MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425527 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 103 104 105 106 107 108 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 ByOnu

subway guru wrote here:
N-are treaba PMB, e in administrarea PS5, mai putin constructiile care ies la suprafata.

Dar pana sa revina in administrarea PS5 (btw, Piedone zice ca NU le-a fost predat inca), constructorii metroului au predat parcul in starea aceasta, asa cum si-au asumat?

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Ştim noi ce prevede  partea din proiect cu referire la  parc  ? Dacă nu avem  proiectul original vorbim vorbe.
Şi oricum planşa aceea e pentru publicul larg, nu se regăseşte în paginile proiectului. Uite mai jos altă planşă tot aşa, frumos colorată. Iar în calculator mai am încă două variante de alei / copaci, tot aşa, frumos colorate să-ţi  ia ochii.
E 2.jpg (190.29 KB; downloaded 2592 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Planșa de mai sus este greșită, nu apar OZN-urile. Cat despre copaci, in zona OZN-urilor, a derdelușurilor si a "excrescențelor" de deasupra E1 vor creste cel mult panseluțe si niste gazon, nici vorba de vreun copac de acum înainte....La fel si la "castravete". Jumătate din parc a fost distrus pentru totdeauna.
fara copaci.jpg (110.82 KB; downloaded 2572 times)

Cam așa arată de exemplu zona OZN-urilor, a mai încăput puțin pământ deasupra structurii.
fara copaci 2.png (109.77 KB; downloaded 2548 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Parc nu inseamna exclusiv copaci!

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Nu, dar totuşi trebuie şi copaci.  Şi nu unul doi. Aşa şi dacă îţi iei un cort şi un godin poţi numi că ai casă, nu te plouă, nu-ţi este frig iarna, deci e casă, ce mai !

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

Iurtele sau igluurile sunt chiar case! :D
@aztec
N-ai de ce sa aduci osanale PS6, intrucat, din pacate, acolo unde s-a scurmat pamantul pentru edificarea M5.1, nu-i nimic mai mult decat păpădie!  :yes:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 aztec

Nu le ridic nimic...doar ca macar au refacut ce refacusera dupa metrou...si e mai ok decat inainte de metrou..
Cel putin la intersectia DT-VI...
Ca in rest pe bucla pe scuar este doar iarba...e altceva.
Acum refac si zona de la American Beer House..unde fusese distrusa de devierile de utilități...
Ur rahan, mult beton...dar arata mai bine ca inainte...
Imi rup un timp la un moment dat sa fac si o poza...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Hai sa va spun cum vad eu problema:
Nu-mi mai aduc precis  aminte cum a fost exact cu exproprierile pentru eliberarea amplasamentelor, s-a ocupat o firma specializata dar e mai mult ca sigur ca pentru fiecare locatie s-a facut la global, fara bani, prin trecere la domeniul public al statului.
Acum la final e ceva mai complicat si necesita ceva operatii birocratice inverse.
Mai intai fiecare parcela trebuie dezmembrata in zonele ce raman in proprietatea statului si administrarea Mrex si zonele ce ar trebui inapoiate autoritatii locale.
Pentru acestea din urma trebuie ca sa apara o solicitarea a consiliului municipal catre guvern de transmitere a terenurilor din domeniul public al statului in domeniul public al municipiului, urmata de o HG si apoi de o hotarare a CGMB de dare in administrare cui considera ei, spre exemplu la sectoare.
Si in final intabularea dreptului de proprietate, inregistrarea in inventarul de patrimoniu al fiecarei entitati, cu cadastru si tot dichisul.
N-am auzit sa se fi facut ceva in sensul asta…
Asa cum am spus, nu are treaba PMB in ciorba asta!
Daca vrea sa le ia in administrare n-are decat sa cada la pace cu consiliul general si sa obtina o hotarare in sensul asta.
PMB are atributii doar in aspectul urbanistic (prin comisia de urbanism care nu mai functioneaza de doi ani de zile!!!)
La inceperea lucrarilor mobilierul urban aferent zonelor dezafectate a fost predat integral la sectoare.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 George

Sa va zic si eu cum vad problema:
- pe aliniamentul central al Bd Dr Taberei trebuiau replantati platani si (la Dr T 35) mesteceni, cum era initial. Faptul ca s-au plantat in alte parti nu ma incalzeste cu nimic, acolo era esential pe mijlocul bd. ramas descompletat, chel
- daca nu o facea Metrorex, cum era normal, trebuiau sa se ocupe PMB/Ps6, cui ii pasa;
- trotuarele din DT sunt tot praf, peticeli, aici primariile erau datoare sa vina sa reabiliteze tot (nu asa bucata reabilitata si fara masini urmata de gropi si parcari pe trotuar)
- la Eroilor parcul e dezolant, acolo trebuie pusi pomi multi unde se poate, in rest gazon, a ajuns tiganie si mizerie.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 catalinp

aztec wrote here:
Acum refac si zona de la American Beer House..unde fusese distrusa de devierile de utilități...
Ur rahan, mult beton...dar arata mai bine ca inainte...

Cred că nu ai mai fost de cel putin 2 ani prin zonă, altfel ai fi observat că zona a fost refăcută de fosta administrație PS6 in 2020 cu gazon si bănci! Acum actuala administrație de fapt strică ce s-a facut ok pentru a pune niste pavele si 2 ziduri care vor fi pe post de bănci ! Ah, da... la ce se vede in acest moment lucrează de cel puțin 1 lună de zile !

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 punmeister

Pam pam. Sper cu ocazia asta sa nu mai cumpere gunoaie de scari made in china.
20220513_123828.jpg (758.31 KB; downloaded 1988 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 FabiM

Sa le vezi când merg in gol constant in timp ce absolut nimeni nu le folosește. Nu aveau senzori?

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 punmeister

Nu cred, eu mereu le-am prins la viteza constanta.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Greseala de conceptie, sa faci acces doar cu rulante. Mai mult, erau prevazute trei scari, in final parca au ramas doar doua..  Era de asteptat ca situatia asta va aparea. ;)
Sa inteleg ca atunci cand se defecteaz o rulanta, se inchide cu totul...

Go to page:  1  ... 103 104 105 106 107 108 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433341 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”