Topic: Sectorul 3
1259 posts, 432190 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Sectorul 3
andrei11
Ha ?
Eşti convis că astfel de borduri vor apare în staţii ? Mie mi se pare imposibil să te descurci cu o asfel de bordură în staţii !
ByOnu wrote:
Bordurile pe care le scoate PS3 acum ERAU borduri NORMALE, de trotuar banal. Erau POTRIVITE si pentru peron. Acum se instaleaza (daca intuim corect conform fotografiilor lui Gabi) bordurile albe din poza mea precedenta.
Ha ?
Eşti convis că astfel de borduri vor apare în staţii ? Mie mi se pare imposibil să te descurci cu o asfel de bordură în staţii !
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Eh, nu e imposibil esti tu doar prea sensibil.
_______
Tu sa-mi zici: intr-un loc se sparge, iar langa sunt stivuite bordurile.
Ha ?
Mie mi se pare imposibil să te descurci cu o asfel de bordură în staţii !
Eh, nu e imposibil esti tu doar prea sensibil.
_______
Eşti convis că astfel de borduri vor apare în staţii ?
Tu sa-mi zici: intr-un loc se sparge, iar langa sunt stivuite bordurile.
20220926_235743.jpg (733.9 KB; downloaded 2482 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Sa inlocuiesti borduri de granit cu borduri din macinis e prostie crasa, restul comentariilor sunt de prisos.
Asteptam cu nerabdare sa vedem bordurile din chirpic.
Sa inlocuiesti borduri de granit cu borduri din macinis e prostie crasa, restul comentariilor sunt de prisos.
Asteptam cu nerabdare sa vedem bordurile din chirpic.
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Hai să concluzionăm.
Din punctul meu de vedere:
1) Dacă exită reglementări cu privire la tipul bordurilor care trebuie puse, aceste reglementări trebuie respectate.
2) M-am uitat în 3 staţii de tramvai din zona mea, sunt două tipuri de borduri montate, înspre linie în unghi drept, înspre stradă cu o uşoară rază, adică aşa:
3) Dacă există o asemenea bordură cu rază şi înspre linie cu toată sinceritatea, este foarte greu să aluneci pe ea din cauza razei într-o zi ploioasă, cu polei, etc.
4) Fotografia este interesantă, deabia aştept să văd finalizarea şantierului, poate vor să desfiinţeze acolo staţia şi să pună un petic de iarbă, mi se pare destul de dificil să escaladezi o asemenea bordură. Apropo, pe B-dul Unirii cum sunt bordurile în dreptul staţiilor ? Poate ne inspirăm de acolo.
Hai să concluzionăm.
Din punctul meu de vedere:
1) Dacă exită reglementări cu privire la tipul bordurilor care trebuie puse, aceste reglementări trebuie respectate.
2) M-am uitat în 3 staţii de tramvai din zona mea, sunt două tipuri de borduri montate, înspre linie în unghi drept, înspre stradă cu o uşoară rază, adică aşa:
Bordură cu rază
bordură.jpg (7.12 KB; downloaded 2902 times)
3) Dacă există o asemenea bordură cu rază şi înspre linie cu toată sinceritatea, este foarte greu să aluneci pe ea din cauza razei într-o zi ploioasă, cu polei, etc.
4) Fotografia este interesantă, deabia aştept să văd finalizarea şantierului, poate vor să desfiinţeze acolo staţia şi să pună un petic de iarbă, mi se pare destul de dificil să escaladezi o asemenea bordură. Apropo, pe B-dul Unirii cum sunt bordurile în dreptul staţiilor ? Poate ne inspirăm de acolo.
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Pe Bd Unirii, cel putin pe street view nu pare sa se fi umblat la borduri . M-am uitat pe Ressu si la statia Laborator si bordurile curbate sunt puse doar pe partea dinspre carosabil. Pe partea de acces in tramvaie sunt borduri normale. Poate si aici aplica aceeasi tactica. Nu a trecut inca nimeni pe la Unirii sa vada daca a mai avansat santierul fata de ce era in pozele postate. Pe FB nu am reusit sa gasesc ceva nici pe pagina lui Negoita si nici pe cea a primarie. Se pare ca se merge pe burta un pic
Pe Bd Unirii, cel putin pe street view nu pare sa se fi umblat la borduri . M-am uitat pe Ressu si la statia Laborator si bordurile curbate sunt puse doar pe partea dinspre carosabil. Pe partea de acces in tramvaie sunt borduri normale. Poate si aici aplica aceeasi tactica. Nu a trecut inca nimeni pe la Unirii sa vada daca a mai avansat santierul fata de ce era in pozele postate. Pe FB nu am reusit sa gasesc ceva nici pe pagina lui Negoita si nici pe cea a primarie. Se pare ca se merge pe burta un pic
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Pavelele puse luna trecuta pe Bratianu la intersectia cu Doamnei.
Calitate lucs.
Pavelele puse luna trecuta pe Bratianu la intersectia cu Doamnei.
Calitate lucs.
20220928_181009.jpg (902.31 KB; downloaded 2859 times)
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Sunt puse bordurile curbate pe ambele laturi ale peronului. Pana acum totul este schimbat pana in dreptul indicatorului de statie Piata Unirii 5.
Se inlocuiesc bordurile in toata Piata Unirii (partea S3). Sunt sparte toate scuarurile existente: cel de la trecerea de pietoni de pe Coposu, cel de la semafor spre Halelor si Balcescu si scuarul pietonal de deasupra pasajului Unirii.
Sunt puse bordurile curbate pe ambele laturi ale peronului. Pana acum totul este schimbat pana in dreptul indicatorului de statie Piata Unirii 5.
Se inlocuiesc bordurile in toata Piata Unirii (partea S3). Sunt sparte toate scuarurile existente: cel de la trecerea de pietoni de pe Coposu, cel de la semafor spre Halelor si Balcescu si scuarul pietonal de deasupra pasajului Unirii.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Azi...
Azi...
20220930_135624.jpg (1.98 MB; downloaded 2663 times)
20220930_135709.jpg (1.1 MB; downloaded 2662 times)
20220930_135811.jpg (1.61 MB; downloaded 2661 times)
20220930_135745.jpg (1.97 MB; downloaded 2662 times)
20220930_135822.jpg (1.08 MB; downloaded 2667 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- TPB
-
Posted:
-
TPB
Primarul ăsta merită un premiu pentru cele mai multe borduri puse în sector și pentru banii aruncați pe geam...
Primarul ăsta merită un premiu pentru cele mai multe borduri puse în sector și pentru banii aruncați pe geam...
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Nu e clar. Peronul liniilor de noapte devine ..scuar verde?! Asta s-a consultat cu cineva?
Nu e clar. Peronul liniilor de noapte devine ..scuar verde?! Asta s-a consultat cu cineva?
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Ce spuneam acum cateva zile...
cris_m wrote here:
Problema e alta, bordurile alea sunt pentru spatiu verde, cred ca ne luam adio de la peronul de la magazinul Unirea...
Ce spuneam acum cateva zile...
📖 Pagination options