Topic: Să mai şi râdem...
1638 posts, 428059 views
📖 Pagination options
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Să mai şi râdem...
ByOnu
A cere inapoierea echipamentului capturat inseamna recunoasterea faptului ca ucrainienii ...le-au capturat echipamentele. Ceva imposibil. Conform lor, au ajuns deja cu armata la Poarta Brandenburg.
A cere inapoierea echipamentului capturat inseamna recunoasterea faptului ca ucrainienii ...le-au capturat echipamentele. Ceva imposibil. Conform lor, au ajuns deja cu armata la Poarta Brandenburg.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu am inteles desi nu sunt handicapat mintal. Cum poate pretul sa scada pana la cel mai ridicat nivel inregistrat???
https://www.stiripesurse.ro/lovitura-de- ... 105.html
Nu am inteles desi nu sunt handicapat mintal. Cum poate pretul sa scada pana la cel mai ridicat nivel inregistrat???
https://www.stiripesurse.ro/lovitura-de- ... 105.html
- aztec
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Sau folosim cele mai nou limbaj de specialitate, ii spunem "crestere negativa".
Sau folosim cele mai nou limbaj de specialitate, ii spunem "crestere negativa".
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
...
...
Screenshot_20220921-185030_WhatsApp.jpg (150.87 KB; downloaded 2420 times)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La cat de putin se spala concetatenii nostri aceasta e masura cea mai la indemana si mai usor de aplicat.
Mesajul corect nu e sa facem dus cate doi sau cate trei ci…cate ZERO!
La cat de putin se spala concetatenii nostri aceasta e masura cea mai la indemana si mai usor de aplicat.
Mesajul corect nu e sa facem dus cate doi sau cate trei ci…cate ZERO!
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
N-as zice ca suntem chiar asa certati cu apa pe cat s-ar crede... Drept dovada:
N-as zice ca suntem chiar asa certati cu apa pe cat s-ar crede... Drept dovada:
main-qimg-76c6aa0026dd3a918ac776098b15e3c7-lq.jpeg.jpg (74.35 KB; downloaded 2392 times)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca intrebarea ar fi fost faceti dus zilnic sau va spalati dimineata pe dinti ai fi avut o surpriza.
Cat despre consumul de sapun pe cap de locuitor statisticile arata si ele altceva.
Daca intrebarea ar fi fost faceti dus zilnic sau va spalati dimineata pe dinti ai fi avut o surpriza.
Cat despre consumul de sapun pe cap de locuitor statisticile arata si ele altceva.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Spune-mi cum se măsoară consumul de săpun de casă în tot acest calcul.
Spune-mi cum se măsoară consumul de săpun de casă în tot acest calcul.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Crezi ca se mai produce asa ceva in gospodariile taranesti in cantitati semnificative?
Crezi ca se mai produce asa ceva in gospodariile taranesti in cantitati semnificative?
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Hahaa, spalat pe dinti?! Am un prieten a carui nevasta se spala pe dinti seara numai daca are de gind sa... E bine, ca daca il juleste putin da in septicemie.
Dusurile zilnice? Un vis frumos. Nu aveti decit sa va uitati pe lista de consum de la avizier. Aia care au sub 4mc apa rece sau calda/caciula/luna e clar ca nu se spala in fiecare zi.
Hahaa, spalat pe dinti?! Am un prieten a carui nevasta se spala pe dinti seara numai daca are de gind sa... E bine, ca daca il juleste putin da in septicemie.
Dusurile zilnice? Un vis frumos. Nu aveti decit sa va uitati pe lista de consum de la avizier. Aia care au sub 4mc apa rece sau calda/caciula/luna e clar ca nu se spala in fiecare zi.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Trebuie sa scazi mai intai apa de la closet si abia atunci te lamuresti…
Trebuie sa scazi mai intai apa de la closet si abia atunci te lamuresti…
- ADK
-
Posted:
-
📖 Pagination options