Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2870 posts, 1031783 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64  ... 205

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan STB Spotting 21

3816, in primele zile de exploatare pe linia 41, la Ghencea:
20221229_160349.jpg (778.91 KB; downloaded 3549 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan orex

Nu cred ca primele doua ”livrate”, cap de lance, cele de care s-a tras/impins, fara rezerve, pana sa fie trecute toate testele cu brio, au fost reevaluate. 3802 ”sufera” deja. Scarțaie in zona mediana ”de-i sar capacele”. Chiar nimeni, din STB, n-a bagat de seama decat calatorii?! :think:

Re: Astra Imperio Metropolitan STB Spotting 21

Nu cred ca doar primele sosite au probleme, chiar si minore...
Boghiul 4 al lui 3808 / 3810 - nu mai tin minte - bate un ritm ciudatel la rularea cu viteza mare, nefiind tocmai placut auzului.

Re: Astra Imperio Metropolitan cris_m

Si uite ca au inceput sa apara problemele specifice produselor mai ieftine...

STB Spotting 21 wrote here:
Nu cred ca doar primele sosite au probleme, chiar si minore...
Boghiul 4 al lui 3808 / 3810 - nu mai tin minte - bate un ritm ciudatel la rularea cu viteza mare, nefiind tocmai placut auzului.

La 3810 zic ca nu, ca l-as fi auzitara chiar daca n-am ”urechea formata”! :D
@cris_m
Nu-i nimic ieftin, ci totalul dezinteres al STB, ca tramvaiele ”amiral” sa le tii nu intr-o stare corespunzatoare, ci ”giugiuc”! In 3802 am vazut si ca unul dintre panourile interioare superioare rabatante, din segmentul 3 statea, deja, sa cada, fiind blocat/oprit doar intr-una dintre cele doua prinderi!   :headbash:
Unde pui ca igienizarea lor ,deja, lasa de dorit si asta ma ingrozeste cel mai mult! Nu-i vina constructorului. :yes:
Si, nicio problema sa fac o intampinare la ASTRA (pe adresa de casa), cu probele  unui calator (audio, video), sa vada ca-s nitcavai chestiuni rezolvabile! :yes:

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan GPS

Am observat un lucru interesant. Vagonul 3803 are două vagoane cu seria 003 și două cu seria 004.

FEF0D1F0-EA70-4FAE-8F99-49C5265172AD.jpeg (732.3 KB; downloaded 5310 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Aia ca bate boghiul este un "plat" pe bandaj, se rezolva la strung.

Re: Astra Imperio Metropolitan TrainWrecker

Daca va plangeti de "cum bate boghiul" la tramvaiele noi nu cred ca ati circulat cu CA-urile de la Colentina vreodata... sunt horror  :twisted:  :shock:

shoppy wrote here:
Aia ca bate boghiul este un "plat" pe bandaj, se rezolva la strung.

Asta e ca si cum ai spune ca la un automobil n-au fost echilibrate rotile cand l-ai preluat din showroom si, ele, fuleaza! :no:

Re: Astra Imperio Metropolitan Isaac

GPS wrote here:
Am observat un lucru interesant. Vagonul 3803 are două vagoane cu seria 003 și două cu seria 004.

Ce ar însemna asta mai exact ?

Ca seria 04 ”fata”(tronson fata) o regasesti pereche cu 03 ”spate”(tronson spate) eventual! N-as crede ca e alta explicatie cuplajului acestora!
Toate tronsoanele fata sunt cuplabile cu toate tronsoanele spate! Deci n-ar fi nicio problema sa existe si alte asemenea situatii pe/in viitor, depinde cat de apropiate sau departate sunt!

Re: Astra Imperio Metropolitan MateiTramspotter

Începând de astăzi, tramvaiul Astra Imperio Metropolitan 3817 este prezent pe linia 41.

Re: Astra Imperio Metropolitan ByOnu

GPS wrote here:

Hmmmm... ar fi interesant de vazut la toate.

Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Nu, platul de pe bandaj sigur nu a fost acolo initial pentru ca ar fi fost refuzat la receptie.
Platurile apar cand, din cauza unui gunoi de pe sina sau a unui defect din material, roata se blocheaza la franare si este tarata sanie pe sina, si in Germania am vazut trenuri contemporane cu platuri, daca nu sunt peste o limita normala atunci nu se poate face nimic, este ca si cum ai spune ca, cauciucul este prost ca l-ai gaurit intr-un cui.

Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64  ... 205

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 464405 posts in 5796 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”