Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 421079 views

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) rails

nu ma prind cum vor fi puse predale pe capetele rampelor de pe grivita  :?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) gabriels

rails wrote:
nu ma prind cum vor fi puse predale pe capetele rampelor de pe grivita  :?

Din cate am inteles eu ,predalele vor sta in exterior "in aer".Asta daca nu cumva vor fi sprijinite temporar.Practic ele sunt formate din 3 parti:partea din centru care va fi in interiorul tablierului metalic si 2 parti la exterior.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Ca temperaturi am inteles ca vreme buna va fi dupa prima parte a saptamanii viitoare. Daca totul merge cum trebuie va mai avea loc o turnare pe miercuri-joi si inca una (etapa 6) pe weekend sau luni 28. Sa speram ca vremea tine cu noi.
Nu stiu de ce am impresia ca au prins un ritm de lucreaza cu 3 etape in avans fata de turnari.  8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) francezu72

am vazut in poze ca gurile de canal sunt puse intre liniile de tramvai....de ce? daca se infunda sau ceva de genu trebuie sa opreasca circulatia tramvaielor  ca sa rezolve problema

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Cam nasol cu ninsoarea da si cu temperaturile negatove din timpul noptii. S-a intors Iarna.

Sursa : INMH
12.jpg (227.83 KB; downloaded 2654 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) PinkyHog

Care sunt piesele speciale ale liniei de tramvai despre care se vorbeste?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) andrei11

Prin 'piese speciale' se inteleg:  macaze si intersectii. Asa stiu eu, daca am gresit rog corecturi.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

andrei11 wrote:
Prin 'piese speciale' se inteleg:  macaze si intersectii. Asa stiu eu, daca am gresit rog corecturi.

Exact  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

Asa-i, 'piese de cale' sau mai precis 'aparate de cale' e denumirea 'tehnica' pentru schimbatoarele si incrucisarile de cale, la care se adauga 'piesele curente', traverse, prinderi si 'materialul marunt', clesti, tirfoane, buloane, cleme elastice, crampoane, saibe, inele resort, placutze si alte astfel de mici 'delicatesuri'... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Nightwolf

ALO ALO ... ce-i cu viscolu' asta dom'le ... parca nu era programat .... (not!)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) shoppy

Nu am urmarit discutia cu vremea si nici nu vreau sa ma bag peste oamenii de "pe felie", dar pe http://www.meteoblue.com cam era programat, si au o grafica mai completa zic eu, poate bagati un ochi si pe acolo.
mb1.jpg (285.25 KB; downloaded 2126 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Astazi avem turnare, daca totul merge bine se termina etapa 5, astept confirmarea distantei ca sa pun reportajul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) adn2377

Utilizator anonim wrote:
Astazi avem turnare, daca totul merge bine se termina etapa 5, astept confirmarea distantei ca sa pun reportajul.

:shock:  :shock:  :shock:

pai...si... frigul de afara??

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) shoppy

Se ia acel "nu se poate nici in ruptul capului daca sunt mai putin de +5 grade Celsius" si se inlocuieste cu "daca chiar se vrea atunci se mai poate si un pic mai jos".

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”