Topic: Repartizarea tramvaielor
2139 posts, 551552 views
📖 Pagination options
- Cezar210
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor
Cezar210
Vagonul 334 al Depoului Titan este împrumutat astăzi de către cei de la Depoul Dudești pentru linia 1.
Vagonul 334 al Depoului Titan este împrumutat astăzi de către cei de la Depoul Dudești pentru linia 1.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Titan a primit 2 ture in timpul saptamanii in 1, in weekend nu stiu exact cum sta treaba. In mod logic nu e nevoie de vagon imprumutat in zile de weekend cand ai oricum un numar mai mic de ture.
Titan a primit 2 ture in timpul saptamanii in 1, in weekend nu stiu exact cum sta treaba. In mod logic nu e nevoie de vagon imprumutat in zile de weekend cand ai oricum un numar mai mic de ture.
- LucaTB
-
Posted:
-
LucaTB
Din ce am înțeles, aceste ture ale Depoului Titan în linia 1 sunt defapt ture suplimentare care au fost băgate odată cu desființarea liniei 46.
Din ce am înțeles, aceste ture ale Depoului Titan în linia 1 sunt defapt ture suplimentare care au fost băgate odată cu desființarea liniei 46.
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Azi era doar 334 in 1, văd că stă foarte prost depoul Dudești cu tramvaiele ...
Azi era doar 334 in 1, văd că stă foarte prost depoul Dudești cu tramvaiele ...
- REDX
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Din partea moderatorului:
Explică-mi şi mie de ce tot citezi postarea de deasupra postării tale. Nu ai cumva butonul << Scrie un mesaj nou >> ? Care-i logica că nu-l foloseşti ? Ai o satisfacţie să apeşi butonul << Citează >>?
Tramvaiele defecte scrie-le la << Mentenaţă >> pe viitor. Acum le-am trecut eu, dar pe viitor acolo să postezi.
Din partea moderatorului:
Explică-mi şi mie de ce tot citezi postarea de deasupra postării tale. Nu ai cumva butonul << Scrie un mesaj nou >> ? Care-i logica că nu-l foloseşti ? Ai o satisfacţie să apeşi butonul << Citează >>?
Tramvaiele defecte scrie-le la << Mentenaţă >> pe viitor. Acum le-am trecut eu, dar pe viitor acolo să postezi.
- Mircea Stefan
-
Posted:
-
Mircea Stefan
Din ce am inteles din comunicatul transmis pe aplicația InfoTB, tramvaiele de pe linia 46 vor fi mutate pe linia 36.
Din ce am inteles din comunicatul transmis pe aplicația InfoTB, tramvaiele de pe linia 46 vor fi mutate pe linia 36.
- andrei11
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Începând de vineri vor fi modificări în repartizarea tramvaielor. Să nu devină acest topic dispecerat, sper.
Linia 1 - 20 tururi Dudești - 7 tururi Victoria
Linia 5 - 10 tururi Victoria
Linia 14 - 6 tururi Titan - 1 tur Colentina
Linia 23 - 3 tururi Dudești - 6 tururi Giurgiului - 1 tur Titan
Linia 27 - 8 tururi Titan - 3 tururi Alexandria
Linia 41 - 21 tururi Alexandria - 12 tururi Bucureștii Noi
Linia 55 - 10 tururi Titan
Începând de vineri vor fi modificări în repartizarea tramvaielor. Să nu devină acest topic dispecerat, sper.
Linia 1 - 20 tururi Dudești - 7 tururi Victoria
Linia 5 - 10 tururi Victoria
Linia 14 - 6 tururi Titan - 1 tur Colentina
Linia 23 - 3 tururi Dudești - 6 tururi Giurgiului - 1 tur Titan
Linia 27 - 8 tururi Titan - 3 tururi Alexandria
Linia 41 - 21 tururi Alexandria - 12 tururi Bucureștii Noi
Linia 55 - 10 tururi Titan
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
De unde o să aibă Titan vagoane sa scoată pentru 55??că ei abia își fac turele de zi cu zi pentru celelalte linii ?
De unde o să aibă Titan vagoane sa scoată pentru 55??că ei abia își fac turele de zi cu zi pentru celelalte linii ?
- TrainWrecker
-
Posted:
-
TrainWrecker
Pun si eu o intrebare aici, pe unde o iau tramvaiele lui 5 din Victoria, fac cumva bucla de pe str. Lizeazu - Reinvierii - Colentina si se intorc pe Stefan cel Mare sau se duc pana la Lizeanu si o iau pe Viitorului pana la Sf. Gheorghe?
Pun si eu o intrebare aici, pe unde o iau tramvaiele lui 5 din Victoria, fac cumva bucla de pe str. Lizeazu - Reinvierii - Colentina si se intorc pe Stefan cel Mare sau se duc pana la Lizeanu si o iau pe Viitorului pana la Sf. Gheorghe?
- PTMZ
-
Posted:
-
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Pentru acces la Sf. Gheorghe, merg pana la Obor, apoi dreapta pe Mosilor , pe traseul liniei 21.
TrainWrecker wrote here:
Pentru acces la Sf. Gheorghe, merg pana la Obor, apoi dreapta pe Mosilor , pe traseul liniei 21.
- andrei11
-
Posted:
-
📖 Pagination options