MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 536996 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou andrei11

Nu exista nici o legatura intre lipsa reclamelor  la Dristor II si faptul ca peretii sunt ( usor ) curbi.
Iar referitor la culoarea statiei Victoriei ( M 1 ) mie - mi place acea culoare.
Desi stiu motivul lipsei finisajului la statiile de pe M 4 puteau totusi ptr Grivita / 1 Mai sa gaseasca alta culoare.

Re: Modernizarea statiilor de metrou subway guru

Pana cand Metrorex nu va avea in schema si un arhitect n-o sa avem parte decat de mozoleli tziganesti jegoase pe post de 'intretinere'...mai lipsesc doar turnuletzele...
Statiile au fost proiectate de arhitecti 'meseriasi adevarati' nu de Dorei de spoi-tingiri cu 'gusturi' de bleu-orange si alte mazgaleli cromatic imposibile...de tot kk... :evil:  :evil:  :evil:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou Utilizator anonim

Pana la urma cand vine timpul unei "revopsiri" cine decide ce culori se vor utiliza ?  :roll:

@andrei11:
peretii curbi depasesc capacitatea tehnica a Doreilor, vezi si Dristor1, Basarab... :mrgreen:
Daca s-ar fi putut banui treaba asta de la inceput, mi-as fi dorit ca toate statiile sa fi fost proiectate cu peretii cat mai curbi...doar asa ca sa n-aiba Doreii loc sa se 'desfasoare' cu toate porcariile lor de un prost-gust execrabil... :twisted:  :twisted:  :twisted:

Utilizator anonim wrote:
Pana la urma cand vine timpul unei "revopsiri" cine decide ce culori se vor utiliza ?  :roll:

Asta ma intrebam si eu, ca ARHITECT n-au...in schimb e plin de spoi-tingiri din supra-abundenta... :cry:
Uite un bun subiect de ONG, ca sa facem un protest 'intemeiat' si sa-i cerem d-lui Kelemen Hunor sa declare statiile de metrou 'monumente de arhitectura' pentru a bara fanteziile neavenite ale diversilor Dorei in spoirea tipatoare si 'masacrarea' obiectelor de patrimoniu...
Ce ziceti?

Re: Modernizarea statiilor de metrou rosetti61

In alte parti sunt statii cu pereti curbi, cu reclame pe ei, dar poate la noi cine stie de ce nu au putut face panouri curbate - ma intreb daca vor fi in stare sa realizesze placaje de aluminiu pe peretii acelor statii (pe cladiri se poate - coloane si stalpi placati cu alucobond), la D1 se poate face o placarea peretilor cu benzi de culoare crem pe linia stalpilor care sa alterneze cu o alta culoare deschisa in ton pe restul spatiului, acoperindu-se totodata elementele de prindere ale inelelelor de tunel. Sau, daca tot le lasa asa, sa profite de ele.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Goldmund

"intrare in metroul din Londra:
http://de.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0830214900
si inca una,total diferita, asa ca idee:
http://de.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0830202029
Sper ca si liderii metroului Bucuresti sa caute noi solutii, sa caute designerii (doar ei sa-si spuna ultimul cuvant asupra "cum trebuie sa arate o statie de metrou si o intrare/iesire metrou".)
Fara desigeri, e posibil orice uratenie.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Dominatrix

Goldmund wrote:
Sper ca si liderii metroului Bucuresti sa caute noi solutii, sa caute designerii (doar ei sa-si spuna ultimul cuvant asupra "cum trebuie sa arate o statie de metrou si o intrare/iesire metrou".)
Ce solutii sa caute, cand ei n-au nici macar un arhitect "in schema"? :roll: Pana una-alta, statiile de metrou sunt strict "functionale", nu am ajuns inca la faza in care sa existe o oarecare preocupare pentru "frumusete", care si ea costa ceva $$$$.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

subway guru wrote:
peretii curbi depasesc capacitatea tehnica a Doreilor, vezi si Dristor1,  
Daca s-ar fi putut banui treaba asta de la inceput, mi-as fi dorit ca toate statiile sa fi fost proiectate cu peretii cat mai curbi...doar asa ca sa n-aiba Doreii loc sa se 'desfasoare' cu toate porcariile lor de un prost-gust execrabil... :twisted:  :twisted:  :twisted:

Se pare ca ne-am inselat, la D1 exista reclame in ciuda peretilor curbi. Insa de ce sunt asa murdari la baza peretii de D1 ? Daca metroul n-ar circula pe sine as fi zis ca sunt stropiti cu noroi

Re: Modernizarea statiilor de metrou Gabi23

Cine se ocupa de mentenanta scarilor rulante la metrou? M-am saturat sa tot vad defecta scara care face legatura intre Pasajul de corespondenta Basarab si iesirea din Grivitei/Titulescu. Este defecta de cateva saptamani  :evil:

Re: Modernizarea statiilor de metrou Chev Celios

Joi era tot defecta.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou Utilizator anonim

E asa de la inceputul lui februarie. Cel mai probabil are un defect grav gen motor ars si e treaba de durata. Mai facem si noi sport  :P

Re: Modernizarea statiilor de metrou Chev Celios

Utilizator anonim wrote:
... Mai facem si noi sport  :P

Mariane sport sa faci tu ca eu pana zilele trecute nu aveam voie sa fac efort. :D  :D

Da, dar cel mai 'sanatos' joging e 'urcatul scarilor'... :lol:

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”