Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 421725 views

Go to page:  1  ... 55 56 57 58 59 60 61  ... 123

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Tavi wrote:
Utilizator anonim cu 4 reportaje in 8 zile  :D

Pai mentin ritmul cu constructorul ;)  8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

Bravo @Utilizator anonim... ;)
Pana acum nu ai 'ratat' si nu ai 'iertat' nimic!... :lol:  :lol:  :lol:
Iar 'prietenii' stau in continuare langa tine ca sa nu scapam ceva nici pe viitor... :mrgreen:

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Si de la mine un sincer bravo  :D  :2004:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) adn2377

Duminica am ajuns si eu prin IDM (dupa vre-o 2-3 ani sau mai mult) sa imi caut cate ceva, si am profitat sa fac doua poze de aproape... :D
13022011247_ed.jpg (382.09 KB; downloaded 2677 times)
13022011248_ed.jpg (298.1 KB; downloaded 2679 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) marius baciu

mindmasster wrote:
Si de la mine un sincer bravo  :D  :2004:

Schimba schema ca mie imi aduce aminte de vorba aia
-sa imi zambesti de sub locomotiva-

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) 3mil

Andrei, in reportaj ai la un moment dat niste imagini unde spui ca se betoneaza linia de tramvai. In acele poze nu vad puse traversele, decat liniile stau in acei mici ,,boltari". :shock:  Clarifica putin te rog.
Multumesc!  :)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Azi a sosit si a 3a macara care a inceput montarea predalelor dinspre Titulescu.

3mil wrote:
Andrei, in reportaj ai la un moment dat niste imagini unde spui ca se betoneaza linia de tramvai. In acele poze nu vad puse traversele, decat liniile stau in acei mici ,,boltari". :shock:  Clarifica putin te rog.
Multumesc!  :)

N-are ce traverse sa fotografieze pentru ca nu sunt, si nici calea betonata nu o poate poza pentru ca e ascunsa 'sub cearceafuri'... :lol:
Image0080.jpg (115.58 KB; downloaded 2335 times)
Image0081.jpg (153.54 KB; downloaded 2340 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Cand am fost pe santier se asteptau betonierele pentru turnare, nu am mai avut timp sa stau pana atunci. Daca prindeam momentul sigur puneam poze mai sugestive  :P

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Utilizator anonim wrote:
Cateva probleme....
1. Cu verde am marcat o practica de intrare pe Economu Cezarescu, se impun niste stalisori acolo ca sa impiedice aceasta actiune
2. Cu rosu am marcat locurile unde in zi lucratoare se parcheaza, total inestetic, se impun si aici niste stalpisori.

Se impun si garduri (ornamentale dar cu scop sigur) pentru ca spatiile verzi de sub pasaj or sa devina parcari improvizate.

Se pare ca cineva a "ascultat" problemele si s-a straduit sa le rezolve cel putin partial, azi aparusera niste "butoaie" alb-rosii in zona pe unde se sarea trotuarul.

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) GAC

Vai, nu pot sa cred ca au inceput sa puna predale si pe Titulescu, deci cu alte cuvinte se lucreaza in paralel la 2 etape: 5 si 6. Asta inseamna ca la sfarsitul sapt viitoare vom mai adauga 70 de metrii, deci 210. Oare atunci vom fi trecut de 1/2?
De asemenea, macaraua albastra mare (vedeta de acum o sapt) va fi nevoita sa se intinda mai putin intrucat aproape ca s-au pus predale peste zona CF. Deci ar trebui in mod normal sa-i creasca viteza, intrucat sapt trecute macaraua turn era de 3 ori mai spintena.

Apropo, rampa de coborare de pe Milea, din poza de mai sus e penru o banda sau pt doua?

@GAC:
sezi bland, nu te 'arunca', inca suntem la mana lui 'meteo'... :ugeek:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Dominatrix

GAC wrote:
Asta inseamna ca la sfarsitul sapt viitoare vom mai adauga 70 de metrii, deci 210. Oare atunci vom fi trecut de 1/2?
Despre cate etape sunt si lungimea lor, a lamurit Utilizator anonim aici.
GAC wrote:
Apropo, rampa de coborare de pe Milea, din poza de mai sus e penru o banda sau pt doua?
O banda.

Go to page:  1  ... 55 56 57 58 59 60 61  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463956 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”