Topic: Tramvaiele Bozankaya GT6
212 posts, 59510 views
📖 Pagination options
- deprodio
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
Re: STP Timișoara - Tramvaiele Bozankaya
orex
Anunț transport cu depășiri în perioada 07.08.2022-16.08.2022
Anunț transport cu depășiri în perioada 07.08.2022-16.08.2022
În perioada 07.08.2022 – 16.08.2022, se va efectua un transport cu depasiri de mase si dimensiuni pe traseul:
GIURGIU POD PTF-DN5-GIURGIU-STR.DRUMUL SEREI-STR.GLORIEI-DN5B-GHIMPATI-DN6-CENTURA MIHAILESTI-DN6-BRAGADIRU-DNCB-BRAGADIRU-A1-DN65B-DN65-CRAIOVA-DN56-MAGLAVIT-DN56A-SIMIAN-DN6-DROBETA-TURNU SEVERIN(CENTURA DROBETA-TURNU SEVERIN) -DN6-ORSOVA-DN6-CARANSEBES(VARIANTA DE OCOLIRE CARANSEBES)-DN6-LUGOJ (VARIANTA DE OCOLIRE LUGOJ)-A6-A1-DN6-REMETEA MARE-DN6-TIMISOARA.
Vehiculul transporta un tramvai.
- orex
-
Posted:
-
orex
In ziua de 07.08.2022, cred ca mai mult de 2 nu erau pe traseu (linia 1).
Oricum, nici nu merita efortul sa scoti mai multe (in weekend vorbesc), intrucat pe tot itinerarul parcurs (cap-cap) mai mult de 15 persoane nu au fost niciodata in protagonistul asta!
PS
Cert e ca merge snur, si e extrem de silentios, mai ales pe sine Vignole.
deprodio wrote here:
Cam cate sunt pe traseu?In Iasi ies zilnic 2-3.
In ziua de 07.08.2022, cred ca mai mult de 2 nu erau pe traseu (linia 1).
Oricum, nici nu merita efortul sa scoti mai multe (in weekend vorbesc), intrucat pe tot itinerarul parcurs (cap-cap) mai mult de 15 persoane nu au fost niciodata in protagonistul asta!
PS
Cert e ca merge snur, si e extrem de silentios, mai ales pe sine Vignole.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Dar nu mai bine le-ar scoate in weekend si pe alte trasee in loc sa le tina in depou? Zic si eu, nu dau cu parul...
Dar nu mai bine le-ar scoate in weekend si pe alte trasee in loc sa le tina in depou? Zic si eu, nu dau cu parul...
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Chiar nu merită? Când restul flotei are o medie de vârstă de 60 de ani și aceste tramvaie sunt singurele LF din tot parcul. Ce merită călătorii aer condiționat și podea joasă, dacă e prea lung tramvaiul, nu?
orex wrote here:
Chiar nu merită? Când restul flotei are o medie de vârstă de 60 de ani și aceste tramvaie sunt singurele LF din tot parcul. Ce merită călătorii aer condiționat și podea joasă, dacă e prea lung tramvaiul, nu?
- orex
-
Posted:
-
orex
Vorbeam stricto sensu despre frecventa pe linia 1, intr-o zi de duminica (in jurul orei 16.00), nu de ce pe linia 8, spre exemplu, mai circula inca ”mamuti” tip Rathgeber, care, intr-adevar, ofera niste conditii de calatorie nesatisfacatoare la scorul de 4 lei solicitat de S.T.P.T.
Vorbeam stricto sensu despre frecventa pe linia 1, intr-o zi de duminica (in jurul orei 16.00), nu de ce pe linia 8, spre exemplu, mai circula inca ”mamuti” tip Rathgeber, care, intr-adevar, ofera niste conditii de calatorie nesatisfacatoare la scorul de 4 lei solicitat de S.T.P.T.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Conform LinkedIn Bozankaya, un GT6 al STPT va fi expus la InnoTrans 2022.
Conform LinkedIn Bozankaya, un GT6 al STPT va fi expus la InnoTrans 2022.
1660915605880.jfif (225.5 KB; downloaded 3581 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
Anunţ transport cu depăşiri în perioada 02 - 11.09.2022
Anunţ transport cu depăşiri în perioada 02 - 11.09.2022
In perioada 02.09.2022 – 11.09.2022, se va efectua un transport cu depasiri de mase si dimensiuni pe traseul:
GIURGIU POD PTF-DN5-GIURGIU-STR.DRUMUL SEREI-STR.GLORIEI-DN5B-GHIMPATI-DN6-CENTURA MIHAILESTI-DN6-BRAGADIRU-DNCB-BRAGADIRU-A1-DN65B-DN65-CRAIOVA-DN56-MAGLAVIT-DN56A-SIMIAN-DN6-DROBETA-TURNU SEVERIN(CENTURA DROBETA-TURNU SEVERIN) -DN6-ORSOVA-DN6-CARANSEBES(VARIANTA DE OCOLIRE CARANSEBES)-DN6-LUGOJ (VARIANTA DE OCOLIRE LUGOJ)-A6-A1-DN6-REMETEA MARE-DN6-TIMISOARA.
- orex
-
Posted:
-
orex
A ajuns cu bine movaliul?!
Al câtelea e, ca le-am pierdut șirul!
A ajuns cu bine movaliul?!
Al câtelea e, ca le-am pierdut șirul!
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
E 1013, al 13-lea. A ajuns la Timișoara ieri, dar a fost încărcat pe o altă remorcă pentru a fi dus la Innotrans.
2 poze de pe forumul STPT. De remarcat că 1013 a fost colantat în alt mod decât celelalte tramvaie. Îmbucurător mi se pare și că i-au inscripționat numărul de parc, să sperăm că nu va fi un caz unic:
E 1013, al 13-lea. A ajuns la Timișoara ieri, dar a fost încărcat pe o altă remorcă pentru a fi dus la Innotrans.
2 poze de pe forumul STPT. De remarcat că 1013 a fost colantat în alt mod decât celelalte tramvaie. Îmbucurător mi se pare și că i-au inscripționat numărul de parc, să sperăm că nu va fi un caz unic:
d9f4a8b6fc529fa6be93064c12b18604.jpg (106.53 KB; downloaded 3135 times)
3a4ea7d08ccfd6d0654832194f39e018.jpg (100.93 KB; downloaded 3135 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Acum vine intrebarea mai dureroasa: cate mai circula?
Acum vine intrebarea mai dureroasa: cate mai circula?
- silecs
-
Posted:
-
- Victor92
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Anunţ transport cu depăşiri în perioada 27.11 - 06.12.2022
Anunţ transport cu depăşiri în perioada 27.11 - 06.12.2022
În perioada 27.11.2022 – 06.12.2022, se va efectua un transport cu depasiri de mase si dimensiuni pe traseul:
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Timișoara (SC STPT SA)
•
Choose destination