Topic: Orizonturi roșii...
937 posts, 172467 views
📖 Pagination options
- Pok
-
Posted:
-
Re: Orizonturi rosii...
Pok
Neliniștitor este că în marea "democrație" euro-atlantică nimeni nu ridică nicio sprânceană că se interzice libertatea de exprimare, că presa este principala unealtă propagandistică a puterii și nimic mai mult, că rusofobia este brusc o virtute deși este pedepsită de lege.
Neliniștitor (chiar enervant) este că sunt foarte mulți care îndeamnă pe alții să se lupte cu rușii, niciunul dintre ei nu face asta de pe frontul ucrainean - deșii zice-se că Ucraina e plină de legiuni străine care i-ar aștepta cu brațele deschise.
Neliniștitor este că mulți văd în America - care recent i-a lăsat baltă pe afgani și care acu este condusă de șleahta lui "fuck the EU" Nuland - o apărătoare la nevoie.
Tragic este că majoritatea celor de mai sus sunt dispuși să lupte împotriva Rusiei/rușilor până la ultimul soldat ucrainean.
În rest este evident că dacă războiul rămâne unul local, Ucraina se va "evacua strategic" din zona Harcov - Dnipro - Zaporojia - Cherson, poate și Odessa, și Rusia va rămâne acolo pe veci.
Ar fi nasol pentru "vest" dacă conflictul n-ar rămâne local, că mai mult ca sigur, Rusia ne-având populație rusă majoritară în vest de care să țină seama, ar scoate la bătaie ce are cel mai bun în momentul de față și ar mai face o vizită la Paris.
Neliniștitor este că în marea "democrație" euro-atlantică nimeni nu ridică nicio sprânceană că se interzice libertatea de exprimare, că presa este principala unealtă propagandistică a puterii și nimic mai mult, că rusofobia este brusc o virtute deși este pedepsită de lege.
Neliniștitor (chiar enervant) este că sunt foarte mulți care îndeamnă pe alții să se lupte cu rușii, niciunul dintre ei nu face asta de pe frontul ucrainean - deșii zice-se că Ucraina e plină de legiuni străine care i-ar aștepta cu brațele deschise.
Neliniștitor este că mulți văd în America - care recent i-a lăsat baltă pe afgani și care acu este condusă de șleahta lui "fuck the EU" Nuland - o apărătoare la nevoie.
Tragic este că majoritatea celor de mai sus sunt dispuși să lupte împotriva Rusiei/rușilor până la ultimul soldat ucrainean.
În rest este evident că dacă războiul rămâne unul local, Ucraina se va "evacua strategic" din zona Harcov - Dnipro - Zaporojia - Cherson, poate și Odessa, și Rusia va rămâne acolo pe veci.
Ar fi nasol pentru "vest" dacă conflictul n-ar rămâne local, că mai mult ca sigur, Rusia ne-având populație rusă majoritară în vest de care să țină seama, ar scoate la bătaie ce are cel mai bun în momentul de față și ar mai face o vizită la Paris.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ai uitat ?
Îţi amintesc că din 1922 până în 1991 tot cu ruşii ne-am învecinat, nepunând la socoteală că vreo 15 ani după WW2 chiar am fost ocupaţi integral de ruşi...
aztec wrote here:
Stai sa vezi daca ne invecinam cu rusii....
Ai uitat ?
Îţi amintesc că din 1922 până în 1991 tot cu ruşii ne-am învecinat, nepunând la socoteală că vreo 15 ani după WW2 chiar am fost ocupaţi integral de ruşi...
-
- orex
-
Posted:
-
orex
RUSSIAN OFFENSIVE CAMPAIGN ASSESSMENT, JULY 3
@andrei11 ce n-ai inteles, se verifica si potentialul de penetrare, in adancime, al armamentului vestic , in spatiu estic! Nu cred ca vreo simulare, cu AI (Artificial Intelligence) putea sa puna la treaba mai bine HIMARS, sau NSM!
RUSSIAN OFFENSIVE CAMPAIGN ASSESSMENT, JULY 3
R Ucraina 03.07.2022.png (762.2 KB; downloaded 2623 times)
R Ucraina Donetsk 03.07.2022.png (1.66 MB; downloaded 2624 times)
R Ucraina Lugansk 03.07.2022.png (1.69 MB; downloaded 2624 times)
R Ucraina Harkov 03.07.2022.png (1.63 MB; downloaded 2623 times)
R Ucraina Severodonetsk 03.07.2022.png (1.99 MB; downloaded 2628 times)
R Ucraina Herson-Nikolaev 03.07.2022.png (1.11 MB; downloaded 2621 times)
NASA Fire and Heat July 3 2022.png (1.62 MB; downloaded 2623 times)
NASA Fire and Heat July 3 2022_2.png (1.64 MB; downloaded 2623 times)
NASA Fire and Heat July 3 2022_3png.png (1.66 MB; downloaded 2622 times)
@andrei11 ce n-ai inteles, se verifica si potentialul de penetrare, in adancime, al armamentului vestic , in spatiu estic! Nu cred ca vreo simulare, cu AI (Artificial Intelligence) putea sa puna la treaba mai bine HIMARS, sau NSM!
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Hehe, cum sa nu ridice nimeni problema libertatii de exprimare in vest? Stai sa vezi in noiembrie, daca nu falsifica iar alegerile, cum o sa fie facuti harcea parcea comunistii de “democrati” din America. Lumea e satula de politicile lor inepte, “corecte politic”, bagarea pe git a obsesiilor legebetechiuplus, a taxelor de tot felul in numele progresului si al luptei cu codoiul, cu covidul si cu ce s-o mai gasi. Americanii au anticorpi la tendintele autoritare si speranta la ei este. Europa (continentala) e anchilozata demult si daca ar fi dupa ei ne-ar vinde bucurosi rusilor contra gaze si piata de desfacere.
Hehe, cum sa nu ridice nimeni problema libertatii de exprimare in vest? Stai sa vezi in noiembrie, daca nu falsifica iar alegerile, cum o sa fie facuti harcea parcea comunistii de “democrati” din America. Lumea e satula de politicile lor inepte, “corecte politic”, bagarea pe git a obsesiilor legebetechiuplus, a taxelor de tot felul in numele progresului si al luptei cu codoiul, cu covidul si cu ce s-o mai gasi. Americanii au anticorpi la tendintele autoritare si speranta la ei este. Europa (continentala) e anchilozata demult si daca ar fi dupa ei ne-ar vinde bucurosi rusilor contra gaze si piata de desfacere.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
RUSSIAN OFFENSIVE CAMPAIGN ASSESSMENT, JULY 4
RUSSIAN OFFENSIVE CAMPAIGN ASSESSMENT, JULY 4
R Ucraina 04.07.2022.png (761.64 KB; downloaded 2567 times)
R Ucraina Dontesk 04.07.2022.png (1.72 MB; downloaded 2566 times)
R Ucraina Nasa 1 04.07.2022.png (1.63 MB; downloaded 2566 times)
R Ucraina NASA 2 04.07.2022.png (1.64 MB; downloaded 2566 times)
R Ucraina Harkov 04.07.2022.png (1.62 MB; downloaded 2564 times)
R Ucraina NASA 3 04.07.2022.png (1.63 MB; downloaded 2567 times)
R Ucraina NASA 4 04.07.2022.png (1.61 MB; downloaded 2568 times)
R Ucraina Herson 04.07.2022.png (1.11 MB; downloaded 2565 times)
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Ne-am invecinat cu Uniunea Sovietica...
Adică tot Moldova si Ucraina..doar comuniste.
Plus o parte Moldova era a noastra...
Eu ma tem insa de ce pot agita pe aici, pe meleagurile noastre..ca si vecinul de la W-NW cam joaca la dublu, si o sa vada un avantaj in metoda rusa...
Ne-am invecinat cu Uniunea Sovietica...
Adică tot Moldova si Ucraina..doar comuniste.
Plus o parte Moldova era a noastra...
Eu ma tem insa de ce pot agita pe aici, pe meleagurile noastre..ca si vecinul de la W-NW cam joaca la dublu, si o sa vada un avantaj in metoda rusa...
- Alex Mariciuc
-
Posted:
-
Alex Mariciuc
Plus că Cernăuțiul era al nostru nu al Ucrainei în ziua de astăzi.
Plus că Cernăuțiul era al nostru nu al Ucrainei în ziua de astăzi.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Gandire de rus.
De fost presedinte sau mai zis...lacheul lui putin si atunci...
„Am numit nebunească orice încercare de a crea tribunale sau curți pentru așa-zisa investigare a acțiunilor Rusiei. Aceste propuneri nu sunt doar nule din punct de vedere juridic. Ideea de a pedepsi țara care are cel mai mare arsenal nuclear este absurdă în sine. Și amenință potențial existența omenirii”.
Gandire de rus.
De fost presedinte sau mai zis...lacheul lui putin si atunci...
„Am numit nebunească orice încercare de a crea tribunale sau curți pentru așa-zisa investigare a acțiunilor Rusiei. Aceste propuneri nu sunt doar nule din punct de vedere juridic. Ideea de a pedepsi țara care are cel mai mare arsenal nuclear este absurdă în sine. Și amenință potențial existența omenirii”.
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Obraznicie tipica. “Sintem cei mai tari deci va luati bataie daca va puneti cu noi”. Atit de tari incit nu sint in stare sa ii bata nici pe ucraineni. Acum se kka pe ei de frica pentru ca intreaga lume s-a lamurit ce armata impotenta au. Pe aceasta glorioasa armata post sovietica o culca la pamint si China daca i se pune pata, ca sa nu mai vorbesc de americani.
Obraznicie tipica. “Sintem cei mai tari deci va luati bataie daca va puneti cu noi”. Atit de tari incit nu sint in stare sa ii bata nici pe ucraineni. Acum se kka pe ei de frica pentru ca intreaga lume s-a lamurit ce armata impotenta au. Pe aceasta glorioasa armata post sovietica o culca la pamint si China daca i se pune pata, ca sa nu mai vorbesc de americani.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Nu, scapi din vedere nuanta...
Daca ma superi, distrug omenirea...End Game
Nu, scapi din vedere nuanta...
Daca ma superi, distrug omenirea...End Game
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Da, e un fel de terorism: intra unu’ cu bomba in avion si “daca nu faceti ce zic eu, aprind fitilul si sarim cu totii in aer”. De asta exista echipaje antitero si de regula se sfirseste cu decesul teroristului…
Da, e un fel de terorism: intra unu’ cu bomba in avion si “daca nu faceti ce zic eu, aprind fitilul si sarim cu totii in aer”. De asta exista echipaje antitero si de regula se sfirseste cu decesul teroristului…
-
- orex
-
Posted:
-
orex
RUSSIAN OFFENSIVE CAMPAIGN ASSESSMENT, JULY 5
https://twitter.com/i/status/1544621329378426880
Si o cutie cu fosfor pentru chibrituri s-ar fi aprins mai acatarii!
RUSSIAN OFFENSIVE CAMPAIGN ASSESSMENT, JULY 5
R Ucraina 05.07.2022.png (763.06 KB; downloaded 2443 times)
R Ucraina Dontesk 05.07.2022.png (1.71 MB; downloaded 2441 times)
R Ucraina Harkov 05.07.2022.png (1.6 MB; downloaded 2442 times)
R Ucraina Herson-Nikolaev 05.07.2022.png (1.27 MB; downloaded 2441 times)
https://twitter.com/i/status/1544621329378426880
Si o cutie cu fosfor pentru chibrituri s-ar fi aprins mai acatarii!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Țările est-europene care trimit arme sovietice în Ucraina vor primi la schimb arme din Germania
https://www.stiripesurse.ro/tarile-est-e ... 945.html
Lucru ce trebuia facut demult…
Țările est-europene care trimit arme sovietice în Ucraina vor primi la schimb arme din Germania
https://www.stiripesurse.ro/tarile-est-e ... 945.html
Lucru ce trebuia facut demult…
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
N-am prea inteles cum vine de se leaga dar cica e de bine…
România atrage atenția Rusiei: navele ucrainene scapă de nevoia de a depozita cerealele și transportul devine mai ușor
https://www.stiripesurse.ro/romania-nave ... 975.html
Exportatorii romani beneficiaza si ei de aceeasi facilitate?
N-am prea inteles cum vine de se leaga dar cica e de bine…
România atrage atenția Rusiei: navele ucrainene scapă de nevoia de a depozita cerealele și transportul devine mai ușor
https://www.stiripesurse.ro/romania-nave ... 975.html
Exportatorii romani beneficiaza si ei de aceeasi facilitate?
📖 Pagination options