Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Termoficare

1134 posts, 270763 views

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 81

📖 Pagination options
Re: Termoficare aztec

Adica am avut apa calda si caldura simultan, acum ca au oprit caldura ..parametrii insuficienti pt apa calda?
Da cu virgula...

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Termoficare Utilizator anonim 2

Exact. E clar ca au fost oprite CAF-urile (cazanele de apa fierbinte - care consuma gaz exclusiv pentru a produce agent termic) pentru ca ele sint folosite numai in perioada rece cind e nevoie de incalzire si acum e disponibila numai caldura reziduala rezultata in procesul tehnologic de generare a electricitatii. Teoretic aceasta cantitate de caldura e suficienta pentru a produce apa calda insa, practic, nu functioneaza decit 25-50% din instalatiile generatoare (la Grozavesti, de exemplu, probabil si la celelalte Cet-uri la fel). Prin urmare, atunci cind nu e nici o avarie, apa calda e mai caliie iar cind se mai produce si o avarie si e scos din circuit un Cet,  Cet- urile vecine clar nu pot prelua cererea. Nu au cum sa faca fata.

Pe mine ma exaspereaza minciuna! Termenul de remediere e mereu decalat, uneori ne scot de pe lista cu probleme, alteori nici macar nu aparem. Acum toate sectoarele 6, 5 si 4 sint afectate, un milion de oameni! Si ei au neobrazarea sa scrie doar “lipsa parametri”. Chiar nu om fi demni de o explicatie rezonabila? Nicusor nu poate repara reteaua peste noapte dar macar poate face dracu’ ordine la Radeti la departamentul relatii cu clientii, ca o sa i se sparga lui in cap. Un pic de interes fata de cetateni sa se vada, un pic de “compasiune”. “Stim ca e greu, dar de data asta e problema cutare si cutare dar facem tot de putem sa o rezolvam”. Puse si filme cu interventia, sa vedem si noi cit de virtos lucreaza Radetul sa repare. Ma tem ca nu se poate arata asa ceva…Am vedea un santier parasit sau oameni in pauza de masa.

Eu sint sigur ca e din cauza chestiei de pe Valea Cascadelor dar nu imi explic de ce e in bezna si Drumul Taberii. Ei sint pe alta magistrala. Or fi oprit de tot Cet Vest si nu sufla o vorba.

Asta e noua..pt mine
Deci nu e defectiune, nu e lipsa este...deficitar.
Deficitara este diferenta intre apa calda si apa rece de 2 zile.

"Funcționare deficitară a apei calde de consum din cauza manevrelor de echilibrare hidraulică a rețelei termice"

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

311331D5-4498-43D4-9C0C-B6DE086B433E.jpeg (365.6 KB; downloaded 1796 times)

Ce va spuneam?! Cet Vest e oprit, in revizie, hodoronc tronc, neanuntat ne nimic, in aprile cind totusi nu e iulie sau august. Colac peste pupaza, vad ca e mort si Cet Progresu. Inseamna ca Elcenul vrea neaparat sa il faulteze pe Nicusor. E posibil sa fi fost adevarat si ce spunea madam Firea acum doi ani, aceeasi poveste.

Re: Termoficare orex

CET VEST livreaza...la 70 de grade!

Re: Termoficare andrei11

Eu de vreo 3 săptămâni  am apă opărită în Piaţa Iancului. Mai puţin noaptea după ora 0:00 când e călâie.

Si esti pe exteriorul inelului!  :D

Re: Termoficare subway guru

Voi ce vreti? Sa-i faceti invidiosi pe locatarii din cele peste o mie de blocuri care n-au noroc de apa calda???

CET VEST isi face treaba, numai ca la pe la 05.30 AM trebuie   sa meditezi cam mult cand vine...ea, apa calda! :yes:

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Pai cum isi face treaba daca nu vine apa calda? Iar in tabelul pus de mine mai sus de ce nu e completata rubrica “temperatura solicitata”? Adica Radetul nu cere nimic si se multumeste cu ce primeste, 70 de grade?

O vecina a sunat la ei si au spus ca Cet Vest e in revizie si “sa il f…pe Nicusor”.

Ce calda ca temperatura este similara cu cea rece .
Si acum au modificat ..
"Parametrii insuficienti..  
Tocmai ce am facut baie la lighean ..asa ca nu ma enervati ..

1. ori n-ai avut rabdare sa vina EA, apa calda;
2. sau e o problema de furnizare la tine.
Din doua una! :yes:
PS
La mine, mai greu, din PT 3/7 s-a emanat apa calda!

Mari mincinosi aia/astia de la Termoenergetica!
Ieri, ”Lipsa parametrii pentru livrare apă caldă de consum”, pentru zona mea avea ca dead line 09.04.2022 orele 12:30, in schimb azi o ”zdranganesc” cu un alt termen prezumtiv de PIF 11.04.2022, orele 23:30!
Multumim din inima don Primar General! Nu te vom uita niciodata! :bleah:  

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Sint sau nu cet-urile Vest si Progresu in revizie?! E…?
Acum o ora am trecut si pe la Grozavesti si nu prea fumega nici un cos. Iesea un pic de abur printr-o deschidere secundara; nici nu stiu ce rol are. Te-ai fi asteptat sa duduie incercind sa suplineasca lipsa celorlalte doua.

Cred ca e un record mizerabil al continuitatii serviciului: 78%.
Bai nene, igiena ca igiena dar astia mai tineri poate mai au si ei chef de alte chestii. Si cind nu te poti spala, trece orice inspiratie!
33635C31-B668-466B-B272-374F07B7243F.jpeg (363.94 KB; downloaded 1619 times)

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 81

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”