Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale tramvaielor
3143 posts, 880543 views
📖 Pagination options
- FabiM
-
Posted:
-
- Mat_hias
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa tramvaielor
Mat_hias
Si eu ma dusesem acu 3 ore si jumatate (pe 26 mai) dupa el...
Kalitate mai pe 0, URAC!!!
Si eu ma dusesem acu 3 ore si jumatate (pe 26 mai) dupa el...
Kalitate mai pe 0, URAC!!!
- CristianSTB
-
Posted:
-
CristianSTB
De la Depoul Dudești a revenit 404, în prezent este pe linia 1.
De la Depoul Dudești a revenit 404, în prezent este pe linia 1.
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Bine că a revenit..Dar tot sunt foarte, foarte, foarte multe Bucur LF defecte! Mai mult de jumătate...
Bine că a revenit..Dar tot sunt foarte, foarte, foarte multe Bucur LF defecte! Mai mult de jumătate...
- REDX
-
Posted:
-
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Tatra 3382 (linia 8) este cuplat cu Bucur 3007 (linia 25) pe Bd. Timisoara, chiar acum. 3382 este cel defect, deoarece am putut auzi motoarele lui 3007.
Tatra 3382 (linia 8) este cuplat cu Bucur 3007 (linia 25) pe Bd. Timisoara, chiar acum. 3382 este cel defect, deoarece am putut auzi motoarele lui 3007.
- LucaTB
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
A stat cam 1 an imobilizat. De la Alexandria 197 mai este imobilizat de aproape o lună, de la controlul ANPC, din cauza problemelor diverse la caroserie, podea, geamuri etc.
A stat cam 1 an imobilizat. De la Alexandria 197 mai este imobilizat de aproape o lună, de la controlul ANPC, din cauza problemelor diverse la caroserie, podea, geamuri etc.
- REDX
-
Posted:
-
REDX
Și bine face, căci,din punctul meu de vedere,eu zic că tramvaiele ar fi trebuit să arate bine și igienizate și fără un control ANPC
Și bine face, căci,din punctul meu de vedere,eu zic că tramvaiele ar fi trebuit să arate bine și igienizate și fără un control ANPC
- Andrei Tudor
-
Posted:
-
Andrei Tudor
Astăzi, vagonul 214 (linia 43) a creat un blocaj de toată frumusețea la capătul de linie de la Gara Basarab. La ora 16:40 sosise o echipă de intervenție, care verifica primele două boghiuri.
Astăzi, vagonul 214 (linia 43) a creat un blocaj de toată frumusețea la capătul de linie de la Gara Basarab. La ora 16:40 sosise o echipă de intervenție, care verifica primele două boghiuri.
- REDX
-
Posted:
-
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Revenit cu piesele de pe 248, retras de curând.
LucaTB wrote here:
A revenit 241, prezent pe linia 32.
Revenit cu piesele de pe 248, retras de curând.
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Iată o imagine cu acest vagon, 248, de pe 21 mai, cu câteva zile înainte de retragere. Avea foarte multe probleme estetice, după cum se poate observa având până și semnalizatoare lipsă.
V3A-93M-FAUR 248 - Linia 32 - Calea Ferentari - 21 mai 2022
Iată o imagine cu acest vagon, 248, de pe 21 mai, cu câteva zile înainte de retragere. Avea foarte multe probleme estetice, după cum se poate observa având până și semnalizatoare lipsă.
V3A-93M-FAUR 248 - Linia 32 - Calea Ferentari - 21 mai 2022
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
S-a retras la Victoria.
A facut stanga la directie fara sa mai mearga la Vasile Parvan …
REDX wrote here:
Și tot de aceea,43 a mers până la Vasile Pârvan,practic, linia 44
S-a retras la Victoria.
A facut stanga la directie fara sa mai mearga la Vasile Parvan …
📖 Pagination options