Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 421045 views
📖 Pagination options
-
- ioan
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
ioan
Astazi cred ca se pregateau sa toarne 7b, masina de turnat era pe pozitie
Astazi cred ca se pregateau sa toarne 7b, masina de turnat era pe pozitie
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Astazi se toarna 7b daca nu au terminat deja.
Astazi se toarna 7b daca nu au terminat deja.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Betonarea terminata, marcam 7b/12.
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Stai putin. 31 iulie cu tot cu tramvai? Eu vorbeam doar de trafic auto.
Dominatrix wrote:mindmasster wrote:Termenul contractual este iulie 2011, desi probabil va fi devansat, cel putin pentru circulatia auto. Restul = povesti sau "basini electorale/de imagine". Spuneti-le cum vreti. Mai important e sa se faca treaba ca la carte...
Si nu cred ca avem sanse sa.l vedem deschis la 31 martie .
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Done!Urmeaza etapa 8 . Saptamana asta avem sanse?
subway guru wrote:
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Daca merge totul bine spre mijlocul saptamanii 8a iar pe sfarsit/weekend 8b. Sa vedem si cum e vremea ca acum o ora ningea si acum e soare si senin
mindmasster wrote:subway guru wrote:
Daca merge totul bine spre mijlocul saptamanii 8a iar pe sfarsit/weekend 8b. Sa vedem si cum e vremea ca acum o ora ningea si acum e soare si senin
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Revin cu o intrebare . Nu este cam ingust ? Asa mi se pare mie cel putin .
Revin cu o intrebare . Nu este cam ingust ? Asa mi se pare mie cel putin .
1234.JPG (287.59 KB; downloaded 2198 times)
-
- DanCld
-
Posted:
-
DanCld
E o iluzie din cauza perspectivei; eu zic ca sunt cam 7-8 metri in latime (2 benzi + un mic spatiu de siguranta). Nu e insa exclus sa se fi proiectat la limita pentru a descuraja vitezomanii.
E o iluzie din cauza perspectivei; eu zic ca sunt cam 7-8 metri in latime (2 benzi + un mic spatiu de siguranta). Nu e insa exclus sa se fi proiectat la limita pentru a descuraja vitezomanii.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu va faceti griji, sunt doua benzi de circulatie 'normale', probabil ca va 'deruteaza dimensiunile 'parapetilor anti vitezomani' dar sunt dimensionati 'generos' la cererea speciala a unui grup de forumisti in frunte cu Nightwolf...
Nu va faceti griji, sunt doua benzi de circulatie 'normale', probabil ca va 'deruteaza dimensiunile 'parapetilor anti vitezomani' dar sunt dimensionati 'generos' la cererea speciala a unui grup de forumisti in frunte cu Nightwolf...
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Am inteles. Mi s-a parut foarte ingust si din cauza asta am intrebat . Mersi de raspuns.
PS: Chiar vine primavara de joi. In weekend temperaturi de 14-15 grade in Bucuresti. Sursa INMH
Am inteles. Mi s-a parut foarte ingust si din cauza asta am intrebat . Mersi de raspuns.
PS: Chiar vine primavara de joi. In weekend temperaturi de 14-15 grade in Bucuresti. Sursa INMH
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pai putem spune ca din weekend vine primavara in sfarsit
Cateva vederi...
Pai putem spune ca din weekend vine primavara in sfarsit
Cateva vederi...
IMG_6426.JPG (311.77 KB; downloaded 2639 times)
IMG_6467.JPG (339.25 KB; downloaded 2637 times)
IMG_6475.JPG (323.69 KB; downloaded 2637 times)
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
mindmasster wrote:Iulie 2011 trebuie sa fie gata totul, deci cu tot cu tramvai.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Sar`na desi tare mi-e frica sincer .... ultimul lucru care as vrea sa-l fac e sa culeg un "saritor" pe contra-sens de pe Basarab ...
P.S.: S-a dus iarna gataaa!! Inca max. 2 zile de frig de luni avem 12 grade in Bucuresti si minim 4 noaptea ...
Guru zi-mi te rog ... pe podul pe arce ce solutie a fost aleasa in vederea delimitarii sensurilor de deplasare? Ceva gen pasaj aeroport Baneasa sau pasaj Ikeea? De asemenea ma intereseaza daca in proiect sunt incluse pe langa supravegherea video pe tot pasajul si tablete interactive? Ms mult!
subway guru wrote:
Sar`na desi tare mi-e frica sincer .... ultimul lucru care as vrea sa-l fac e sa culeg un "saritor" pe contra-sens de pe Basarab ...
P.S.: S-a dus iarna gataaa!! Inca max. 2 zile de frig de luni avem 12 grade in Bucuresti si minim 4 noaptea ...
Guru zi-mi te rog ... pe podul pe arce ce solutie a fost aleasa in vederea delimitarii sensurilor de deplasare? Ceva gen pasaj aeroport Baneasa sau pasaj Ikeea? De asemenea ma intereseaza daca in proiect sunt incluse pe langa supravegherea video pe tot pasajul si tablete interactive? Ms mult!
-
- bogd_an
-
Posted:
-
Re: Presa despre Pasajul Basarab
bogd_an
Ce frumos picura sambata peste semaforul din fata magazinului Carrefour, mai mare placerea sa vezi cum cade o picatura la 2 secunde... Cat timp estimati ca poate rezista un semafor in astfel de conditii?
Ce frumos picura sambata peste semaforul din fata magazinului Carrefour, mai mare placerea sa vezi cum cade o picatura la 2 secunde... Cat timp estimati ca poate rezista un semafor in astfel de conditii?
📖 Pagination options