Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 3

1259 posts, 432318 views

Go to page:  1  ... 80 81 82 83 84 85 86  ... 90

📖 Pagination options
Re: Sectorul 3 Budy187

ByOnu wrote here:
Pavelele puse luna trecuta pe Bratianu la intersectia  cu Doamnei.

Calitate lucs.

Poti semnala acest aspect pe https://iloves3.primarie3.ro/CityCareWeb/
Eu am interactionat de multe ori cu aplicatia si in proportii de 80% s-au solutionat problemele pe care le-am semnalat.

Re: Sectorul 3 ByOnu

Salve! Stiu, sunt veteran pe aplicatia aia, doar ca merge cand vrea ea. Deseori sesizarile raman in purgatoriu si nu pot fi trimise, cum a fost si cazul acesteia. Voi incerca din nou. :) Merci!

Se sparge si scuarul asta: https://www.google.com/maps/@44.4288681, ... 4!8i8192

Rezistența Urbană
28 septembrie

Băi, sarakilor care plătiți taxe și impozite la bugetul local, priviți aici un nou episod al orgiei spargerii banilor publici pe amenajări scumpe, dar mai ales inutile în acest moment. Avem așa:

▶️ Sus: pavajul din dale mari al alveolei de pe mijlocul bulevardului Brătianu, la Piața Unirii, pus prin 2014, printre puținele chestii ok făcute de PMB în administrația Sorin Oprescu (PNL-PSD, 2008-2015), în stare bună, a fost spart de Primăria Sectorului 3, administrația Robert Negoiță (PSD, 2012-prezent) pentru a fi înlocuit.

▶️ Jos: pietonii care traversează b-dul Coposu pe la alveola din centru, la Piața Unirii, se înghesuie în puținul spațiu lăsat liber pe alveola pietonală de noile borduri-gigant depozitate acolo de PS3, ce urmează a fi montate.

unirii rezistenta urbana.png (220.74 KB; downloaded 3393 times)

309004346_8025037237570470_294459090898668613_n.jpg (932.49 KB; downloaded 3385 times)

De ce se-ntâmplă mizeriile astea? Pentru că se poate. Nimeni nu pare să aibă o problemă cu ce se vede în pozele astea. După ce a fost incapabilă să reabiliteze Pasajul Unirii, lăsându-l pe primarul Daniel Băluță de la sectorul 4 (PSD, mandat 2016-prezent) să-și satisfacă viziunea colorată psihedelic și ca la grădiniță, PMB, administrația Nicușor Dan (PNL-USR, 2020-prezent) îi permite lui Negoiță să facă lucrări pe artere principale, cu transport în comun pe ele, tradițional în administrarea PMB.

Ocupat cu PR pe Facebook, inițiative irelevante și pietonale de weekend pe Calea Victoriei pentru a satisface bula mică ce încă-l susține, Nicușor Dan, cel mai slab performant primar general post-1989, nici măcar n-a reparat ce a făcut predecesoarea lui, Gabriela Firea (PSD, mandat 2016-2020), care a dat bulevardul Unirii în administrare finului ei, Negoiță de la sectorul 3. Negoiță își face de cap în halul ăsta pentru că e lăsat. L-ați auzit vreodată pe Nicușor Dan să zică ceva de Negoiță? N-are tupeu.

În niciun oraș conștient de climatul economic dificil actual, cu prețuri și inflație explodate, nu se înlocuiesc pavaje dacă acest lucru nu e absolut necesar. Tot ce se face zilele astea la Unirii n-are legătură cu prioritățile zonei. Prima e salubritatea, cum știu toți care frecventează zona, că nu degeaba i se zice și Piața Urinii. Plătiți-vă taxele.

https://facebook.com/rezistenta/photos/a ... 0904002/

La cat de prost sunt lipite, macar le puteau scoate frumos si face baxuri.

Re: Sectorul 3 Serban

Strict in cazul de fata, mi se pare o idee buna. Intotdeauna m-am intrebat de ce acel scuar nu e spatiu verde si este doar o suprafata imensa pavata, care foloseste la nimic in afara de spatiu pentru tot felul de banere/reclame oribile.

Re: Sectorul 3 serbanandrei

Salut

Eu cred ca Negoita a turbat si vede peste tot locuri de pus borduri. Mai bine zis noile borduri rotunde si pietrele multicolore. Eu care stau langa Policlinica Titan ma uit cum nu scapa nici un cm de alee. Daca nu schimba cu borduri si noile pietre, si unde erau sparte si unde nu era nevoie de inlocuire. . Este o nebunie totala. Daca la viitoarele alegeri nu mai iese Negoita , sa te tii circ. Noul Primar o va lua de la inceput. Mai bine s-ar ocupa de lumini, inlocuind becurile cu sodiu cu led.

Re: Sectorul 3 TrainWrecker

Un plus la toata treaba asta as zice ca este schimbarea pavajelor de pe trotuar, placile de granit se scufundau in baltile de apa dupa ploaie si oricum jumatate din ele erau sparte.

Oricand cred ca sunt mai bune decat caramizile astea puse pe nisip. Vezi poza mea de acum cateva zile din acest topic. Lucrare facuta in august.

Plus, mai este vorba si de aspect. Nu mi se par potrivite pentru zona istorica, centrala a Capitalei. Par mai potrivite pentru un Tg. Jiu, un Piatra Neamt, dar sunt din alt film pentru centrul Bucurestiului. Mai curand ar trebui sa ne inspiram de la Oradea privind pavajul.

In al doilea rand, Serban, sunt 100% with you on this. Si eu cred asemenea. Scuarurile alea trebuie sa fie spatii verzi -- cu precizarea ca se putea asta si fara inlocuirea bordurilor de granit, but mkay.

Intotdeauna m-am intrebat de ce acel scuar nu e spatiu verde si este doar o suprafata imensa pavata, care foloseste la nimic in afara de spatiu pentru tot felul de banere/reclame oribile.

:yes:  :yes:  :yes:

Re: Sectorul 3 Andrei98

Pe Liviu Rebreanu unde pavajul de pe trotuar nu era prea vechi l-au scos ca sa puna aceleasi "caramizi" enervante.

Re: Sectorul 3 cris_m

Nu era prea vechi, insa era deteriorat pe suprafete destul de mari. Sunt curios daca mai era in garantie sau nu, asemanator celor din centrul vechi.

Nu, nu e Baluta, e Negoita. Trotuar pe Str. Traian, la intersectia cu Bd. Unirii. Sursa foto.
str traian cu bd unirii.jpg (432.06 KB; downloaded 3041 times)

Re: Sectorul 3 andrei11

Idem Sectorul 2 trotuar între Piaţa Iancului şi Maior Coravu.
Parcare "legală", oamenii plătesc taxa de parcare la primărie...
:headbash:

Idem Sectorul Patru Capitala Bucurestiului.

A se nota ca toate aceste lucrari din 2, 3 si 4 au fost realizate in timpul administratiilor unui partid anume.

Re: Sectorul 3 cris_m

Genul asta de lucrari au fost avizate si inainte de 2016... de exemplu langa Piata Constitutiei din 2008 cel putin erau amenajate parcari pe trotuare. Nimeni nu a zis nimic atunci...

Re: Sectorul 3 andrei11

ByOnu, sunt de acord, dar cum primarul de dinainte a înfiinţat ilegal parcări de reşedinţă primarul actual ar fi putut să facă demersurile să le desfiinţeze.
Hai să nu ne ascundem sub umbrela Corectitudinii Politice. Actualul primar nu face aceste demersuri ca să nu-şi piardă din potenţialii alegători la viitoarele alegeri.  Dacă ar fi avut personalitate şi ar fi fost bărbat le-ar fi desfiinţat până acum. Nu o face pentru că e moale, nu are personalitate şi se gândeşte poate poate o să iasă câştigător şi în 2024. Halal oameni politici mai sunt în fruntea oraşelor !

Go to page:  1  ... 80 81 82 83 84 85 86  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”