Topic: Astra Imperio Metropolitan
2883 posts, 1038422 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
shoppy
Pai oamenii fostului primar fac parte din alianta care conduce acum PMB, cam greu sa fie dati afara.
Pai oamenii fostului primar fac parte din alianta care conduce acum PMB, cam greu sa fie dati afara.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Cred ca fiecare dintre voi va puteti edifica individual din surse deschise.
Pai...MEGA PANORAMIC de 33 de m, listat, in prezent, pe site-ul oficial al producatorului dispune de o putere nominala de, de... 4x68kW

E nasol s-o tii ca surda pe mormant si sa ignori cruda/crunta realitate!
Cred ca fiecare dintre voi va puteti edifica individual din surse deschise.
Pai...MEGA PANORAMIC de 33 de m, listat, in prezent, pe site-ul oficial al producatorului dispune de o putere nominala de, de... 4x68kW

E nasol s-o tii ca surda pe mormant si sa ignori cruda/crunta realitate!
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Cu mentiunea ca ala a ramas DOAR pentru Samsun si Koaceli. La Bucuresti au participat cu un model similar Imperio.
https://traficmedia.ro/turcii-de-la-durm ... doi-ani/
Cu mentiunea ca ala a ramas DOAR pentru Samsun si Koaceli. La Bucuresti au participat cu un model similar Imperio.
Modelul „Panorama“ prezentat, daca va rula in Bucuresti, va fi compus din patru module, cu o capacitate de 320 de persoane.
https://traficmedia.ro/turcii-de-la-durm ... doi-ani/
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Da, da tot de 2,65 m latime!
Trebuia sa reconstruim toate traseele de tramvaie, in tot Bucurestiul, dupa tiparul cu fata aia de delfin.
Da, da tot de 2,65 m latime!
Trebuia sa reconstruim toate traseele de tramvaie, in tot Bucurestiul, dupa tiparul cu fata aia de delfin.
-
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
Acum la Piața Iancului. 3810.
Acum la Piața Iancului. 3810.
IMG_20221124_002339.jpg (1.04 MB; downloaded 3816 times)
-
- TrainWrecker
-
Posted:
-
TrainWrecker
Efectueaza probe pe traseul inelarului sau pe Iancului - Pantelimon (55)?
Efectueaza probe pe traseul inelarului sau pe Iancului - Pantelimon (55)?
-
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
A fost la Depoul Dudești după 3807, apoi Depoul Alexandria via Pasajul Basarab.
A fost la Depoul Dudești după 3807, apoi Depoul Alexandria via Pasajul Basarab.
3810 și 3807 Piața Hurmuzachi
IMG_20221124_012214.jpg (1.05 MB; downloaded 5213 times)
- Beaver_27
-
Posted:
-
Beaver_27
https://buletin.de/bucuresti/noile-tramvaie-astra-au-fost-omologate-ar-putea-intra-in-circulatie-pe-1-decembrie
Autoritatea Feroviară Română (AFER) a omologat noile tramvaie făcute de Astra Arad, ceea ce înseamnă că poate fi făcută recepția acestora, după care pot fi puse în circulație. Decizia AFER vine după ce Primăria Capitalei a solicitat un răspuns privind cele două certificate de omologare ale tramvaielor Astra Imperio Metropolitan. Dacă recepția nu va fi amânată, pe 1 decembrie bucureștenii ar putea circula pentru prima dată cu noile tramvaie.
https://buletin.de/bucuresti/noile-tramvaie-astra-au-fost-omologate-ar-putea-intra-in-circulatie-pe-1-decembrie
- reiny2000
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Deci AFER a spus ca e bun si Blidar s-a chinuit sa nu spuna nimic despre AFER.
Blidar a spus ca motorul are putere variabila intre 100 si 151kW, deci cam cum am calculat si eu.
Blidar a spus ca daca de la 1 decembrie nu circula atunci nu mai livreaza si da PMB in judecata.
Deci AFER a spus ca e bun si Blidar s-a chinuit sa nu spuna nimic despre AFER.
Blidar a spus ca motorul are putere variabila intre 100 si 151kW, deci cam cum am calculat si eu.
Blidar a spus ca daca de la 1 decembrie nu circula atunci nu mai livreaza si da PMB in judecata.
-
- cris_m
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai aveti dreptate si tu si el
, s-au gasit hotii intre ei si hotul cel mai destept a castigat.
Si in cazul CAF s-au laudat unii ca tribunalul o sa arunce hartiile AFER la gunoi, si au gresit, deci cred ca s-a cam terminat.
Pai aveti dreptate si tu si el
Si in cazul CAF s-au laudat unii ca tribunalul o sa arunce hartiile AFER la gunoi, si au gresit, deci cred ca s-a cam terminat.
📖 Pagination options