Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2870 posts, 1031345 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 205

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan Linia 43

Șeful STB a mai precizat că, primele 20 de tramvaie produse la Arad vor intra în circulație pe linia 41

https://economedia.ro/tramvaie-noi-in-bu ... ReupByM8

Re: Astra Imperio Metropolitan Stefan28

Sursa: Captură de ecran dintr-un video live de pe Facebook de pe pagina lui Nicușor Dan, șters ulterior.
IMG-20220328-WA0010.jpg (195.67 KB; downloaded 4762 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan punmeister

Mi se pare mie sau in spate de tot e un Imperio Metropolitan pe trailer?

Re: Astra Imperio Metropolitan ByOnu

Ca prim comentariu, ma voi lega de schema de vopsire. Mi se pare neinspirata. Nu inteleg rostul albului, cu atat mai mult pe fusta, zona care se murdareste cel mai des. Mai curand as fi preferat negru sau gri. In fine, aia e. Papa schema unitara. Pacat, si tocmai ce incepusera implementarea ei pe tramvaie si troleibuze.

Re: Astra Imperio Metropolitan Stefan28

Un video de la altcineva, probabil consilier PMB. Se pot vedea cel puțin 3 tramvaie în diferite faze de construcție:
https://fb.watch/c1i5DkXpXA/

Re: Astra Imperio Metropolitan SirVlady

Legat de schema de vopsire, față de curcubeul de acum câțiva ani (Otokar albastre, 4036 roșu și troleibuzele Ikarus + restul parcului), de bine sau de rău, măcar s-a pus accent pe culoarea uniformă și nu mai e în nu știu câte culori.

Re: Astra Imperio Metropolitan punmeister

Normal trebuiau vopsite monocolor conform CS, dar ma rog. Idem si numarul de scaune, unde acolo e si mai dubios, pentru ca era si criteriu eliminatoriu de evaluare.

Re: Astra Imperio Metropolitan orex

Inca cateva instantanee...

Re: Astra Imperio Metropolitan LucaTB

Ca design, mi se par foarte reușite. Schema, chiar dacă este diferită față de schema lui 4014, mi se pare că are mai mult... caracter.
Abia aștept să le văd în traseu!  :D

Re: Astra Imperio Metropolitan Cezar210

Mie personal mi se pare mult, mult mai reușită schema plus că are ușile negre, ceea ce este perfect.
Sunt curios cum vor arăta cu farurile montate, cele 'stup de albine' care în randări mi se par interesante.

Re: Astra Imperio Metropolitan Linia 43

Da,cel putin la prima vedere ,arata bine.

Re: Astra Imperio Metropolitan br101

Arata bine si va oferi conditii de transport mult mai bune, sa vina ... miine!

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 205

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 464388 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”