Topic: Trenurile și ramele ASTRA/IVA (BM1)
1248 posts, 513563 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Trenurile ASTRA/IVA
subway guru
@shoppy
Nu-i mai injura degeaba pe romani, titulari si cei ce au dat verdictul final au fost cei de la SYSTRA, romanii au facut doar munca de furnica.
Sa nu-mi spui altceva ca nu sti mai bine ca mine cum au stat lucrurile…
@shoppy
Nu-i mai injura degeaba pe romani, titulari si cei ce au dat verdictul final au fost cei de la SYSTRA, romanii au facut doar munca de furnica.
Sa nu-mi spui altceva ca nu sti mai bine ca mine cum au stat lucrurile…
- Mihnea3010
-
Posted:
-
Mihnea3010
177-011-109 la datorie pe magistrala 4,în stația Grivița.
29.06.2022
177-011-109 la datorie pe magistrala 4,în stația Grivița.
29.06.2022
20220629_153650.jpg (637.79 KB; downloaded 5284 times)
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Poate reușiți să pozați și rama din mijloc a TEM sau celelalte capete ale ramelor din față/spate. Din 177-011-109 abia dacă se distinge primul vagon al ramei 177, din restul trenului nu se vede mai nimic. O ramă nu este doar o față pozată la cap de peron…
Poate reușiți să pozați și rama din mijloc a TEM sau celelalte capete ale ramelor din față/spate. Din 177-011-109 abia dacă se distinge primul vagon al ramei 177, din restul trenului nu se vede mai nimic. O ramă nu este doar o față pozată la cap de peron…
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
TEM IVA 086-105-075 pe magistrala 4, in stația Basarab - sens Străulești.
TEM IVA 086-105-075 pe magistrala 4, in stația Basarab - sens Străulești.
TEM IVA 086-105-075 in stația Basarab, pe M4.jpg (708.56 KB; downloaded 5022 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Cam multi mușchi etalati inutil pe aici, va rog sa va calmati hormonii si apucaturile de superioritate!
Cam multi mușchi etalati inutil pe aici, va rog sa va calmati hormonii si apucaturile de superioritate!
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
De la moderator citire:
Tot off topicul a dispărut complet şi ireversibil. Nu-l mai căutaţi că nu mai e nicăieri.
De la moderator citire:
Tot off topicul a dispărut complet şi ireversibil. Nu-l mai căutaţi că nu mai e nicăieri.
- Vatmanul constanțean
-
Posted:
-
Vatmanul constanțean
Acum circa 15 minute a trecut prin statia Politehnica (sens Preciziei) TEM-ul 010-049-060. Erau cativa angajati ai Alstom in el.
Acum circa 15 minute a trecut prin statia Politehnica (sens Preciziei) TEM-ul 010-049-060. Erau cativa angajati ai Alstom in el.
- vl273
-
Posted:
-
vl273
Cel mai probabil a avut un RG. Ultima data cand a circulat a fost in martie/aprilie 2021.
Cel mai probabil a avut un RG. Ultima data cand a circulat a fost in martie/aprilie 2021.
- vl273
-
Posted:
-
- sisfe
-
Posted:
-
sisfe
As avea o mica intrebare,
Dupa cum bine stiti, activarea postului la ramele IVA se face prin introducerea cheii in centrul bordului si intrebarea mea este:
Cele cu dimetronic sunt la fel? Sau acestea se bazeaza pe cheia din dreapta bordului? (ma refer la cea care adesea e prinsa de un lant)
As avea o mica intrebare,
Dupa cum bine stiti, activarea postului la ramele IVA se face prin introducerea cheii in centrul bordului si intrebarea mea este:
Cele cu dimetronic sunt la fel? Sau acestea se bazeaza pe cheia din dreapta bordului? (ma refer la cea care adesea e prinsa de un lant)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La ora asta toate trenurile IVA aflate in circulatie sunt cu Dimetronic…
La ora asta toate trenurile IVA aflate in circulatie sunt cu Dimetronic…
- sisfe
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- sisfe
-
Posted:
-
sisfe
Nu, de ramele IVA in general (inafara de cele albastre)
Si din ce stiu nu toate ramele active au sistem Dimetronic, ca de ex 150-096-142 pentru ca nu imi aduc aminte sa fi fost vreo galbena cu dimetronic, doar epocalele si cele visinii
Sper ca nu gresesc
Nu, de ramele IVA in general (inafara de cele albastre)
Si din ce stiu nu toate ramele active au sistem Dimetronic, ca de ex 150-096-142 pentru ca nu imi aduc aminte sa fi fost vreo galbena cu dimetronic, doar epocalele si cele visinii
Sper ca nu gresesc
📖 Pagination options