Topic: Sectorul 6
1020 posts, 299706 views
📖 Pagination options
- TrainWrecker
-
Posted:
-
Re: Sectorul 6
TrainWrecker
A inceput si el acuma sa refaca flora distrusa odata cu lucrarile la metrou si a zis ca in curand va planta si pomisori pe toata portiunea defrisata de bulevard, acum ramane de vazut...
A inceput si el acuma sa refaca flora distrusa odata cu lucrarile la metrou si a zis ca in curand va planta si pomisori pe toata portiunea defrisata de bulevard, acum ramane de vazut...
- orex
-
Posted:
-
orex
”Așea” ”Cipe”! Sper sa nu se fi gandit ca va scapa basma curata doar cu rulori de gazon, ca nu tine comicaria!
”Așea” ”Cipe”! Sper sa nu se fi gandit ca va scapa basma curata doar cu rulori de gazon, ca nu tine comicaria!
- subway guru
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Una peste alta, dacă infigi in pământ neste floricele, pe bulivard (DT), nu-i nicio ”smekerie”.
Cipe, bulevardul nu-i glastra!
Una peste alta, dacă infigi in pământ neste floricele, pe bulivard (DT), nu-i nicio ”smekerie”.
Cipe, bulevardul nu-i glastra!
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Stiu...asteptam copacii...
Dar una peste alta...au mai degajat trotuarele, si au delimitat acolo unde mai au ramas parcarile pe trotuar.
Vedem cum evolueaza si cu plantarea copacilor..
Stiu...asteptam copacii...
Dar una peste alta...au mai degajat trotuarele, si au delimitat acolo unde mai au ramas parcarile pe trotuar.
Vedem cum evolueaza si cu plantarea copacilor..
- orex
-
Posted:
-
orex
Am eu o vorba, ceva mai deocheata pe care n-o pot parafraza aci!
Nu vad niciun copacel plantat pe ”Bucla”, si asta ma descumpaneste.
Am eu o vorba, ceva mai deocheata pe care n-o pot parafraza aci!
Nu vad niciun copacel plantat pe ”Bucla”, si asta ma descumpaneste.
- aztec
-
Posted:
-
aztec
"Nu stiu cine ti-a lucrat aici, dar sigur nu a fost mester bun...".
Asfaltare cu repetitie.
Se reasfaltase acum 2-3 saptamani parca.
Era nevoie, au disparut masinile parcate de pe teotuar ..dar lucrarea era...de amator .
Se pare, dar nu bag mana in foc...ca cineva si-a luat-o si trebuie sa refaca lucrarea pe banii lui. Pare ca a cazut la receptie....
"Nu stiu cine ti-a lucrat aici, dar sigur nu a fost mester bun...".
Asfaltare cu repetitie.
Se reasfaltase acum 2-3 saptamani parca.
Era nevoie, au disparut masinile parcate de pe teotuar ..dar lucrarea era...de amator .
Se pare, dar nu bag mana in foc...ca cineva si-a luat-o si trebuie sa refaca lucrarea pe banii lui. Pare ca a cazut la receptie....
IMG_20220919_174158.jpg (1.98 MB; downloaded 2105 times)
IMG_20220919_174118.jpg (1.7 MB; downloaded 2105 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Cica da.
Asa vad pe socializarea aia....
Cred ca la anul nu se mai gaseste nici o firma disponibila sa asfalteze in sector...
Cica da.
Asa vad pe socializarea aia....
Cred ca la anul nu se mai gaseste nici o firma disponibila sa asfalteze in sector...
- reiny2000
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Ambele trotuare, de pe toata potcoava bd-ului Drumul Taberei, sunt asfaltate!
PS
Azi am vazut ca au betonat si la statia STB ”Aleea Vlasiei” pentru a pregati terenul pentru asternerea asfaltului!
O sa avem si aspersoare, atat sub zona verde de langa trotuare, cat si sub cea mediana.
O corijare binevenita din partea stiu eu cui!
Ambele trotuare, de pe toata potcoava bd-ului Drumul Taberei, sunt asfaltate!
PS
Azi am vazut ca au betonat si la statia STB ”Aleea Vlasiei” pentru a pregati terenul pentru asternerea asfaltului!
O sa avem si aspersoare, atat sub zona verde de langa trotuare, cat si sub cea mediana.
O corijare binevenita din partea stiu eu cui!
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
In zona Gorjului/Dezrobirii au inceput sa schimbe...bordurile, aceste elemente esentiale ale vietii bucurestene.
De remarcat ca au desfiintat complet trotuarele, asa prapadite si simbolice cum erau. Acolo unde e spart era limita celor vechi:
Parcarile vor fi reamenajate - evident - cu beton, nu cu pavele grila care ar fi permis pamintului sa mai respire. Ar fi fost un mic gest de bunavointa pentru spatiul verde ce a fost cotropit de parcare. Va dati seama ca foarte putine parcari au fost prevazute de la inceput, cea mai mare parte fiind realizate in ultimii15-20 de ani prin ocuparea spatiilor verzi.
Trotuarele vechi erau cam asa:
Pe asta din imagine nu l-au desfiintat dar l-au largit cu citiva centimetri.
Un lucru bun e ca refac asfaltul trotuarului de pe str. Dezrobirii. In urma diverselor lucrari edilitare ajunsese un pericol public, plin de gropi si umpluturi tasate. De cele mai multe ori asa e in Bucuresti, trotuarul mai prost decit strada. Pietonul se poate zdruncina, masina nu...
In zona Gorjului/Dezrobirii au inceput sa schimbe...bordurile, aceste elemente esentiale ale vietii bucurestene.
De remarcat ca au desfiintat complet trotuarele, asa prapadite si simbolice cum erau. Acolo unde e spart era limita celor vechi:
20220915_094100.jpg (1.38 MB; downloaded 1973 times)
20220915_094535.jpg (888.04 KB; downloaded 1973 times)
Parcarile vor fi reamenajate - evident - cu beton, nu cu pavele grila care ar fi permis pamintului sa mai respire. Ar fi fost un mic gest de bunavointa pentru spatiul verde ce a fost cotropit de parcare. Va dati seama ca foarte putine parcari au fost prevazute de la inceput, cea mai mare parte fiind realizate in ultimii15-20 de ani prin ocuparea spatiilor verzi.
Trotuarele vechi erau cam asa:
20220913_142006.jpg (1.96 MB; downloaded 1969 times)
Pe asta din imagine nu l-au desfiintat dar l-au largit cu citiva centimetri.
Un lucru bun e ca refac asfaltul trotuarului de pe str. Dezrobirii. In urma diverselor lucrari edilitare ajunsese un pericol public, plin de gropi si umpluturi tasate. De cele mai multe ori asa e in Bucuresti, trotuarul mai prost decit strada. Pietonul se poate zdruncina, masina nu...
📖 Pagination options