Topic: Repartizarea tramvaielor
2139 posts, 551578 views
📖 Pagination options
- Mariusv
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor
Mariusv
Pe Viitorului e cel mai scurt traseu dar nu am vazut aici tramvaie pe acces/retragere linia 5 in anii cand a fost deservita de Victoria... doar prin Turmelor-Lizeanu faceau acces/retragere.
Pe Viitorului e cel mai scurt traseu dar nu am vazut aici tramvaie pe acces/retragere linia 5 in anii cand a fost deservita de Victoria... doar prin Turmelor-Lizeanu faceau acces/retragere.
- Mircea Stefan
-
Posted:
-
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Azi am văzut că și Dudești are ture in 27,nu am văzut numărul de parc CH-PPC
Azi am văzut că și Dudești are ture in 27,nu am văzut numărul de parc CH-PPC
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Alexandria il are pe 4009 la schimbul 2 pe linia 27. Dudești nu are ture pe linia 27, am scris mai sus repartizarea tururilor.
Alexandria il are pe 4009 la schimbul 2 pe linia 27. Dudești nu are ture pe linia 27, am scris mai sus repartizarea tururilor.
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Gabi23,nu știu de ce am avut impresia că e de la Dudești tura cu CH-PPC ,mea culpa !
Gabi23,nu știu de ce am avut impresia că e de la Dudești tura cu CH-PPC ,mea culpa !
- LucaTB
-
Posted:
-
LucaTB
Gabi23 wrote here:La schimbul 1, a fost și 4030.
Alexandria il are pe 4009 la schimbul 2 pe linia 27.
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Sunt curios cat va tine repartizarea celor 3 ture de la Alexandria ? Astăzi 4009 și 4033 in 27.
Sunt curios cat va tine repartizarea celor 3 ture de la Alexandria ? Astăzi 4009 și 4033 in 27.
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Ăștia de la Alexandria au început să trimită pe 27 bombele care sunt pe 41...gen 282,285,și un amarat de 4007...curat murdar coane Fănică🤪
Ăștia de la Alexandria au început să trimită pe 27 bombele care sunt pe 41...gen 282,285,și un amarat de 4007...curat murdar coane Fănică🤪
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
Atâta timp cât linia respectivă are ture la Alexandria, pot să repartizeze orice răpciugă de tramvai, chiar și "vedetele" Alexandriei: 4036 și 4014.
Atâta timp cât linia respectivă are ture la Alexandria, pot să repartizeze orice răpciugă de tramvai, chiar și "vedetele" Alexandriei: 4036 și 4014.
- Gabi23
-
Posted:
-
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
In weekend pe 14 sunt 2 ture de Colentina.
Gabi23 wrote here:
Începând de vineri vor fi modificări în repartizarea tramvaielor. Să nu devină acest topic dispecerat, sper.
Linia 14 - 6 tururi Titan - 1 tur Colentina
In weekend pe 14 sunt 2 ture de Colentina.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Până la finalizarea lucrărilor de la avaria Apa Nova de la Piața Rahova, vagoanele active ale Depoului Alexandria stau garate în alte depouri:
- Depoul Victoria: vagoanele repartizate pe linia 41;
- Depoul Militari: vagoanele repartizate pe linia 25;
- Depoul Giurgiului: vagoanele repartizate pe linia 32;
- Depoul Dudești: vagoanele repartizate pe linia 27;
Până la finalizarea lucrărilor de la avaria Apa Nova de la Piața Rahova, vagoanele active ale Depoului Alexandria stau garate în alte depouri:
- Depoul Victoria: vagoanele repartizate pe linia 41;
- Depoul Militari: vagoanele repartizate pe linia 25;
- Depoul Giurgiului: vagoanele repartizate pe linia 32;
- Depoul Dudești: vagoanele repartizate pe linia 27;
252 - 27 - 31.07.2022.jpg (251.9 KB; downloaded 3461 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pentru vagoanele din 41 nu mai gaseau loc in Bucurestii Noi? Mi se pare foarte ineficient accesul/retragerea...
Pentru vagoanele din 41 nu mai gaseau loc in Bucurestii Noi? Mi se pare foarte ineficient accesul/retragerea...
- LucaTB
-
Posted:
-
LucaTB
Unele vagoane ale liniei 41 sunt domicilate la Bucureștii Noi, altele sunt domicilate la Victoria.
Unele vagoane ale liniei 41 sunt domicilate la Bucureștii Noi, altele sunt domicilate la Victoria.
📖 Pagination options