Topic: Discuţii Staţia Traian
5 posts, 2186 views-
- andrei11
-
Posted:
-
Discuţii Staţia Traian
andrei11
Secţiunea A-A ( vezi documentaţia tehnică )
Secţiunea A-A ( vezi documentaţia tehnică )
M 5.png (66.28 KB; downloaded 2111 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Discuții generale despre rețeaua de tramvaie a STB
punmeister
Normal CE n-ar trebui sa fie de acord in cazul acesta, pentru ca ar ingropa M5.2 cu totul, iar in cazul asta ar expira si optiunea suplimentara de 17 trenuri BM4 ale Alstom.
Normal CE n-ar trebui sa fie de acord in cazul acesta, pentru ca ar ingropa M5.2 cu totul, iar in cazul asta ar expira si optiunea suplimentara de 17 trenuri BM4 ale Alstom.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Eu vad optiunea expirata deja, asta daca MEX:
1. nu va fi capabil sa ”bage” trenurile noi si pe alte magistrale;
2. nu vrea sa depoziteze trenuri noi in ”vaselina” prin depouri.
Eu vad optiunea expirata deja, asta daca MEX:
1. nu va fi capabil sa ”bage” trenurile noi si pe alte magistrale;
2. nu vrea sa depoziteze trenuri noi in ”vaselina” prin depouri.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
BM4 vin echipate cu Urbalis 400 CBTC la bord conform CS, deci n-ai unde sa le bagi.
BM4 vin echipate cu Urbalis 400 CBTC la bord conform CS, deci n-ai unde sa le bagi.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Daca e atat de ”inteligenta” rama, cred ca se poate adapta si la conditii mai ”precare” de circulatie! Tot ce-i posibil sa gresesc!
PS
Daca eram asa de ”smecheri”, pe M5.1 de am cerut varful de gama in domeniu (sistem de semnalizare) si sa nu putem beneficia de potentialul lui la maximum proiectat? Luam rame complet automatizate si adios cuplaj mecanic si ajutor, altfel sunt ”cheltuieli neeconomicoase” (paguba), fițe de fată mare!
Daca e atat de ”inteligenta” rama, cred ca se poate adapta si la conditii mai ”precare” de circulatie! Tot ce-i posibil sa gresesc!
PS
Daca eram asa de ”smecheri”, pe M5.1 de am cerut varful de gama in domeniu (sistem de semnalizare) si sa nu putem beneficia de potentialul lui la maximum proiectat? Luam rame complet automatizate si adios cuplaj mecanic si ajutor, altfel sunt ”cheltuieli neeconomicoase” (paguba), fițe de fată mare!
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Eroilor - Iancului • Lucrări în 202x - 20xx
•
Choose destination