Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea

1830 posts, 557288 views

Go to page:  1  ... 119 120 121 122 123 124 125  ... 131

📖 Pagination options
Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea shoppy

Si eu scuze, si eu m-am oprit din citit cand am vazut tarile vestice, tramvaiul circula in Bucuresti si daca se vorbeste la telefon nu inseamna ca defapt nu exista pericol si se mai pot face in plus si anunturi.

Daca inchidem statia o sa spuna lumea ca trebuie anunt ca este inchisa si tot acolo ajungem.
Daca STB sunt incompetenti de nu au prevazut in contractul cu Astra adaugarea de mesaje de avertizare in anunturile vocale si mai facem si noi teoria ca carpeala e defapt buna atunci nu o sa avem niciodata lucruri bune, doar carpeli.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea ByOnu

Microfonul nu este carpeala...

Daca dupa aceasta discutie iti pastrezi opinia ca a spune o propozitie o singura data pe ora la microfon este un pericol de accident, aia e. Ne putem opri aici ca n-ajungem nicaieri. :)

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea reiny2000

Nu ar putea fi modificat anunțul automat astfel încât să anunțe și acest inconvenient?

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea orex

A pățit cineva, ceva, cand statia bd. Timisoara, a fost pe relocata, pe ambele sensuri de mers, pe prefabricatele alea, pe strada Lujerului, in 2019, unde chiar e trafic? N-am auzit de niciun incident! :yes:

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea Utilizator anonim 2

Stie cineva daca au de gind sa faca si altceva decit sa lase jaloanele acelea penibile in fosta intersectie? Mie imi dau o senzatie de disconfort cind trec pe acolo si le vad. O senzatie de etern provizorat, de treaba neterminata.

631A82B8-3005-4FCD-A563-897811ABE445.jpeg (377.26 KB; downloaded 1758 times)

Posibil sa puna garduri cand termina cu tot restul liniei.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea Gabi23

Acolo nu s-a făcut nimic pentru că din ce am înțeles refugiile pentru tramvai erau parte din proiectul podului Ciurel. Poziționarea lor ar trebui să fie relativ diferită de situația actuală, ”trasă de păr”. Dacă observați înclusiv sâlpii pentru semaforizarea finală sunt montați pe alte poziții. Vedem ce iese, anul acesta și cum se finalizează lucrarea.
Oricum acele balize au fost utile pentru devierea circulației la câteva incidente cu trafic auto blocat dinspre Crângași spre Ciurel. Autoturismele și autobuzele liniei 178, au circulat deviate din dispoziția Brigăzii Rutiere de la Metrou Crangași - Șos. Ciurel - Str. Piatra Craiului - Splaiul Independenței - Șos. Virtuții.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea Utilizator anonim 2

Bine dar desi proiectul podului Ciurel nu s-a finalizat (sau cel putin nu in varianta dorita de unii), refugiile puteau fi oricum reamenajate, indiferent daca strapungerea se va face sau nu.

Daca primarul uraste proiectul de am stat 2 ani cu bulevardul nemarcat nu cred ca o sa se faca mare lucru prea curand. Pana la urma cred ca solutia curenta este destul de buna ca peroanele sunt sub pasaj si te ploua mai putin.
Daca s-ar pune garduri atunci in caz de accident locala ar putea devia traficul sa faca bucla pe Pasajul Ciurel in loc sa faca direct stanga Virtutii.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea Florinds

Am senzatia ca de cand au fost introduse tramvaiele noi, intervalul a fost marit, nu am urmarit. A fost o luna de miere cand a fost mai ok si acum aglomeratia e aceeasi, mai e si vacanta pentru studenti. Pana la urma e un dezavantaj daca stai sa astepti mai mult pentru aceeasi aglomeratie.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea cris_m

Nu cred ca e doar o impresie, ci chiar asta au facut...

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Bai nene dar astia sint chiar cretini? Dupa aceeasi logica, putem comanda un tramvai de 1km lungime care sa circule o data pe zi si am rezolvat problema. Dupa capul lor e totuna, nu? aceeasi capacitate.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea Florinds

Nu sunt cretini, doar se prefac, ca sa ne lasam pagubasi de transportul in comun si sa nu ii mai deranjam.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea bgd70

La orele de varf frecventa e de 2-3 minute, cnf. graficelor. Asa era si inainte de Imperio.

Go to page:  1  ... 119 120 121 122 123 124 125  ... 131

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433375 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”