Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
703 posts, 172668 views
📖 Pagination options
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
cris_m
Eu fac pariu ca o sa termine la timp. Lucrari nu mai sunt cine stie ce de executat. Mai mult, am o presimtire ca prima Astra va fi prezentata in statie la Maniu.
Eu fac pariu ca o sa termine la timp. Lucrari nu mai sunt cine stie ce de executat. Mai mult, am o presimtire ca prima Astra va fi prezentata in statie la Maniu.
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Eu zic ca in 2 săptămâni putem avea toată șina montata si asfaltata. Si apoi încă 2 săptămâni pentru instalarea liniilor de contact.
Eu zic ca in 2 săptămâni putem avea toată șina montata si asfaltata. Si apoi încă 2 săptămâni pentru instalarea liniilor de contact.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Deja exista fir de contact intre OMV si Apaca.
Deja exista fir de contact intre OMV si Apaca.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Doar ca e pus temporar legat cu sarme, nu se pot monta consolele pana nu se monteaza ancorele si se tensioneaza firul.
Doar ca e pus temporar legat cu sarme, nu se pot monta consolele pana nu se monteaza ancorele si se tensioneaza firul.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ce se mai aude de "celebra" intersecţie tramvai / tren ?
Ce se mai aude de "celebra" intersecţie tramvai / tren ?
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Nimic, va ramane cu siguranta fara incrucisare, betonul e la locul lui, sinele la fel.
Nimic, va ramane cu siguranta fara incrucisare, betonul e la locul lui, sinele la fel.
- andrei11
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
De ieri:
De ieri:
27.04.2022 (1).JPG (350.08 KB; downloaded 2307 times)
27.04.2022 (2).JPG (191.8 KB; downloaded 2307 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Bine ca nu au mai pus incrucisari, dar 3 metri de linie lipsa acolo despre care in acte scrie ca defapt exista, mizilic, cand s-o ocupa amplasamentul cu vreun bloc, atunci o sa fie mitul picat, pana atunci, maidanul troneaza, vezi proiectele de modernizare a zonei, nici macar iarba sau trotuar nu indraznesc sa puna peste linie.
Bine ca nu au mai pus incrucisari, dar 3 metri de linie lipsa acolo despre care in acte scrie ca defapt exista, mizilic, cand s-o ocupa amplasamentul cu vreun bloc, atunci o sa fie mitul picat, pana atunci, maidanul troneaza, vezi proiectele de modernizare a zonei, nici macar iarba sau trotuar nu indraznesc sa puna peste linie.
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Re: Aprilie 2022
Utilizator anonim 2
Deci s-ar cam incadra in termenul contractual? Un an au semnat, un an dureaza Vorba aia: orice activitate are tendinta de a se dilata pentru a umple tot timpul alocat.
Deci s-ar cam incadra in termenul contractual? Un an au semnat, un an dureaza Vorba aia: orice activitate are tendinta de a se dilata pentru a umple tot timpul alocat.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Da, cu ritmul actual au toate sansele sa termine la termen. Pacat ca s-a ajuns la "dilatarea" asta...
Da, cu ritmul actual au toate sansele sa termine la termen. Pacat ca s-a ajuns la "dilatarea" asta...
- orex
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Doina Cornea și pe Bd. Paul Teodorescu (FINALIZAT octombrie 2022)
•
Choose destination