Topic: Licitatie 8+10 tramvaie noi
60 posts, 28433 views
📖 Pagination options
- ticker
-
Posted:
-
Re: Licitatie 18 tramvaie noi
ticker
Oricum, avand in vedere cresterea preturilor, sanse mici sa vrea ASTRA sa onoreze comanda pentru cele 10 buc aditionale...
Oricum, avand in vedere cresterea preturilor, sanse mici sa vrea ASTRA sa onoreze comanda pentru cele 10 buc aditionale...
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Mă cam îndoiesc, deoarece ambele proiecte datează din 2018, deci cam din aceeași perioadă. Cred că s-au vrut de la bun început 28.
S-ar putea ajusta preturile, nu e o problemă aici.
Oricum, e gata, teoretic nu se mai poate face nimic.
deprodio wrote here:
Pentru ca primarul a vrut sa transfere cele 10 tramvaie din licitatia organizata de Minister.De aceea sunt 8+10.Dar nu a reusit...
Mă cam îndoiesc, deoarece ambele proiecte datează din 2018, deci cam din aceeași perioadă. Cred că s-au vrut de la bun început 28.
ticker wrote here:
S-ar putea ajusta preturile, nu e o problemă aici.
Oricum, e gata, teoretic nu se mai poate face nimic.
- deprodio
-
Posted:
-
deprodio
Am spus asta fiindca primarul a zis in mai multe interviuri ca ar vrea sa transfere cele 10 tramvaie din licitatia de la minister,in aceasta licitatie.
Am spus asta fiindca primarul a zis in mai multe interviuri ca ar vrea sa transfere cele 10 tramvaie din licitatia de la minister,in aceasta licitatie.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Cum adica sa le transfere? Licitatia ministerului e una, licitatia cu 8+10 e alta.
Cum adica sa le transfere? Licitatia ministerului e una, licitatia cu 8+10 e alta.
📖 Pagination options