Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Termoficare

1134 posts, 269976 views

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 81

📖 Pagination options
Re: Termoficare subway guru

Rareori bucataria e chiar langa usa de intrare.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Termoficare Utilizator anonim 2

Stiu bine legea 196/2018, a fost incalcata flagrant dar orice demers am facut catre autoritati a fost in van. Presdintele nu raspunde, cenzorul a semnat cu seninatate, comitetul e anonim, primaria se spala pe miini.

Nu sint eu proprietar acolo si implicarea mea nu poate fi decit limitata. "Titularul" e revoltat insa nu vrea sa urmeze caile legale pentru a actiona, ceilalti vecini la fel, "ce sa-i faci? sint intelesi intre ei si noi nu avem ce le face", etc.

Stiam ca dimensionarea se face de la inceput ca si cum si-ar pune toti centrale. Acum exista instalatie pentru aragaze dar e clar ca nu poate fi folosita pentru altceva. La alte blocuri am vazut ca au pus cite o teava foarte groasa pe casa scarii si de acolo bransamente individuale catre cei amatori.

Merci, o sa scriu un email catre Engie sa vedem ce spun si ei.

Re: Termoficare shoppy

Depinde unde este contoarul, indiferent cine a platit-o, acum pana la contoar este prorpietatea Engie si nu poate dicta nimeni lui Engie sa nu branseze pe altii pe bucata dinainte de contoar.
Cu asocitia nu discuti la telefon sau la colturi ci doar prin instintare scrisa depusa la registratura in dublu exemplar, cu numar si data de intrare pe copia lor si pe copia ta. De asemenea pentru obtinerea de informatii de la asociatie se depune cerere de justificare(in aceleasi conditii, dublu exemplar depus la registratura, stampila cu data si numar de intrare pe copia lor si pe copia ta) la care sunt obligati sa raspunda in 30 de zile, si cu aia te duci in justitie(sau cu cererea ta cu numar si data de intrare dupa 30 de zile fara raspuns).

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Corect insa mai nou e si emailul obligatoriu pentru asociatii. Le-am scris si degeaba. Nefiind eu proprietar, nu sint obligati sa imi raspunda. Proprietarul e defetist, nu se implica dar se plinge, stil romanesc. Se mai poate intimpla si altfel: asociatia sa nu vrea sa iti primeasca cererea sau sa nu vrea sa dea numar de inregistrare caz in care se trimite prin posta cu confirmare de primire. Chiar daca nu o ridica de la posta, chiar daca nu semneaza de primire, in justitie se considera ca au primit-o.

Re: Termoficare 1689

Intreb (nefiind in situatia asta…): in Romania nu exista o lege care sa stipuleze drepturile (si indatoririle) chiriasilor ?

De exemplu, in alte tari, exista o delimitare clara a cheltuielilor pe care un proprietar le poate transfera chiriasilor, ce obligatii are in ceea ce priveste intretinerea obiectului care face subiectul contractului de inchiriere (reparatii, intretinere etc.), modalitatea de predare/preluare a obiectului etc.

Re: Termoficare Cristi N

Daca nu esti proprietar e mai dificil, dar nu imposibil. Daca ai chef de scandal convinge-l pe proprietar sa te imputerniceasca pe tine sa il reprezinti in relatia cu asociatia de proprietari.

Nu te baza pe departamentele pentru relatia si controlul asociatiilor de proprietari din cadrul primariilor. Treaba adevarata se face la judecatorie si daca esti motivat poti sa le dai peste cap toate adunarile. De exemplu asociatia trebuie sa aibe convocatorul semnat de toti membri asociatiei de proprietari (e aproape imposibil asa ceva) altfel adunarea este nestatutara.

Nu cred ca scrie undeva ca sunt obligati sa afiseze e-mail-ul la avizier, daca au facut greseala, ghinion, aia e, dar altfel pot sa zica ca ei nu au asa ceva. In schimb, contul bancar este obligatoriu si trebuie afisat pe lista de plata.

@1689 nu cred ca avem asa ceva in Romania, de exemplu la mine in asociatie treaba asta se face la mica intelegere. In unele cazuri pentru acelasi apartament sunt 2 plati: una de la proprietar alta de la chirias. Atata timp cat ei se inteleg si asociatia primeste banii la timp nu avem de ce sa ne plangem.

Re: Termoficare shoppy

Poti sa chemi Locala sa faca PV ca iti refuza depunerea de cerere la registratura.
Oamenii acestia care despre orice se plang dar mereu au o justificare ca nu se poate face nimic, zgomot de fond, double-click ignore. Chiriasii nu trebuie sa se implice prea mult, pana la urma proprietarul poate oricand muri si familia sa vanda apartamentul.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Sper sa se pastreze rezolutia nemodificata. Nu e cine stie ce dar e mai buna si mai detaliata decit hartile pe care le aveam pina acum la dispozitie. E luata de pe facebookul lui Nicusor, pusa ieri cu ocazia conferintei de presa din Rahova:

326115952_586370139986661_3594800381129966119_n.jpg (280.7 KB; downloaded 1299 times)

Patratelele rosii sint centrale termice de cartier, administrate tot de Termoenergetica, alimentate local cu gaz.
Daca prin intermediul asociatiei am putea primi de la PMB fisierul original, ar fi nemaipomenit.

Re: Termoficare Costin

Rezolutia este modificata si, in plus, sunt cenzurate si sectiuni care au fost detectate drept numere de inmatriculare. Daca consideri ca imaginea este valoroasa la rezolutia originala, trimite-o pe mail la admin@metrouusor.com si o urc eu ca atare.

Re: Termoficare bgd70

Utilizator anonim 2 wrote here:
Patratelele rosii sint centrale termice de cartier, administrate tot de Termoenergetica, alimentate local cu gaz.

Cele marcate cu negru sunt doar centrale termice nealimentate local cu gaz?

Re: Termoficare Saint666

Cele cu negru par a corespunde cu locatia punctelor termice, nu a unor centrale.

Re: Termoficare bgd70

Intr-adevar, asa este.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Am facut doua petitii: catre Termoenergetica si catre PMB sa imi trimita sau sa publice harta asta. Sa vedem ce brinza fac.

Re: Termoficare Gabi23

Pătratele roșii sunt centrale termice de cvartal.
Cercurile sunt puncte termice. A  nu se confunda cu centrale termice!
Cercurile mari albastre sunt lucrări executate/în curs de execuție ale Companiei Muncipale Energetica Servicii:  
- Cercul notat 1 reprezintă Obiectivul 2 - MAGISTRALA DE TERMOFICARE II SUD - CĂMINE CS1 (CET) - CS5' (BOBOCICA). Lucrările efective de modernizare conducte au fost executate în mare parte între 2019-2021.  
- Cercul notat 2 reprezintă Obiectivul 7 - MAGISTRALA DE TERMOFICARE I-III VEST - CĂMINE CD9 - CD5. Lucrările efective de modernziare conducte au fost executate în mare parte între 2020-2021.
- Cercul notat 3 reprezintă Obiectivul 6 - MAGISTRALA DE TERMOFICARE PROGRESU - FERENTARI - CĂMINE CF6 - C14S. Lucrările efective de modernizare conducte au început în anul 2021 și continuă pe zonele marcate cu portocaliu.
- Cercul notat 4 reprezintă Obiectivul 4 - MAGISTRALA DE TERMOFICARE II - III GROZĂVEȘTI -  CĂMINE CM13 - C15/20 - CS12. Lucrările efective de modernziare conducte au început în anul 2022 și continuă pe zonele marcate cu portocaliu.

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 81

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433207 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”