Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2870 posts, 1028811 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 205

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

In primul rand trebuie vazut daca postul din spate a fost cerut in CS, ca daca nu este folosit nu inseamna neaparat ca nu exista.

Re: Astra Imperio Metropolitan andrei11

La ce-i trebuie tramvaiului post de conducere în spate ca la V3A ? Până şi Loganul meu - cum am spus producţie 2020 - are cameră pe spate, cu repere, senzori, alarme, etc când dau cu spatele intră în acţiune.  O avea şi  tramvaiul camere.
Adică cum va fi o problemă de vizibilitate la Hurmuzachi ?
La Logan aşa a venit din fabrică, eu i-am montat numai senzori pe faţă, ca să fie treaba simetrică.
Aici, în această cutie ce e ?
bio.jpg (64.15 KB; downloaded 5405 times)

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan GPS

Postul de conducere din spate…

Re: Astra Imperio Metropolitan orex

Cu ”pantera mov” ce mai ai? ;)
Bozankaya TM.png (805.28 KB; downloaded 5254 times)

Pesa CjN.png (785.62 KB; downloaded 5239 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan Costin

Fostul coleg anndrei ia o vacanta permanenta de la forumul nostru, pentru off topic si trolling repetate, ignorarea avertismentelor si suspendarilor trecute. Va rog pe aceasta cale sa pastrati discutiile relevante si pe subiect.

L-a mai văzut cineva la faţă ?

Re: Astra Imperio Metropolitan br101

Intrebarea pe care voiam sa o pun dar n-am avut curaj. Personal, ca cetatean al acestui oras, il astept cu nerabdare la traseu, e mare nevoie de el/ele.

Re: Astra Imperio Metropolitan Puss in Boots

Pt sintagma "ca cetatean" lipsit de cretinul "si" eu personal te felicit. Off topic.

Re: Astra Imperio Metropolitan nathalael

Au terminat cu mutatul bordurilor de la peroane ca sa încapă? Pana la urma l-au dus la cel mai izolat depou, e cale lunga pana la Ghencea sau Alexandria.

Re: Astra Imperio Metropolitan Costin

Intrebarea e alta.

L-au omologat?

Re: Astra Imperio Metropolitan TrainWrecker

N-au mișcat un deget momentan. Oricum când ar trebui sa circule ? Cel puțin pe 41.

Re: Astra Imperio Metropolitan ByOnu

Unde toata graba asta? *nu sunt ironic.

Chestia cu omologarea e stupidă rău de tot din punctul meu de vedere.
Ce se întâmplă dacă nu este omologat tramvaiul ?
În mintea mea anchilozată tramvaiul este proiectat / construit ca să corespundă CS - ului. Aşa mi se pare logic. În cadrul liniei de montaj  trebuie controlate etapizat toate reperele ca să corespundă CS - ului.
De ce nu poate fi făcută omologarea de serie,  cred că despre aceasta e vorba, imposibil să fie omologat  fiecare exemplar în parte, aşadar omologarea de serie de ce nu poate fi făcută la producător şi de ce trebuie făcută la beneficiar ?
Logic ar fi ca până ce omologarea de serie nu este aprobată producătorul să nu se apuce de celelalte 99 de tramvaie.
ByOnu wrote here:
Unde toata graba asta?

Eu gândesc că tu ca şi beneficiar eşti nerăbdător să vezi tramvaiul în funcţiune, pentru că de aceea l-ai achiziţionat,  nu să stea în depou...Ce, tu când îţi cumperi ceva mai de valoare în casă stai cu obiectul respectiv pe post de bibelou o lună în casă ? Sau eşti nerăbdător să te foloseşti de el ?  Că de aceea l-ai şi cumpărat...

Re: Astra Imperio Metropolitan Puss in Boots

Scuzati nestiinta dar de ce ar trebui omologat? Nu e tot un imperio doar de 36m?

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 205

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464317 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”