MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)

1661 posts, 506699 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) subway guru

La PDT nu statea mai bine substatia pe partea cealalta in parc?
Partea de circulatie de suprafata e la PMB, degeaba incercati sa aruncati pisica moarta in curtea altora, au facut ce au vrut si ce au vrut dar nu s-au priceput se vede!
:lol:

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) cosminduru

Secțiunea de pe șos. Panduri este în faza de pregătire pentru asfaltare, ieri utilajele râșneau de zor. Probabil că până în week-end se va da drumul la circulație pe acolo. Nu am văzut încă mișcare la rețeaua de troleibuz, dar este pregătită și poate fi conectată imediat, cel puțin pe sensul de urcare dinspre Academia Militară spre Leu.

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) Valentin

Azi am trecut razant pe acolo si era un utilaj de asternut asfaltul si parea ca s-a asternut (nu stiu daca in Bucuresti se asfalteaza pe straturi?) pe un segment. Celebrele garduri albe erau jos.
image_2022-06-23_192940336.png (217.04 KB; downloaded 3908 times)

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) survola

^ Azi se circula pe porțiunea proaspăt asfaltată.

Trecand astazi prin zona din pacate nu am observat modificari notabile, mi se pare ca au incetinit lucrul/cheful de a termina si celalalt sens (cel putin asta e senzatia mea).

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) orex

Si eu am fost nevoit sa trec p-acilișea astazi!
E de rasul curcii cum tre sa astepti s-o coteasca, la dreapta, mai intai ”autobuzakele” pentru a vedea daca te incadrezi, in siajul lor, pe banda a 2 a!  
O sa fie multe belele p-aci! :bleah:  :headbash:

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) cosminduru

Exact la asta mă gândeam. Cine a proiectat așa intersecția asta? Autobuzele sunt nevoite să ia curba intrând în banda 2, deci se vor crea blocaje și conflicte de trafic acolo permanent.

De asemenea, se vor întâmpla multe accidente pentru că vor fi unii (turisme) care vor veni tare pe urcare și nu vor realiza că urmează o curbă la 90 de grade stânga/dreapta
Se vor înfige în bordura aceea și în sensul opus

Nu era inițial vorba să se facă drum înainte spre dr. Taberei?

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) survola

Acolo sunt curbe la 90 de grade dintotdeauna. :lol:

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) aztec

Exemplifica dintotdeauna.
Eu stiu ca pt Cotroceni era de 90...
Pt Drumul Taberei cam de 30...si asta dupa intersectie... Si pe acolo o luau autobuzele/trolebuzele

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) ByOnu

Pentru cei care nu prea au treaba pe acolo, puteti pune si niste fotografii? E clar ca ati trecut cativa pe acolo. Scos putin telefonul, pac pac, sa stie lumea despre ce vorbiti. =)

Colegii vorbesc despre refacerea carosabilului si a retelei de contact pentru troleu de pe Panduri in dreptul statiei.
Acolo sunt impletiri multiple de benzi, cei din dreapta fac la stanga, cei din stanga merg la dreapta, totul la mica intelegere fara nicio regula clara…

Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS) orex

cosminduru wrote here:
Exact la asta mă gândeam. Cine a proiectat așa intersecția asta? Autobuzele sunt nevoite să ia curba intrând în banda 2, deci se vor crea blocaje și conflicte de trafic acolo permanent.
Nu era inițial vorba să se facă drum înainte spre dr. Taberei?

Daca in niciun punct al edificarii M5.1 nu s-au intrecut cu gluma, onor Astaldi (refurbished), aici au sfeclit-o, pe vecie! O sa ocolim de-a-n boulea pana la Razoare! :bleah:  :headbash:  :yes:

De sfeclit a sfeclit-o PMB, ei au impus solutia.

Astazi trecand prin zona am observat ca au asfaltat si celalalt sens ramas restant (dar in mod ciudat nu complet, ci cel putin pana la intersectia cu Str. Dr. D. Bagdasar) + montat console pe stalpi pentru reteaua de troleibuz. Asteptam cu interes intoarcerea troleibuzelor...

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”