nu a fost nevoie de inchidere pe toata perioada anuntata initial.
Circulatia a fost redeschisa pe cele doua bretele dupa cateva ore. Nu a fost nevoie de inchidere pe toata perioada anuntata initial.
- Media
-
Posted:
-
Media
Aseară pe la ora 21.00 era închisă breteaua spre Delfinului. Macaraua era fixată pe strada și nu părea ca va fi mutată în cursul serii.
Din acest motiv era și ceva haos, mașinile care se incadrasera pe sos Colentina sa facă dreapta reveneau pe liniile de tramvai în intersecție
Aseară pe la ora 21.00 era închisă breteaua spre Delfinului. Macaraua era fixată pe strada și nu părea ca va fi mutată în cursul serii.
Din acest motiv era și ceva haos, mașinile care se incadrasera pe sos Colentina sa facă dreapta reveneau pe liniile de tramvai în intersecție
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
Graficul actualizat: toate segmentele sunt la locul lor, italienii mai au circa 2 saptamani de lucru la suduri si vopsit, circulatia tramvaiului se va relua in circa o luna si in cursul verii va fi finalizat.
Sursa: Radu Mihaiu
Graficul actualizat: toate segmentele sunt la locul lor, italienii mai au circa 2 saptamani de lucru la suduri si vopsit, circulatia tramvaiului se va relua in circa o luna si in cursul verii va fi finalizat.
Sursa: Radu Mihaiu
- mirceade
-
Posted:
-
mirceade
Nu foarte interesant în lipsa informațiilor despre SF pentru tramvai.
Nu foarte interesant în lipsa informațiilor despre SF pentru tramvai.
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
In sedinta de azi a CGMB s-a aprobat o rectificare a costurilor proiectului.
Per total costul intregului proiect a scazut chiar daca au fost incluse costurile pentru realizarea bazinului de retentie a apelor pluviale de 2000mc, a separatorului de hidrocarburi si expropierea terenului din str. Cremenita, nr 11.
In sedinta de azi a CGMB s-a aprobat o rectificare a costurilor proiectului.
Per total costul intregului proiect a scazut chiar daca au fost incluse costurile pentru realizarea bazinului de retentie a apelor pluviale de 2000mc, a separatorului de hidrocarburi si expropierea terenului din str. Cremenita, nr 11.
WhatsApp Image 2023-03-01 at 18.50.53.jpeg (214.76 KB; downloaded 2332 times)
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
Societatea de Transport București - STB SA
✅ Începând de sâmbătă, 01.04.2023, linia de tramvai 21 va reveni pe traseul de bază, cuprins între terminalele „Piaţa Sf. Gheorghe” şi „Pasaj Colentina”, ca urmare a îndeplinirii condiţiilor necesare pentru reluarea circulaţiei tramvaielor în intersecţia Şos. Colentina/Str. Doamna Ghica.
✅ De la aceeaşi dată, linia navetă de autobuz 621, care a asigurat preluarea fluxurilor de călători pe Șos. Colentina, pe tronsonul cuprins între rondul „Bucur Obor” și „Pasaj Colentina”, pe durata modificării traseului liniei 21, va fi suspendată.
Societatea de Transport București - STB SA
✅ Începând de sâmbătă, 01.04.2023, linia de tramvai 21 va reveni pe traseul de bază, cuprins între terminalele „Piaţa Sf. Gheorghe” şi „Pasaj Colentina”, ca urmare a îndeplinirii condiţiilor necesare pentru reluarea circulaţiei tramvaielor în intersecţia Şos. Colentina/Str. Doamna Ghica.
✅ De la aceeaşi dată, linia navetă de autobuz 621, care a asigurat preluarea fluxurilor de călători pe Șos. Colentina, pe tronsonul cuprins între rondul „Bucur Obor” și „Pasaj Colentina”, pe durata modificării traseului liniei 21, va fi suspendată.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Se va reface şi calea de rulare a tramvaielor în zonă ? Sigur a fost afectată.
Se va reface şi calea de rulare a tramvaielor în zonă ? Sigur a fost afectată.
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
Nu stiu sa existe vreun plan pentru asta desi sunt mai multe zone pe toata distanta: pasaj Colentina -Obor unde asfaltul ar trebui refacut.
Nu stiu sa existe vreun plan pentru asta desi sunt mai multe zone pe toata distanta: pasaj Colentina -Obor unde asfaltul ar trebui refacut.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
In mod normal sina UIC a tramvaiului nu a fost afectata, sigur nu s-a permis depozitarea segmentelor de tablier sau calarea macaralelor la intamplare direct pe ciuperca sinei, doar sa fi existat vreun accident in santier dar nu am vazut nimic.
In mod normal sina UIC a tramvaiului nu a fost afectata, sigur nu s-a permis depozitarea segmentelor de tablier sau calarea macaralelor la intamplare direct pe ciuperca sinei, doar sa fi existat vreun accident in santier dar nu am vazut nimic.
- Media
-
Posted:
-
Media
Știri din asta ca de 1 Aprilie nu știi dacă se le iei de bune sau de glume.
Știri din asta ca de 1 Aprilie nu știi dacă se le iei de bune sau de glume.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Hai ca e data cu o saptamana inainte... vedem in ziua respectiva ce gluma buna le iese.
Hai ca e data cu o saptamana inainte... vedem in ziua respectiva ce gluma buna le iese.
- orex
-
Posted:
-
orex
S-a finalizat montarea tablierului metalic la Pasajul Doamna Ghica, iar la începutul acestei toamne se va circula pe acest pod. Tramvaiul 21 revine pe vechiul traseu de la 1 aprilie.
S-a finalizat montarea tablierului metalic la Pasajul Doamna Ghica, iar la începutul acestei toamne se va circula pe acest pod. Tramvaiul 21 revine pe vechiul traseu de la 1 aprilie.
După ce se va termina etapa de montaj, se va suprabetona și asfalta podul, se vor realiza marcajele rutiere și sistemele de iluminat iar apoi pasajul va fi deschis traficului rutier.
🟢 Subliniez faptul că lucrările de investiţii se fac cu bani și aceia plătiţi la timp. Am preluat o gaură în mijlocul oraşului şi conturile blocate. Mai întâi am rezolvat situaţia financiară iar apoi, după ce s-au plătit datoriile, lucrările au început să avanseze.
🟢 Reamintesc faptul că Pasajul Doamna Ghica, parte importantă a inelului median, permite realizarea legăturii între zona de nord și zona de sud a orașului, iar pasajul construit, pe direcția Pipera – Piața Delfinului, va asigura continuitatea traficului pe strada Doamna Ghica, peste șoseaua Colentina, pe care o va supratraversa.
- turby
-
Posted:
-
turby
Imi doresc sa se insele!
Mai multe aici, inclusiv interviul video in intregime:
https://www.gandul.ro/actualitate/video- ... 19974099
Imi doresc sa se insele!
Marius Pavel, consilier CGMB, despre Pasajul Doamna Ghica: „Dacă îl vedem gata în martie 2024, vom fi fericiți”
Marius Pavel, consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului București (CGMB), a declarat, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” de luni seară, că Pasajul de la Doamna Ghica, cel mai așteptat și întârziat proiect de infrastructură din Capitală, ar putea să fie finalizat tocmai în martie anul viitor.
„Ultimul termen propus de primarul general a fost octombrie, primarul de sector a spus noiembrie, PNL București a spus «ne dorim în iunie», iar dacă ne uităm azi la el, dacă îl vedem gata în martie anul următor, am putea fi chiar fericiți”, a spus Marius Pavel, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” de luni seară.
„Să nu uităm faptul că acest pasaj ar fi trebuit să aibă pe mijloc o linie de tramvai”
Consilierul CGMB susține că mai este foarte mult de muncă la Pasajul Doamna Ghica.
„Nu sunt pesimist, sunt realist, am o experiență în construcții (…) oameni sunt, oameni care se pricep sunt în companiile administrate de sectoare, sau private, pentru că până la urmă poți să contractezi dacă nu te pricepi, legea îți permite (…) suntem în mai, avem tablierul, avem testele.
Mai multe aici, inclusiv interviul video in intregime:
https://www.gandul.ro/actualitate/video- ... 19974099
- Serban
-
Posted:
-
Serban
O sa vedem, dar as lua cu mare precautie declaratiile acestui consilier general din opozitie. Minte chiar si in articolul de mai sus:
Să nu uităm faptul că acest pasaj ar fi trebuit să aibă pe mijloc o linie de tramvai, lucru la care s-a renunțat. Este foarte mult de muncă. Să vedem. Eu sunt optimist că în martie anul viitor va fi gata. Să nu uităm că actualul primar general a schimbat soluția tehnică pe parcursul execuției
O sa vedem, dar as lua cu mare precautie declaratiile acestui consilier general din opozitie. Minte chiar si in articolul de mai sus:
Să nu uităm faptul că acest pasaj ar fi trebuit să aibă pe mijloc o linie de tramvai, lucru la care s-a renunțat. Este foarte mult de muncă. Să vedem. Eu sunt optimist că în martie anul viitor va fi gata. Să nu uităm că actualul primar general a schimbat soluția tehnică pe parcursul execuției
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj suprateran Doamna Ghica (parte din inelul median) (FINALIZAT 2023, NERECEPŢIONAT)
•
Choose destination