Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
1767 posts, 601329 views
📖 Pagination options
-
- aztec
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
aztec
Ce zice premaru' de zona...
"... , m-am vazut cu ei săptămâna trecută. Au înaintat ca termen jumătatea lunii septembrie. I-am pus la masă cu STB sa agreeaze solutia de traversare a liniilor de tramvai."
De unde inteleg ca e o problema cu accesul la statia de tramvai vs acces metrou vs trecere pietoni .
Ce zice premaru' de zona...
"... , m-am vazut cu ei săptămâna trecută. Au înaintat ca termen jumătatea lunii septembrie. I-am pus la masă cu STB sa agreeaze solutia de traversare a liniilor de tramvai."
De unde inteleg ca e o problema cu accesul la statia de tramvai vs acces metrou vs trecere pietoni .
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Daca o sa ne puna si ceasul la loc ii iert de intarzierea asta impardonabila!
Daca o sa ne puna si ceasul la loc ii iert de intarzierea asta impardonabila!
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Eu personal nu cred ca il mai vedem.
Si eu il vreau...
Revenind. Inseamna ca proiectul actual prevedea trecerea de pietoni....ce nu deservea si statia de tramvai...exact asa cum se vede in poze..
Eu personal nu cred ca il mai vedem.
Si eu il vreau...
Revenind. Inseamna ca proiectul actual prevedea trecerea de pietoni....ce nu deservea si statia de tramvai...exact asa cum se vede in poze..
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
De la început s-a prevăzut legătura M 5 / 41 acolo. Legătura există în toate variantele pe care le am.
De la început s-a prevăzut legătura M 5 / 41 acolo. Legătura există în toate variantele pe care le am.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Priveste poza postata la pagina de...poze.

Compara cu Crangasi.
Acum mie imi da cu virgula...
Trec diseară sa ma lamuresc.
Daca e o trecere acolo, nu poti accesa statia de tramvai.
Ori nu este, ori mai este una, la iesirea de la metrou...ca la Crângași.
Priveste poza postata la pagina de...poze.
Compara cu Crangasi.
Acum mie imi da cu virgula...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Uite aici una din primele variante, când puteai să ajungi la metrou de pe toate cele 4 colţuri ale intersecţiei iar pasajul subteran era ceva de genul << Universitate >>. Se văd şi cele2 accesuri pentru 41. ( H şi G ). Cu A sunt notate celebrele apeducte.
Uite aici una din primele variante, când puteai să ajungi la metrou de pe toate cele 4 colţuri ale intersecţiei iar pasajul subteran era ceva de genul << Universitate >>. Se văd şi cele2 accesuri pentru 41. ( H şi G ). Cu A sunt notate celebrele apeducte.
PDt.jpg (66.5 KB; downloaded 2662 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Adica accesul este la capatul peronului de tramvai si invers fata de trecerea de pietoni ?
Asta este de mare "angajament". Sa mai faca o trecere la 20m doar pentru tramvai . ...Sau sa puna niste scari de metal de tip "incendiu" sa traversezi peste acces
Adica accesul este la capatul peronului de tramvai si invers fata de trecerea de pietoni ?
Asta este de mare "angajament". Sa mai faca o trecere la 20m doar pentru tramvai . ...Sau sa puna niste scari de metal de tip "incendiu" sa traversezi peste acces
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Zebra e pentru cei ce nu vor nici la tramvai nici la metrou, doar pentru cei ce vor sa traverseze la piata…ceilalti pe dedesubt si nici nu stau la stop.
Parerea mea!
Zebra e pentru cei ce nu vor nici la tramvai nici la metrou, doar pentru cei ce vor sa traverseze la piata…ceilalti pe dedesubt si nici nu stau la stop.
Parerea mea!
- sab
-
Posted:
-
sab
Așa, prin subteran, puteau traversa toți intersecția. Si scăpam de trecerea la sol respectivă cu totul.
Ceva nu se leagă...
Așa, prin subteran, puteau traversa toți intersecția. Si scăpam de trecerea la sol respectivă cu totul.
Ceva nu se leagă...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Zebra a fost ceruta de PMB pe motiv ca subteranul se inchide noaptea.
Zebra a fost ceruta de PMB pe motiv ca subteranul se inchide noaptea.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Pot să pună un afiş, zebra este "frecventabilă" doar în tura de noapte, între orele 23:00 şi 5:00 !
Pot să pună un afiş, zebra este "frecventabilă" doar în tura de noapte, între orele 23:00 şi 5:00 !
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Unii abia opresc la trecere ziua, noaptea nici o șansă.
Unii abia opresc la trecere ziua, noaptea nici o șansă.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Mai are rost sa te chinuiesti, ce si cum va fi?! Uite un cadru in toata splendoarea.

aztec wrote here:
Mai are rost sa te chinuiesti, ce si cum va fi?! Uite un cadru in toata splendoarea.

-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
La ce să mă uit ?
Nu e nicio fată în cadru !
La ce să mă uit ?
Nu e nicio fată în cadru !
📖 Pagination options