MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 595204 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei sab

Valentin wrote here:
Nu vad de ce ar veni cineva de pe trecere pana in statia lui 41 sa coboare la metrou cand are acces din piata/parc/tip-top...

Nu despre asta era vorba, ci despre cei care vin către tramvai pe la suprafața  vs cei care coboară din tramvai si traversează tot la suprafață. Se vor îngrămădi pe porțiunile portocalii, aceste este singurul "conflict".
Dar cred ca au loc, peronul de tramvai mi se pare suficient de lat. Ba chiar foarte lat , comparativ cu alte stații. Fata de Crângași nici nu se discuta...
IMG_20220818_mod.jpg (504.04 KB; downloaded 4163 times)

Re: POZE Lucrari - Statia Parc Drumul Taberei Adrian Rosca

Metamorph wrote here:
La aceasta ora se asfalteaza peroanele statiei de tramvai, iar la accesurile pentru metrou atat la piata cat si la Tip Top se lucreaza la lifturi.

In schimb, finisajele la accesuri se mica extrem de greu, progresul intr-o saptamana este practic nesemnificativ.

Re: POZE Lucrari - Statia Parc Drumul Taberei Valentin

FabiM wrote here:
Live:

In prima poza se vedem destul de bine spatiul disponibil pentru pietoni (pare ca incap macar 3 oameni in paralel). D.p.m.d.v. pare mult mai bine gandit decat la Crangasi.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei andreiiul

Mi se pare mie sau cele 2 tronsoane de sina nu prea se intalnesc? Oricat de inselator ar fi unghiul pozei sina montata recent pare mai la stanga decat cea asfaltata deja.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei andrei11

Şi mie mi se pare acelaşi lucru, dar nu mă agit, evident că în final se vor întâlni !
Cred că se schimbă şi şina din mijlocul intersecţiei.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei reiny2000

Cred că în final vom avea linia la nivel, cum e acum pe deviere.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei FabiM

Se schimba și cea din intersecție.
Nu e panica. :bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei reiny2000

Astăzi am văzut că era betonată și linia dinspre Ghencea. Bănuiesc că după ce termină de așternut asfaltul vor devia circulația rutieră și vor lucra în mijlocul intersecției. Astăzi am numărat vreo 15-20 de muncitori pe șantier la ora 13. Dacă își mențin ritmul de lucru ar trebui să fie gata până la finalul lunii.

Re: POZE Lucrari - Statia Parc Drumul Taberei orex

3(ani), si tu-i lauzi de haram?! :think:  
Ce-ar fi fost daca lucrarea (PIF M5.1) ar fi trebuit receptionata in corpore cu PDT si AM, integral edificate?!
Nici acum n-ar fi circulat cu omida! :bleah:
Slava Domnului ca cineva a fost inspirat si a modificat, in 2017, HG nr. 273/1994, altfel incepeam sa concuram cu cramele Cricova!
:yes:

Re: POZE Lucrari - Statia Parc Drumul Taberei FabiM

Cel puțin pentru ritmul actual, ii laud.
Altfel… era nevoie de :popa: sa vedem un muncitor.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei orex

Nu merita nicidecum, vezi ce vrea ”rebrenduita” la pod Braila, termen de gratie, pentru finalizarea lucrarilor...inca 3(trei) ani! :bleah:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

Intreaba-l pe drulache de ce…ca el dorea pod muzeu, metrou muzeu si totul muzeu…ca sa deturneze fondurile!
Dar nici cu astia de azi nu vad altceva…
:popa:
Ah, l-am uitat pe pontache cu o mentiune speciala…dar n-am grija, vine tare din spate nicusozero si-i baga pe toti in cofa, va trage la toti dusuri reci sa va saturati!

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei survola

Se lucra peste tot astăzi dimineață: se monta gresia la parapetele accesurilor (plăcile orizontale) urmând să se termine și placarea cu plăcile verzi, se spărgea pe centrul bulevardului zona centrală, unde va fi spațiul verde, și se lucra la montarea șinei de tramvai pe poziție.
Cât de curând apare iar 641, pentru lucrările la conectarea liniei.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei orex

Putin probabil, daca e sa dam crezare noii ”oranduiri” din intersectie!
Azi dimineata m-am trezit cu o noua deviere dinspre fostul ceas, spre DT 34. Se circula cu o bucla dreapta, spre patinoar, si,...daca ramane asa trecerea peste linia lu'41 e extrem de lina, a la Viena! :yes:
PS
Fosta deviere, peste spatiu median de odinioara, de la ”Piata” a fost sparta!

Go to page:  1  ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”