Topic: Astra Imperio Metropolitan
2229 posts, 695865 views
📖 Pagination options
- SirVlady
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
SirVlady
Legat de schema de vopsire, față de curcubeul de acum câțiva ani (Otokar albastre, 4036 roșu și troleibuzele Ikarus + restul parcului), de bine sau de rău, măcar s-a pus accent pe culoarea uniformă și nu mai e în nu știu câte culori.
Legat de schema de vopsire, față de curcubeul de acum câțiva ani (Otokar albastre, 4036 roșu și troleibuzele Ikarus + restul parcului), de bine sau de rău, măcar s-a pus accent pe culoarea uniformă și nu mai e în nu știu câte culori.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Normal trebuiau vopsite monocolor conform CS, dar ma rog. Idem si numarul de scaune, unde acolo e si mai dubios, pentru ca era si criteriu eliminatoriu de evaluare.
Normal trebuiau vopsite monocolor conform CS, dar ma rog. Idem si numarul de scaune, unde acolo e si mai dubios, pentru ca era si criteriu eliminatoriu de evaluare.
- CiprianTRB
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
- LucaTB
-
Posted:
-
LucaTB
Ca design, mi se par foarte reușite. Schema, chiar dacă este diferită față de schema lui 4014, mi se pare că are mai mult... caracter.
Abia aștept să le văd în traseu!
Ca design, mi se par foarte reușite. Schema, chiar dacă este diferită față de schema lui 4014, mi se pare că are mai mult... caracter.
Abia aștept să le văd în traseu!
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Mie personal mi se pare mult, mult mai reușită schema plus că are ușile negre, ceea ce este perfect.
Sunt curios cum vor arăta cu farurile montate, cele 'stup de albine' care în randări mi se par interesante.
Mie personal mi se pare mult, mult mai reușită schema plus că are ușile negre, ceea ce este perfect.
Sunt curios cum vor arăta cu farurile montate, cele 'stup de albine' care în randări mi se par interesante.
- Linia 43
-
Posted:
-
- br101
-
Posted:
-
br101
Arata bine si va oferi conditii de transport mult mai bune, sa vina ... miine!
Arata bine si va oferi conditii de transport mult mai bune, sa vina ... miine!
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
punmeister wrote here:Nu, este pe capre.
Mi se pare mie sau in spate de tot e un Imperio Metropolitan pe trailer?
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Aceste vagoane vor fi dotate toate cu pantograf Schunk (deoarece o parte vor circula pe linia 41) sau celelalte (cele care nu vor circula pe 41) vor avea pantograf clasic?
Aceste vagoane vor fi dotate toate cu pantograf Schunk (deoarece o parte vor circula pe linia 41) sau celelalte (cele care nu vor circula pe 41) vor avea pantograf clasic?
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Produce si vinde cineva pantografe "clasice" omologate si cu grantie.
Produce si vinde cineva pantografe "clasice" omologate si cu grantie.
- AlexTB
-
Posted:
-
AlexTB
Mi se par niste vagoane superbe. Alt cuvant nu pot sa spun,decat superb
Abia astept sa le vad pe traseu!
Mi se par niste vagoane superbe. Alt cuvant nu pot sa spun,decat superb
Abia astept sa le vad pe traseu!
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Revenind la lucruri serioase, ma intriga dimensiunile reduse ale spatiului pentru afisajul frontal. Eu sper doar ca aceasta este de fapt o masca <spate> pusa temporar in față.
Revenind la lucruri serioase, ma intriga dimensiunile reduse ale spatiului pentru afisajul frontal. Eu sper doar ca aceasta este de fapt o masca <spate> pusa temporar in față.
📖 Pagination options