MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului

1653 posts, 311834 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 96 97 98 99 100 101 102  ... 119

📖 Pagination options
Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului Mihnea3010

Da,e din cauza Alstom-ului.Acum câteva zile au anunțat că se vor ocupa de mentenanță doar pentru jumătate din garniturile de metrou din cauza datoriilor uriașe.

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului subway guru

Eu zic ca e din cauza datornicului!  :rofl:

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului orex

Din ceea ce am sesizat, zilele astea, momentan e afectata doar 1/3 din parc, dar nu se stie pana unde va merge sarada asta, ca, exact cum ne-a sugerat @shoppy, ne putem lesne edifica in ceea ce privesc platile efectuate de Metrorex (ch. de exploatare, respectiv de investitii) si nu tre sa mai stam la ”cheremul” unora si a altora pentru a intra in meandrele concretului!!
Speram ca doamna Mariana, in calitatea sa de ordonator de credite, sa considere o prioritate absoluta, plata mentenantei, alaturi de cea catre Getica (energia electrica), in detrimentul Senzor Guard Security, dar se vede ca e mai bine sa fie in ”termen” cu plata prestarii de servicii de paza decat cu cea pentru conforma functionare a intregului parc de trenuri!
:no:  

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului Dorugrz

Din intervalele astea eu înțeleg ca lucrează la 50% din capacitate în întreaga rețea.

Ce e cel mai grav e ca nici măcar nu au un nou orar. Nu știi ce trenuri au fost scoase și care nu.

Statul roman...
2632922F-9B53-4B62-87A2-E1F8FE9D4707.jpeg (76.76 KB; downloaded 2649 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului sab

Uite asa ajuns M4 cea mai tare magistrala. :lol:

E bine totusi ca aceasta sincopa se suprapune cu perioada de vacante, altfel ar fi fost de jale.
Sa speram ca problema baneasca se va rezolva la rectificarea de mijloc de an si vor relua circulatia normala in septembrie cand se intoarce lumea la munca.
@sab
Mda, mult criticata M4 e cea mai tare din parcare chiar si fara aflux la P&R Straulesti!!!  :rofl:
E clar ca programul e facut dupa cum a taiat Alstom mentenanta, adica acolo unde doare cel mai tare nu dupa necesitatile reale de transport.
Or mai fi si alte considerente dar nu vreau sa alunec in scenariile conspirationiste.
:bere:

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului adila

Pe M5 panourile de afisare arata acum doar urmatorul tren in cel mai bun caz. Nu o sa ajungem niciodata sa avem un mers al trenurilor de metrou. Totul este la voia intamplarii.

In alta ordine de idei, la E2 vad ca intre cele doua escalatoare care sunt oprite, nu defecte, avem un spatiu suficient pentru o scara sau chiar un escalator.  Adica chiar nu vad de ce nu au pus 3 putin mai inguste.

• sab
  • Posted:
  •  

Spațiu este si planul era cu trei rulante (tot o spun...) , dar ceva s-a întâmplat si au "plantat" niste stâlpi in acea zona...
Trei scari.jpg (42.06 KB; downloaded 2437 times)
Trei scari 2.jpg (57.21 KB; downloaded 2425 times)

Iar planseul trebuia sustinut de bidinea!  :rofl:

• sab
  • Posted:
  •  

Nu știu guru, cine a propus planurile astea cred ca trebuia sa cunoască foarte bine genul acesta de "amanunte"...
Altfel fac și eu un plan de stație cu tot ce-mi trece prin cap, dar am o scuza daca nu se poate construi....Eu nu sunt de meserie nici arhitect, nici inginer...
Insa noi trăim în tara în care nimeni nu își asuma nimic.

Ce sa-ti zic, cand structuristul si arhitectul nu se inteleg reciproc nu e niciodata chiar de bine…

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului aztec

Intrebarea suplimentara este...:
Cand termina cu finisajele "temporare" din rigips sau inlocuitoare de diverse materiale?
Sau mere' si asa.. temporare definitive?

Nu are cum sa mearga si asa doar ca problema treneaza din multe…lipse!  :bleah:
Orice nu rezolvi la timp…se razbuna! :yes:

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului orex

aztec wrote here:
Intrebarea suplimentara este...:
Cand termina cu finisajele "temporare" din rigips sau inlocuitoare de diverse materiale?
Sau mere' si asa.. temporare definitive?

De circa 2(ani), maine, poimaine le-ai zarit...o s-o mai faci pana la receptia finala. De acolo-ncolo va fi o problema daca vor mai exista ”comicariile astea”! :yes:

Go to page:  1  ... 96 97 98 99 100 101 102  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433152 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”