Topic: Discuții diverse
91 posts, 49875 views
📖 Pagination options
- Axel
-
Posted:
-
Re: Ecotrans STCM (Chitila-Mogoșoaia)
Axel
Pe langa liniile 429 , 470 si 476 , STCM mai opereaza si linia locala din Bragadiru 481 ( Celofibrei - Adora Urban Village ) oferind calatorilor din cartierul Independentei transbordare cu liniile 302 ,421 si 424 !
Ieri pe traseu era Otokar-ul IF-59-TCM ( ex B-510-NKR la Nicarom ) :
Pe langa liniile 429 , 470 si 476 , STCM mai opereaza si linia locala din Bragadiru 481 ( Celofibrei - Adora Urban Village ) oferind calatorilor din cartierul Independentei transbordare cu liniile 302 ,421 si 424 !
Ieri pe traseu era Otokar-ul IF-59-TCM ( ex B-510-NKR la Nicarom ) :
IF59TCM - 481, 04.04.2022..jpg (233.89 KB; downloaded 4594 times)
Statia '' Celofibrei ''.jpg (107.36 KB; downloaded 4594 times)
- TPB
-
Posted:
-
TPB
În luna aprilie 2022 am călătorit cu autobuzul BMC NeoCity înmatriculat IF 41 TCM, aparținând Primăriei Chitila. Dacă doriți să il vedeți, aveți aici link către videoclipul de pe canalul meu: https://youtu.be/deJmG48MwCk
Până acum, autobuzele EcoTrans STCM mi-au lăsat o impresie foarte bună.
Sunt curios în ceea ce privește traseul 481, uitându-mă des pe Info TB, am văzut că un singur autobuz (probabil Otokar-ul Sultan al EcoTrans) circulă pe acea linie.
Pe 476 circulă 5 autobuze de luni până vineri (cele 4 Isuzu Citiport și 1 Otokar Doruk 220 LE) și 3 in weekend, iar pe liniile 429 și 470, BMC NeoCity de 8,5m lungime (6 în total: 4 aparțin Primăriei Chitila si celelalte 2 Primăriei Mogoșoaia), Otokar Doruk 220 LE și un Temsa Prestij (proprietar: Primăria Chitila).
În concluzie:
Primăria Chitila deține 9 autobuze;
Primăria Mogoșoaia deține 2 autobuze;
EcoTrans deține 4 autobuze.
Vă las cu videoclipul, sper să vă placă, la fel și cele mai vechi.
În luna aprilie 2022 am călătorit cu autobuzul BMC NeoCity înmatriculat IF 41 TCM, aparținând Primăriei Chitila. Dacă doriți să il vedeți, aveți aici link către videoclipul de pe canalul meu: https://youtu.be/deJmG48MwCk
Până acum, autobuzele EcoTrans STCM mi-au lăsat o impresie foarte bună.
Sunt curios în ceea ce privește traseul 481, uitându-mă des pe Info TB, am văzut că un singur autobuz (probabil Otokar-ul Sultan al EcoTrans) circulă pe acea linie.
Pe 476 circulă 5 autobuze de luni până vineri (cele 4 Isuzu Citiport și 1 Otokar Doruk 220 LE) și 3 in weekend, iar pe liniile 429 și 470, BMC NeoCity de 8,5m lungime (6 în total: 4 aparțin Primăriei Chitila si celelalte 2 Primăriei Mogoșoaia), Otokar Doruk 220 LE și un Temsa Prestij (proprietar: Primăria Chitila).
În concluzie:
Primăria Chitila deține 9 autobuze;
Primăria Mogoșoaia deține 2 autobuze;
EcoTrans deține 4 autobuze.
Vă las cu videoclipul, sper să vă placă, la fel și cele mai vechi.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Ambele licitații au ca termen limită pentru depunerea ofertelor data de 19 mai.
Ambele licitații au ca termen limită pentru depunerea ofertelor data de 19 mai.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Ofertanți Chitila:
1) BMC TRUCK & BUS, cu JT GRUP OIL în calitate de terț
2) ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L.
Ofertanți Mogoșoaia:
1) ATP MOTORS RO
2) NEW KOPEL CAR IMPORT
3) ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L.
4) BMC TRUCK & BUS
5) Asocierea OTOKAR EUROPE FILIALA BUCUREŞTI - Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.S.
Ofertanți Chitila:
1) BMC TRUCK & BUS, cu JT GRUP OIL în calitate de terț
2) ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L.
Ofertanți Mogoșoaia:
1) ATP MOTORS RO
2) NEW KOPEL CAR IMPORT
3) ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L.
4) BMC TRUCK & BUS
5) Asocierea OTOKAR EUROPE FILIALA BUCUREŞTI - Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.S.
- Ed181
-
Posted:
-
Ed181
În luna iulie 2022, am călătorit cu autobuzele Isuzu Cityport și Otokar Doruk 220 LE pe linia 476. Probabil unii dintre voi ați văzut că acestea nu mai sunt colantate. Mi-au lăsat o impresie foarte bună, datorită curățeniei și respectării orarelor. Bineînțeles, toate au aer condiționat.
Mai jos, puteți vedea cum arată aceste autobuze (în interior și în exterior):
Isuzu Cityport IF 49 TCM (este singurul autobuz de 12m care are 2 uși de acces și scaune rabatabile)
Isuzu Cityport IF 58 TCM (acesta a fost ușor lovit în partea din spate)
Otokar Doruk 220 LE IF 44 TCM
La final, 2 fotografii cu IF 58 TCM
În luna iulie 2022, am călătorit cu autobuzele Isuzu Cityport și Otokar Doruk 220 LE pe linia 476. Probabil unii dintre voi ați văzut că acestea nu mai sunt colantate. Mi-au lăsat o impresie foarte bună, datorită curățeniei și respectării orarelor. Bineînțeles, toate au aer condiționat.
Mai jos, puteți vedea cum arată aceste autobuze (în interior și în exterior):
Isuzu Cityport IF 49 TCM (este singurul autobuz de 12m care are 2 uși de acces și scaune rabatabile)
Isuzu Cityport IF 58 TCM (acesta a fost ușor lovit în partea din spate)
Otokar Doruk 220 LE IF 44 TCM
La final, 2 fotografii cu IF 58 TCM
20220711_163854.jpg (797.16 KB; downloaded 3669 times)
20220709_180836.jpg (1.07 MB; downloaded 3671 times)
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Unul dintre vehiculele mai putin obisnuite pentru transport public al Ecotrans este autobuzul Temsa Prestij - IF 11 PCH.
Accesul calatorilor se realizeaza destul de greoi, din cauza treptelor si a usilor inguste, fiind singurul vehicul din parcul STCM neaccesibil persoanelor cu mobilitate redusa.
Celalalt tur al liniei era deservit ieri corespunzator cu BMC Neocity (IF 41 TCM).
IF 11 PCH - Linia 470 - Strada Soldat Adrian Patru - 24 Septembrie 2022
Unul dintre vehiculele mai putin obisnuite pentru transport public al Ecotrans este autobuzul Temsa Prestij - IF 11 PCH.
Accesul calatorilor se realizeaza destul de greoi, din cauza treptelor si a usilor inguste, fiind singurul vehicul din parcul STCM neaccesibil persoanelor cu mobilitate redusa.
Celalalt tur al liniei era deservit ieri corespunzator cu BMC Neocity (IF 41 TCM).
IF 11 PCH - Linia 470 - Strada Soldat Adrian Patru - 24 Septembrie 2022
- Bogdan MD
-
Posted:
-
Bogdan MD
Puteam sa jur ca e specificat in contractul de delegare servicii incheiat cu TPBI ca e interzis sa puna in circulatie vehicule cu podea inalta...
Puteam sa jur ca e specificat in contractul de delegare servicii incheiat cu TPBI ca e interzis sa puna in circulatie vehicule cu podea inalta...
- TPB
-
Posted:
-
- Bogdan MD
-
Posted:
-
Bogdan MD
La STB s-au facut o tona de derogari, din cauza parcului imens detinut dinainte sa fie infiintata TPBI. Ca in prezent nici criteriile pentru norma EURO nu le indeplineste cu mai bine de jumatate de parc de autobuze... Dar nu poti exclude aceste vehicule peste noapte, fiindca s-ar blocat instantaneu orasul. In schimb, daca EcoTrans mai are una bucata autobuz cu podea inalta, atunci era firesc sa nu il mai foloseasca, si sa ii fie delegate ture in functie de cate autobuze conforme poate scoate pe traseele castigate.
La STB s-au facut o tona de derogari, din cauza parcului imens detinut dinainte sa fie infiintata TPBI. Ca in prezent nici criteriile pentru norma EURO nu le indeplineste cu mai bine de jumatate de parc de autobuze... Dar nu poti exclude aceste vehicule peste noapte, fiindca s-ar blocat instantaneu orasul. In schimb, daca EcoTrans mai are una bucata autobuz cu podea inalta, atunci era firesc sa nu il mai foloseasca, si sa ii fie delegate ture in functie de cate autobuze conforme poate scoate pe traseele castigate.
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Pentru licitația de 12 autobuze organizată de Primăria Mogoșoaia, câștigătorul a fost selectat pe data de 3 octombrie.
Pentru licitația de 12 autobuze organizată de Primăria Mogoșoaia, câștigătorul a fost selectat pe data de 3 octombrie.
- PTMZ
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Castigatorul fiind Otokar.
https://haberledik.com/otokardan-romanya ... hracati/
CiprianTRB wrote here:
Castigatorul fiind Otokar.
https://haberledik.com/otokardan-romanya ... hracati/
- idk_vlad
-
Posted:
-
idk_vlad
Isuzurile sunt Euro 6? Dar Otokarele Doruk și Sultan, și Temsa Prestij-ul? Ce norme de poluare au?
Isuzurile sunt Euro 6? Dar Otokarele Doruk și Sultan, și Temsa Prestij-ul? Ce norme de poluare au?
- TPB
-
Posted:
-
TPB
Isuzu-urile si BMC-urile au norma de poluare Euro 6. Celelalte cred ca se incadreaza la Euro 5.
Isuzu-urile si BMC-urile au norma de poluare Euro 6. Celelalte cred ca se incadreaza la Euro 5.
📖 Pagination options