Topic: Infrastructura pietonală
180 posts, 55978 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
- neoman
-
Posted:
-
Re: Infrastructura pietonală
neoman
Pe trotuarul din fața Cercului Militar Național lucrările de "calitate" continua În același stil ca pe Bălcescu.
Pe trotuarul din fața Cercului Militar Național lucrările de "calitate" continua În același stil ca pe Bălcescu.
20221129_092118.JPG (1.12 MB; downloaded 1949 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Doar nu va asteptati sa faca o lucrare de calitate cata vreme garantia intregului proiect va expira in urmatoarea perioada (nici nu conteaza ca e peste cateva luni sau nu stiu cati ani)... Trebuie si firmele alea sa traiasca, nu?
Doar nu va asteptati sa faca o lucrare de calitate cata vreme garantia intregului proiect va expira in urmatoarea perioada (nici nu conteaza ca e peste cateva luni sau nu stiu cati ani)... Trebuie si firmele alea sa traiasca, nu?
- Isaac
-
Posted:
-
Isaac
Am alunecat de 2 ori deja pe noile pavele. Sunt foarte alunecoase mai ales cand e ud pe jos.
Am alunecat de 2 ori deja pe noile pavele. Sunt foarte alunecoase mai ales cand e ud pe jos.
- 1689
-
Posted:
-
1689
Am vazut multe lucruri facute in bataie de joc de-a lungul vietii, insa asta intra in top 3.
Un fel de-a “merge si asa si daca nu va place, asta e...”.
Dar... pentru ca in PMB nu exista nimeni care sa-i traga la raspundere...
... mergem pe principiul “bine ca, macar, le-au inlocuit, nu ?”
PS: coltul din dreapta-sus, mi se pare culmea indolentei...
Am vazut multe lucruri facute in bataie de joc de-a lungul vietii, insa asta intra in top 3.
Un fel de-a “merge si asa si daca nu va place, asta e...”.
Dar... pentru ca in PMB nu exista nimeni care sa-i traga la raspundere...
... mergem pe principiul “bine ca, macar, le-au inlocuit, nu ?”
PS: coltul din dreapta-sus, mi se pare culmea indolentei...
3A79B88B-577B-45EE-98F8-38E3D0B0DFA6.jpeg (32.64 KB; downloaded 1811 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Daca aia e urata, inseamna ca n-ai vazut postarea mea precedenta. https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId
...e chiar bataie de joc, da.
Daca aia e urata, inseamna ca n-ai vazut postarea mea precedenta. https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId
...e chiar bataie de joc, da.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Un trotuar tampit, modernizat acum 10 ani, este cel de pe locul fostei autogari de la Opereta (Calea Victoriei x Splaiul Independentei). Atunci cand aspectul pe hartie conteaza mai mult decat functionalitatea si realitatea din teren.
Au facut o palnie rutiera, absolut inutila, in care poti parca vreo 10 masini lejer. In anii de dupa modernizare, au pus ghivece pentru a nu permite parcarea pe carosabilul ala. Faci carosabil doar pentru a-l bloca ulterior cu ghivece.
https://www.google.com/maps/@44.4297768, ... 4!8i8192
Un trotuar tampit, modernizat acum 10 ani, este cel de pe locul fostei autogari de la Opereta (Calea Victoriei x Splaiul Independentei). Atunci cand aspectul pe hartie conteaza mai mult decat functionalitatea si realitatea din teren.
Au facut o palnie rutiera, absolut inutila, in care poti parca vreo 10 masini lejer. In anii de dupa modernizare, au pus ghivece pentru a nu permite parcarea pe carosabilul ala. Faci carosabil doar pentru a-l bloca ulterior cu ghivece.
https://www.google.com/maps/@44.4297768, ... 4!8i8192
trotuar2.jpg (507.7 KB; downloaded 1474 times)
trotuar.jpg (841.67 KB; downloaded 1474 times)
- Isaac
-
Posted:
-
Isaac
Eu pe unde merg ? Era adineauri sa fiu luat pe capotă de o mașina. L-am auzit in ultimul moment. Strada Traian Vuia lângă facultatea de medicina și farmacie.
Eu pe unde merg ? Era adineauri sa fiu luat pe capotă de o mașina. L-am auzit in ultimul moment. Strada Traian Vuia lângă facultatea de medicina și farmacie.
F4B42836-6FAC-4592-959A-47E1343FD5F8.jpeg (1.87 MB; downloaded 1334 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Cum adica ..pe unde? Intr-o masina, pe strada, conform incurajarilor administratiilor locale.
Alta intrebare?
Cum adica ..pe unde? Intr-o masina, pe strada, conform incurajarilor administratiilor locale.
Alta intrebare?
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Cum pe unde? Pe deasupra obstacolelor de pe trotuar. Cu duba e mai complicat dar atunci poti incerca printre ele si cladire, avind drept obstacol principal sticla oglinzilor. Poate se intimpla sa ai si vreun fermoar mai colturos la buzunarele laterale…
Cum pe unde? Pe deasupra obstacolelor de pe trotuar. Cu duba e mai complicat dar atunci poti incerca printre ele si cladire, avind drept obstacol principal sticla oglinzilor. Poate se intimpla sa ai si vreun fermoar mai colturos la buzunarele laterale…
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Ce vină are mașina că propietarul e un bou!?
Acolo e nevoie de amenzi, ridicat mașini și montat stâlpi/bolarzi. Desigur dacă aștepți calea legală mori cu zile...
Ce vină are mașina că propietarul e un bou!?
Acolo e nevoie de amenzi, ridicat mașini și montat stâlpi/bolarzi. Desigur dacă aștepți calea legală mori cu zile...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Problema asta e cat de cat rezolvabila relativ usor dar ce ne facem cu strazile intens circulate lipsite de trotuare?
Problema asta e cat de cat rezolvabila relativ usor dar ce ne facem cu strazile intens circulate lipsite de trotuare?
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
In centrul vechi se lucreaza la introducerea / schimbarea retelei de gaz. Au inlocuit piatra cubica pusa la finalul anilor 2000 cu ciment.
O fi doar temporar oare? … gen, why?!
In centrul vechi se lucreaza la introducerea / schimbarea retelei de gaz. Au inlocuit piatra cubica pusa la finalul anilor 2000 cu ciment.
O fi doar temporar oare? … gen, why?!
B48A7F75-67B0-4C21-B4C5-203FB5359312.jpeg (968.29 KB; downloaded 1234 times)
046E0745-1E5E-497F-B8A0-0E62A02C90DB.jpeg (953.64 KB; downloaded 1234 times)
BECB9022-18B9-4622-9427-CFEFC79A8606.jpeg (1.07 MB; downloaded 1234 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București
•
Choose destination