De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Orizonturi roșii...

937 posts, 173093 views

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 67

📖 Pagination options
Re: Orizonturi rosii... subway guru

Scurta rememorare:
Am reusit Unirea Principatelor dupa ce rusii au pierdut razboiul Crimeei, am obtinut Independenta la 1877 cand rusii erau disperati ca iau bataie de la otomani, am facut Marea Unire cand Rusia a cazut prada revolutiei bolsevice si razboiului civil.
Aviz rusofililor vanduti la KGB, mai puneti mana de ciititi cartea de istorie bai tavarisi!

Mie imi pare putin credibila ideea ca poti face asemenea dezastru la podul Kerci cu un camion, de deasupra, poate doar daca era incarcat cu munitie navala foarte puternica. Asemenea distrugeri rezulta doar din incarcaturi explozibile consistente lipite strans de structura de rezistenta a podului, amplasate in mai multe puncte sensibile, de preferinta la intrados. Raportarile la cald au spus ca ar fi fost doua explozii succesive, nu doar una singura.

Re: Orizonturi rosii... andrei11

:yes:
Dronă.jpg (66.91 KB; downloaded 2510 times)

Camionul acela pur şi simplu s-a aflat acolo la locul nepotrivit la timpul nepotrivit.  Trenul însă nu, cred că a fost aşteptat să treacă pe acolo...

Toata lumea se fereste sa indice cauza reala, ma mir ca nu au spus ca iar a fumat cineva in loc nepermis!  :rofl:
Tuturor le convine sa o lase asa, in coada de peste.
Ucrainienilor ca sa lase de inteles ca pot sabota obiective importante departe de liniile frontului iar lui Putin sa-si justifice actiunile criminale contra populatiei civile atata vreme cat armata rusa se dovedeste impotenta pe teren.
Camionul nu putea decat sa provoace incendierea trenului cu combustibil.
Circulatia feroviara e intrerupta complet, rusii au adus o macara CF pentru a degaja ce a mai ramas din acel tren incendiat iar pe cale rutiera mai circula cu mari restrictii doar autoturismele usoare.
Acel tren de proba a fost doar pentru a verifica gabaritul pe a doua linie si a vedea daca pot aduce sau nu macaraua grea CF la locul faptei.

Din putinele imagini lamuritoare structura de rezistenta a viaductelor rutiere pare a fi metalica, iar deasupra cu placa de beton.
De unde ar putea fi lovita mai drastic, de sus sau de dedesubt?
Viaductul feroviar e clar pe grinzi de beton armat si e mult mai greu de distrus.
Liniile de feribot asigura si ele doar un trafic extrem de limitat de pasageri intre cele doua maluri, pentru a suplimenta cat de cat ar trebui ca rusii sa aduca tot ce mai au la Marea de Azov ca vase de transport vehicule militare grele (si nu prea mai au suficient de multe).

Cica acel camion suspect ar fi plecat de la Burgas dar nu e deloc clar traseul pe care l-a urmat spre Crimeea si nici scopul unei asemenea calatorii.
Cozile de autoturisme ce ar vrea sa paraseasca Crimeea s-ar intinde pe 15km…echivalent cu lungimea totala a podului!

Re: Orizonturi rosii... ByOnu

Nu stiu daca este confirmat.
20221011_230729.jpg (188.49 KB; downloaded 2360 times)

💓

20221222_013921.jpg (272.89 KB; downloaded 1837 times)

Clip facut de Russia Today pentru europeni...

Bolnavi...

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 67

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464129 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”