Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Doina Cornea și pe Bd. Paul Teodorescu (FINALIZAT octombrie 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

703 posts, 172724 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 51

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului dm5758

Am trecut acum câteva zile pe lângă stația de la intersecția dintre Doina Cornea și Iuliu Maniu și am vazut că marcajul pentru nevăzători a început să se scorojeze și asta înainte de a fi dat în folosință

• em
  • Posted:
  •  

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului em

Înțeleg din ultima poză de pe thread-ul de poze că de fapt până în decembrie nu vom circula pe aici.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Media

Eu cred ca pur și simplu nu au tramvaie suficiente pentru a deschide tronsonul. Cred ca pana nu aduc minim 15 Imperio nu se  vor deschide.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului punmeister

Nu e vorba de asta. Se doreste sincronizarea cu receptia lucrarilor de la AM pentru a face in acelasi timp si o reorganizare ampla a liniilor de troleibuz. Asta teoretic.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Valentin

Nici aici, nici la AM, cel putin de la nivelul solului, nu inteleg ce mai trebuie facut pentru a deschide circulatia (chiar si auto la AM pe varianta noua).

Aici e gata de mult timp, procesul birocratic ... e cum e.
La AM singura modificare fata de ultima oara, cand era "gata" (a se intelege circulabil pe noua varianta) e ca au aparut si sagetile de incadrare, in rest, se sta ... si aici si dincolo de atat amar de vreme. Ar fi frumos sa se dea drumul la ambele inainte sa inceapa scoala...

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului punmeister

La AM se asteapta receptia tuturor lucrarilor ramase din proiectul M5.1 (linia 4 Eroilor + lucrari suprafata AM + lucrari suprafata PDT). Nu se doresc din cate inteleg receptii partiale.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului cris_m

La AM mai au ceva de facut la semafoare, iar aici e vorba de hartogaraie... Optimist octombrie, pesimist decembrie-ianuarie.

• em
  • Posted:
  •  

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului em

Eu nu înțeleg ce legătură are linia 1/10 cu circulația troleibuzelor. Linia de tramvai pe inel e vitală și nu cred că ai ce să reorganizezi la ea.

Între timp, săptămâna viitoare incepe școala.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului TrainWrecker

N-are legatura dar vrea el (ND) sa faca o mare organizare a liniilor de autobuz/tramvai/troleibuz in zona asa ca asteapta ca mai multe lucrari sa fie gata si dupa o sa-l deschida.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului orex

Care sunt liniile alea adiacente 1/10 care nu pot fiinta pana la ”marea inaugurare”?! :think:
PS
Cine iarta STB-ul ca-si bate joc de tabereni? Subsemnatul ioc! :yes:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului cris_m

11 si 35... si nu inteleg ce te afecteaza ca oricum numai cu preamaritul M5 circuli :mrgreen:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului orex

Simplu ca buna ziua!
Ne bazam si pe STB, noi taberenii, sau nu?!
Momentan doar liniile de autobuze, te scot in Centru, nu facem apologia liniei 41 ca e arhicunoscuta!
PS
@cris_m Pana cand nu s-o reglementa treaba cu frecventa ramelor de metrou, la cadenta arhicunoscuta, nu-l mai folosesc! :yes:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului TrainWrecker

Si eu merg cu metroul in DT, daca folosesti statiile prin care merg amandoua traseele (RD-Eroilor si VI-Eroilor) e ok dar pentru ca are frencventa de 8-9 minute dar daca stai langa Valea Ialomitei, Constantin Brancusi si Raul Doamnei stii deja cat trebuie sa stai dupa metrou, circa 15 minute asa ca mai bine astepti  autobuzul.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

Sau te duci o data si faci un efort sa retii ora la care vine iar data viitoare sa vii la aceeasi ora(chiar daca liniile de metrou sunt gestionate pe interval de succedere exista si un program de circulatie dictat de programul mecanicilor, deci pe liniile cu intervale de succedere mari se poate vedea programul de circulatie care se cam respecta(bine, este unul de zi lucratoare si unul de zi nelucratoare)).

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45  ... 51

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Doina Cornea și pe Bd. Paul Teodorescu (FINALIZAT octombrie 2022)  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”