Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1873619 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 417 418 419 420 421 422 423  ... 444

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre transportul local din București GPS

Lasă că merge și la copac. ;)

Re: Discuții despre transportul local din București Gabi23

Vă rog să nu mai bateți câmpii!  :roll:

Re: Discuții despre transportul local din București Cezar210

Iată că, după foarte mult timp de la închiderea rețelei, troleibuzele au revenit la Răzoare. Bucla de întoarcere este din nou folosită, de data aceasta de liniile 80 și 96. Totodată, macazurile au fost reactivate pe toate zonele buclei + până la Locotenent Nicolae Găină. Ce am observat însă este că se merge foarte încet pe sub macaze și încrucișări, mai încet decât în alte zone. Afișajele troleibuzelor Irisbus au fost actualizate, afișând denumirea noului capăt, "Piata Danny Huwe". Astăzi nu au fost repartizate Ikarus pe liniile proaspăt-modificate așadar nu am putut observa dacă au actualizat firmele și la acestea.
Însă, trebuie menționat că, între stațiile Locotenent Nicolae Găină și Orizont, pe sens Valea Argeșului, există doar un macaz în loc de două: cel de intrare de pe Bd. Vasile Milea pe Bd. Drumul Taberei (macaz montat după intersecție). Cel de intrare pe Bd. Vasile Milea de pe Bd. Drumul taberei nu a fost montat, a fost doar deconectată rețeaua (macaz ce ar fi trebuit montat înainte de intersecție).
Am reușit să surprind patru (4) troleibuze: două pe linia 80 (dintre care unul defect) și două pe linia 96.

Irisbus Citelis 5304 - Linia 80 (DEFECT) - Bd. Drumul Taberei

Irisbus Citelis 5309 - Linia 80 - Bd. Drumul Taberei (stația "Orizont")

Irisbus Citelis 5343 - Linia 96 - Bd. Geniului (stația "Piata Danny Huwe")

Irisbus Citelis 5368 - Linia 96 - Bd. Geniului (stația "Piata Danny Huwe")

• GPS
  • Posted:
  •  

Bucla este folosită pentru prima dată. Înainte de începerea lucrărilor nu exista buclă la Răzoare.

Re: Discuții despre transportul local din București Dragos31

Cateva imagini si de la mine din bucla - de sambata.

5349 - Linia 96 - Bd. Geniului - 16 Aprilie 2022

5387 - Linia 80 - Bd. Geniului - 16 Aprilie 2022

Re: Discuții despre transportul local din București orex

Si atunci 80-ul asta de ce mai circula, doar pentru a facilita deplasarea la/de la hipermarketul de langa Munplast sau sa nu anchilozeze unele Citelis?! :think:

Re: Discuții despre transportul local din București 1689

Beaver_27 wrote here:
Am gasit poza facebook-ul TPBI: https://www.facebook.com/tpbiro

Asta e fostul traseu al lui 131 :)

Re: Discuții despre transportul local din București cris_m

cris_m wrote here:
Cezy210 wrote here:
Am văzut, pe InfoTB, că, după intersecția cu Strada Râul Doamnei, linia 232 efectuează stația "Școala Gimnazială Elena Cuza", și nu stația "Râul Doamnei", comun(ă) cu liniile 80, 138, 221.
Este adevărat sau este doar o eroare?

Avem si raspuns din teren, multumita colegului @PaulM. Da, toate opresc la gramada in statia Raul Doamnei. Am trimis mai devreme la TPBI petitie in acest sens. Recomand aceeasi operatiune si din partea altor utilizatori :)

Astazi am primit raspuns ca a fost remediat:
Screenshot_20220427-170152_Info TB.jpg (397.93 KB; downloaded 3997 times)

Re: Știri despre transportul local din București cris_m

messe wrote here:
De ce nu are 673 cap de linie la Piata Sudului? Ce, nu poate sa intoarca in rond? De ce sa mai arda ,,gazu' " (motorina, desigur  ;) ) degeaba pana la Piata Unirii?

Este o intrebare foarte buna, mai ales ca este suprapusa destul de mult de 313. Ce mi se pare mai ciudat e ca in cazul lui 74 doar a fost suplimentat 312...

Re: Discuții despre transportul local din București WAYNEN

Dacă substația de la ,,Piața Sudului" a luat foc,iar acest lucru a dus la devierea liniei 1 și suspendarea liniei 73,nu înțeleg cum de încă circulă linia 76,mai ales că trece prin acea zonă.

Re: Discuții despre transportul local din București Cezar210

Intr-adevar...Totuși, toată intersecția trebuia să fie afectată, așadar nu înțeleg cum de încă circula chiar și 1 in acea zona.

• GPS
  • Posted:
  •  

Voi ați înțeles ce s-a întâmplat? Și ce măsuri s-au luat?

Go to page:  1  ... 417 418 419 420 421 422 423  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 466216 posts in 5822 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”