Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea

1830 posts, 557175 views

Go to page:  1  ... 109 110 111 112 113 114 115  ... 131

📖 Pagination options
  • Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea Mircea G

WT_fan06 wrote here:
Pavajul pentru nevăzători pare  superior celui instalat în stațiile de pe fostul Bd. Vasile Milea (și nu mă refer doar la instalare). Sunt plăcut surprins. 😌

Dar citi nevazatori sint ???? Toti ???? Eu cred ca un nevazator are alte repere si nu circula brambura prin oras neinsotit !?

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea andrei11

Mircea G ar fi cazul să te resetezi. Se cheamă discriminare pozitivă. Pune mâna, citeşte literatură de specialitate şi mai du-te pe la cursurile de perfecţionare.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea subway guru

Bumbii aia se numesc semnalizare tactila si utili pentru toti, nu exclusiv pentru nevazatori.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea shoppy

Si nu toti nevazatorii sunt orbi lulea iar contrastul culorilor placilor ajuta deasemenea.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea TrainWrecker

Cum a zis shoppy , daca esti nevazator nu inseamna ca nu vezi nimic (negru, ca si cand ai avea ochii inchisi) ci in cele mai multe cazuri ai o vedere foarte blurata incat nu poti descifra un obiect de masura mica/medie si nici de cum vreun scris, asa ca poti sa iti imaginezi ca au o vedere similara cu purtatorii de ochelari (+ in unele cazuri o pata negra in centru), normal, fara ochelari doar ca mult mai rau incat nici ochelarii/lentilele nu te ajuta.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea ByOnu

Mircea G wrote here:
Dar citi nevazatori sint ???? Toti ???? Eu cred ca un nevazator are alte repere si nu circula brambura prin oras neinsotit !?

1. exista nevazatori. Am o cunostinta, nevazator, 40+, care circula singur neinsotit prin oras. De ce n-ar face-o? N-au toti resursele pentru insotitori.

2. faptul ca majoritatea nevazatorilor nu ies in oras (in special neinsotiti) este fix repercusiunea faptului ca orasul le este OSTIL si neaccesibil.

Doar pentru ca nu-i vezi tu, nu inseamna ca nu exista. Iar faptul ca-s o minoritate, nu inseamna ca infrastructura nu trebuie construita si cu gandul la ei. In primul rand, este imoral si inuman. In al doilea rand, este ilegal, contrar normelor europene si nationale (vezi normativul NP-051).

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea tramlovr

Mircea G wrote here:

Mircea, as vrea te rog sa tii minte acest lucru: minoritatea celor cu dizabilități este singura minoritate din care poți face parte (doamne ferește) oricând.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea Gabi23

Pe Șos. Neagu Djuvara (fostă Șos. Virtuții) se tot lucrează în unele nopți la montarea gardului nou. Pe podul Ciurel poate era benefic să repare și bordura din beton uzată în cei aproape 25 de la modernizarea zonei tip CF.  
Șoseaua Neagu Djuvara (ex-Șos. Virtuții) - 27.08.2022 (1).jpg (169.47 KB; downloaded 2484 times)
Șoseaua Neagu Djuvara (ex-Șos. Virtuții) - 27.08.2022 (2).jpg (92.69 KB; downloaded 2484 times)
Șoseaua Neagu Djuvara (ex-Șos. Virtuții) - 27.08.2022 (3).jpg (221.05 KB; downloaded 2484 times)
Șoseaua Neagu Djuvara (ex-Șos. Virtuții) - 27.08.2022 (4).jpg (198.56 KB; downloaded 2484 times)
Șoseaua Neagu Djuvara (ex-Șos. Virtuții) - 27.08.2022 (5).jpg (190.06 KB; downloaded 2484 times)
Șoseaua Neagu Djuvara (ex-Șos. Virtuții) - 27.08.2022 (6).jpg (181.12 KB; downloaded 2484 times)
Șoseaua Neagu Djuvara (ex-Șos. Virtuții) - 27.08.2022 (7).jpg (173.42 KB; downloaded 2484 times)

Cum poti pune garduri noi pe halul ala de bordura???
Alti bani aruncati pe apa sambetei…
:headbash:

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea andreiiul

Oare muncitorii care au lucrat sunt mandrii de ei? :headbash:
Chiar nu se gaseau bani pt niste beton sa imbrace bordura veche?
Sau poate nu stim noi filozofia lor, si dupa montarea gardurilor vin si repara si bordura. E si modul asta de lucru unul inteligent, s-au asigurat ca nu dau gauri in armatura  :rofl:
Sunt tare curios ce rezistenta are prinderea respectiva, cata risipa de tija filetata s-a facut (au pus mai lunga ca sa prinda totusi in ceva) si cat s-or fi chinuit sa dea gauri verticale pe suprafata aia asa inclinata.

Si crezi ca o coaja de beton nou se lipeste de jegul vechi? Sau se va exfolia la primul inghet?
Eu cred ca vor sparcai cu o tencuiala de doi bani ca sa dea frumos la taierea panglicii de catre panglicari!
:bere:

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea shoppy

Au vrut neaparat sa demonteze gardul vechi ca il dau direct la fier vechi, bordura mai greu, si daca se distruge din gardul nou cu atat mai bine, si mai mult fier vechi si ocazie de a mai monta gard nou.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea Utilizator anonim 2

Am vazut si eu zilele trecute noul gard montat in macinis. E grotesc, o treaba de mintuiala si o rusine. Acolo trebuie refacuta bodura armata din temelii si sa inceteze naibii odata cu sarea pe asfalt ca de asta se face totul zob.

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea orex

Bine-ai revenit pe meleaguri mioritice!
Nu ne deranjeaza, catusi de putin gardurile, infra...structura sa fie beton, ca nu circulam pe garduri! :bere:

Go to page:  1  ... 109 110 111 112 113 114 115  ... 131

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433357 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”