MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 595231 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 121 122 123 124 125 126 127

📖 Pagination options
Re: POZE Lucrari - Statia Parc Drumul Taberei TrainWrecker

In a 6-a poza vad ca au refacut pista de biciclete, deci sa inteleg ca au de gand sa o refaca pe tot bulevardul? In momentul actual pista este ilegala in opinia Politiei Rutiere iar semafoarele dedicate pistei sunt oprite.

Re: POZE Lucrari - Statia Parc Drumul Taberei Isaac

Asa e legea. Trebuie sa refaca exact ca la momentul de dinaintea lucrarilor. Chiar daca pista este ilegala ei sunt obligati sa picteze acele dungi pe suprafata refacuta. Deci nu, nu cred ca vor reface pista pe tot bulevardul ci doar pe zonele afectate. Cheltuiala aiurea pe vopsea inutila pentru ca asa cum am spus pista ramane ilegala.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei orex

@Costin, oricat ai da-o statia STB, ce va vrea sa fie reinfiintata in dreptul Tip-Top, e pe str. Drumul Taberei, sens Poiana Muntelui-Romancierilor!
Pana la valea Oltului ai alte 2 vai!

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei reiny2000

Stația din dreptul pieței mi se pare de 1000 de ori mai utilă decât cea din fața Tip-Top. În afară de "să fie ca înainte" ce motiv există ca să fie mutată stația?

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei FabiM

Cel mult, sa fie mai aproape de stația de tramvai.

Re: POZE Lucrari - Statia Parc Drumul Taberei FabiM

FabiM wrote here:
Aparent, stația de autobuz sens Valea Oltului va reveni la vechiul amplasament din 2011.

Idem și cea de pe strada Brasov, sens Tricodava.

In fine! :applause:
PS
Am remarcat si cateva chestiuni:
UNELE POZITIVE, edificarea in premiera a benzii de stanga la semaforul de pe str. Dr. Taberei dinspre Poiana Muntelui (in dreptul fostul ceas), respectiv trecerea la nivel cu linia 41! :applause:
UNA NEGATIVA, anihilarea manevrei la stanga, imediat dupa intersectia str. Drumul Taberei cu str. Brasov, sens Drumul Taberei  34, prin resistematizarea scuarului!  :bleah:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei syzkd

Ceva informatii legata de lucrarile in aceasta zona mai sunt? Accesurile  se vor mai deschide anul acesta pana de Craciun? Sau iar se amana lucrarile pentru la anul in vara?

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei FabiM

Se lucrează in continuare, doar ca in subteran. Accesurile A1 și B1 sunt cam gata la exterior.

Si luminate dis de dimineata...degeaba! :rofl:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei survola

Se fac probele la instalația electrică, dacă e gata.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei syzkd

Sunt ceva sanse sa fie deschise accesele noi pana la sfarsitul anului sau se amana din nou lucrarile.Pe net nu am mai vazut nici o stire despre magistrala 5

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Costin

syzkd wrote here:
Ceva informatii legata de lucrarile in aceasta zona mai sunt? Accesurile  se vor mai deschide anul acesta pana de Craciun? Sau iar se amana lucrarile pentru la anul in vara?

syzkd wrote here:
Sunt ceva sanse sa fie deschise accesele noi pana la sfarsitul anului sau se amana din nou lucrarile.Pe net nu am mai vazut nici o stire despre magistrala 5

Stim, dar nu vrem sa spunem.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

De ce ne intreaba mereu pe noi baiatul asta in loc sa intrebe la Mrex si eventual sa ne comunice si noua raspunsul primit???

Go to page:  1  ... 121 122 123 124 125 126 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”