Topic: V3A-93
2015 posts, 692653 views
📖 Pagination options
- punmeister
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
- Cezar210
-
Posted:
-
Re: V3A-93
Cezar210
Pentru ce am scris eu: pur și simplu așa mi s-a părut logic, văzusem că Militari va primi vagoane de la Dudești și Alexandria și de aceea m-am gândit că de la Dudești vor veni CH PPC pentru linia 10.
Iar legat de domnul Utilizator anonim, ce transmite dansul de obicei este corect..
Pentru ce am scris eu: pur și simplu așa mi s-a părut logic, văzusem că Militari va primi vagoane de la Dudești și Alexandria și de aceea m-am gândit că de la Dudești vor veni CH PPC pentru linia 10.
Iar legat de domnul Utilizator anonim, ce transmite dansul de obicei este corect..
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Foarte… să începem cu o zvonistică micuță din preistorie.
Ne întoarcem la un mesaj deja citat de două ori… din perioada recentă.
Și la final ceva ce mi-a plăcut foarte mult.
Foarte… să începem cu o zvonistică micuță din preistorie.
Utilizator anonim wrote here:
De la 411 restul vagoanelor vor lua calea liniei 41 la depoul Alexandria, deci in sfarsit nu mai este mult pana vom vedea Bucur LF pe linia 41
Ne întoarcem la un mesaj deja citat de două ori… din perioada recentă.
5263 a fost cosmetizat recent, din ce vad a fost preluat de titularii lui 5102 care urmeaza sa fie retrasa definitiv, daca nu a fost retrasa deja.
Și la final ceva ce mi-a plăcut foarte mult.
Prototipul este promis la 1 septembrie urmat de serie din octombrie. Primele sosesc la Bujoreni.
In septembrie prototipul, din noiembrie seria. Primele la Bujoreni si Berceni.
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
La ultimele două mesaje citate țin minte că era vorba despre troleibuzele noi care, daca nu s-ar fi anulat licitația pe ultima sută de metri, ar fi sosit.
La ultimele două mesaje citate țin minte că era vorba despre troleibuzele noi care, daca nu s-ar fi anulat licitația pe ultima sută de metri, ar fi sosit.
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Se pare că la 091 se repetă situația de la 4014 - a fost livrat la depou fara numărul de parc inscripționat. Totodată, "inelele" de la faruri au fost vopsite in verde, nu mai sunt albe cum erau inițial.
Se pare că la 091 se repetă situația de la 4014 - a fost livrat la depou fara numărul de parc inscripționat. Totodată, "inelele" de la faruri au fost vopsite in verde, nu mai sunt albe cum erau inițial.
- anndrei
-
Posted:
-
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Se pare că 091 are numărul de parc lipit, este de mărimea celui de pe 4014, pe centru, sub ștergător.
Se pare că 091 are numărul de parc lipit, este de mărimea celui de pe 4014, pe centru, sub ștergător.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Am văzut și eu și arată oribil.
Știu ca nu are pentru cine sa fie citeț neaparat, dar e extrem de mic și prost poziționat.
Am văzut și eu și arată oribil.
Știu ca nu are pentru cine sa fie citeț neaparat, dar e extrem de mic și prost poziționat.
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Nu înțeleg de ce nu au folosit font + dimensiune normală de la un V3A-93 (de exemplu, 347).
Teoretic dimensiunea este ca pe cele colantate (cred), dar poziționarea este diferită.
Nu înțeleg de ce nu au folosit font + dimensiune normală de la un V3A-93 (de exemplu, 347).
Teoretic dimensiunea este ca pe cele colantate (cred), dar poziționarea este diferită.
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Alte informații despre 091 văzute în pozele de pe mobilitate.eu:
1. ultima ușă nu are foi cu geam lipit, ci cu cheder (celelalte uși având foi cu geam lipit)
2. într-adevăr, numărul de parc este de mărimea celor de pe vagoanele colantate
1. ultima ușă nu are foi cu geam lipit, ci cu cheder (celelalte uși având foi cu geam lipit)
- LucaTB
-
Posted:
-
LucaTB
1. Contează?
2. Așa e, dar nu este neapărat un lucru rău. Se potrivește cât de cât cu noua schemă a tramvaiului.
1. Contează?
2. Așa e, dar nu este neapărat un lucru rău. Se potrivește cât de cât cu noua schemă a tramvaiului.
- GPS
-
Posted:
-
- bogdan63
-
Posted:
-
bogdan63
Cezy210 wrote here:
Screenshot_2022-04-27-20-10-27-39_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6__01.jpg (87.17 KB; downloaded 3101 times)
📖 Pagination options